26

Анонимен

преди 14 години

"Над 7 хиляди души са заболели от морбили само от началото на годината, а за миналата седмица са регистрирани 1185 болни, предимно деца от ромски произход."Добре де, а колко трябва да се заразят за да се обяви епидемия?Заради тъпия свински грип медиите ореваха всичко за няколко пикливи случая!И защо само сред ромите? През последния месец познавам двама души дето се заразиха от морбили - не са ***! Няма никаква пречка след като има епидемия от болест, предаван по въздушно-капков път, тя за 4 месеца да обхване цялото население на един град! Да не би ромите в София да са сегрегирани в обществения транпорт, търговските обекти, заведенията и болниците?

25

Анонимен

преди 14 години

Другите "човеци" ако искат да станат човеци ще трябва доста здраво да поработят. Обществото ни не е "болно" а е гневно. Гневно е заради привилегиите които имат *** в нашата държава. Те са споменати в предишните коментари. Гневно е и заради престъпността им. Преди дни 17-годишен "ром" изнасили 9-годишно дете. Да се срамуваме. Ние??????????? Срамувай се ти защитнико на "ромите"

24

Аз

преди 14 години

*** не са мои сънародници, защото не са от моя народ и моята вяра.Ти сигурно сега седищ на Позитано 20 и плачеш не за ***, а защото Бат'Бойко ти подпали ***.*** се лекува само с ДДТ

23

Човек

преди 14 години

Вие, дето пишете така грозно за страданието на други човеци, ДЕЦА, май не са ви чисти мислите, и ви е много *** устата. Ромите са наши сънародници и българите трябва да се срамуваме, че обществото ни е БОЛНО!

22

Йово

преди 14 години

"98% от заразените са роми" - Ами *** къпят ли се - не , плащат ли здравни осигоровки - не. Сега ще ги ваксинитраме с нашите пари. Нали сме съюзници на САЩ там който не си плаща задълженията към държавата го гледат като мръсно куче и никои не му обръща внимание. Всеки е длъжен да си отговаря за себеси а не да се надява все някои друг да го издържа за всичко.

21

Анонимен

преди 14 години

И да допълня към Баш *** - братя ***, правете секс с презервативи. Няма нужда при всяко *** да правите деца. Вярно, че секса е измислен за правене на деца, ама понякога на човек му се иска по-често, пък да не може да изгледа толкова деца. Всякакви видове презервативи има - по 25 стотинки има даже в аптеките, пак ще ви свършат работа.

20

капитал

преди 14 години

Пазете се *** , че сте нашия национален капитал ! Ако ви няма кой ще ни граби, изнасилва и убива бабичките по селата ? А пък и в полицията големи съкращения ще започнат и безработица ще има !

19

Баш Манго

преди 14 години

Братя ***, всеки път когато крадете нещо, без значение дъли е кабелето, д'ли е тръбътъ, дъли е вудътъ, се заразявате с тез гадни болести (разбирай морбели, спин, бременност). Затова спрете да крадете и ще бъдете здрави завинаги!

18

Nobody

преди 14 години

На нищо не можеш да научиш човек, който е родил житейското прозрение: "Най-мразим га *** удари токъ, оти не моем му го върнем!!!!"

17

Радослав

преди 14 години

Бай *** мисли за международното полужение.

16

Анонимен

преди 14 години

Не само *** не признават сапуна. Въпрос на лична хигиена е. Виждал съм и много "бели" в градския транспорт, които ту се хващат за дръжките, ту си пъхат залъци в муцуната със същата ръка. И мъже и жени. Отврат.

15

АНОНИМЕН

преди 14 години

ДО 11: МНОГО СТЕ ПРАВ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ И ВЧЕРА ГО ПИСАХ ПО ПОВОД НА НЯКАКЪВ КОМЕНТАР,НА ТЯХ ИМ ПЛАЩАТ ТОКА И ВОДАТА,ТЯХ ГИ ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО,ОБУЧАВАТ ГИ БЕЗПЛАТНО,ЦЕЛЕВИ ПОМОЩИ ДЪРВА И ВЪГЛИЩА И ПР.,А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НИ ЯДАТ КУЧЕТАТА.ТОВА ЛИ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ НА РОМИ.ОБЪРКАЦИЯ Е ДЪРЖАВАТА НИ.

14

Amenhotep

преди 14 години

Тая статия, като някакъв виц ли трябва да се приема?

13

Анонимен

преди 14 години

защо сред *** няма доктори ?те дали ще оцелеят без намесата на белия човек ?

12

естет

преди 14 години

дайте да се разберем, нека просто да ги наричаме ***. защото ром е съвсем друго понятие.

11

Дражко

преди 14 години

Лечението е:С чукчето за пържоли-рязко между очите!Само един път!При повторно заболяване-2 пъти!!!И повече болестта не хваща.

10

Анонимен

преди 14 години

да не ги лекуват , така малко ще им си намали популацията , че много се навъдиха.Излиза , че те са на почит в държавата , за колко важни проекти не достигат средства , но за ромите МЗ е отпуснало 5 млн.лв за закупуването на ваксини.

9

anonimen

преди 14 години

Говорите за дискриминация срещу ромите , а истина е , че има дискриминация срещу българите.Те живеят на наш гръб. Не внасят нито здравни , нито социални осигуровки , крадът дворовете и къщите ни , крадът ток , вода , кабел и хайде да не изреждам , още какво , че ще стане много дълъг списъка.Те са паразитна структура , която никога няма да се интегрира в съвременното общество , защото са мързеливи и крадливи.ПОМОЩ , кой ще защитава нас българите от ромската напаст? !!!!!

8

еио

преди 14 години

шкурка

7

fg

преди 14 години

***