221

hard

преди 14 години

Украинци,честито ви завръщане на комунизма.Сами си го избрахте.Пък и дали изобщо си е отивал?

220

хавиер солана

преди 14 години

както виждам българина си остава българин - що си чешате езиците за други държави,а не си гледате вашата бе ?? Айде като толкова сте навътре със стратегическите и икономически интереси , кандидадствайте в съвета на Европа,дано ви вземат на работа,че и секретарки и служебни возила да ви дадат !!

219

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Какво успя да свърши НАТО в Ирак и Афганистан - от есента Ирак сам ще решавасъдбата си и то на демократична основа с демократични закони и демократичниизбори и всички съседни държави ще се съобразяват с това и малко или многоще намалят терора в своите тоталитарни държави с тенденция и там да настъпят демократични промени.В Афганистан беше премахнат един престъпен,античовешки режим на муджихидините, проповядваш радикален ислям.Оказва се, жертвите в тая война не са били напразно...

218

петров до 228

преди 14 години

Казваш, че СМЕ разрушили селското стопанство! /Мен не брой./ Може би имаш предвод ТКЗС-тата. Забравяш една маааалка подробност не знам случай на някой стопанин или наследник на стопанин земя, животни или инвентар да е върнат насила! Знам обаче, че червените еничари са я колективизирали насила 1948 година. За българските рейнджъри в чужбина мога да те уверя, че НИКОЙ не ги е пращал там НАСИЛА. Ако не знаеш /а съм сигурен, че знаеш/ процедурата по отсяване на желаещите български военнослужещи е доста стриктна, защото желаещите са много повече от нужните. И все пак, опитай се да проявяваш повече уважение за тези момчета с български униформи. Престани да се натискаш да целуваш руския ботуш. Айде, че агнето чака. Лека ви вечер.

217

петров

преди 14 години

Ако си прав за това, че "***,абсплютно всички правителства безпрекословно го изпълняват!! " то тогава прехода би трябвало да е завършил 90-те години. Ако наистина си чел този план би следвало да знаеш това. Както и че планът е поръчан и платен от управляващата БКП - БСП, с парите на същия този народ,който се опитват 20 години да унищожет. С каква цел - това би трябвало да обясняват хора като теб. А избора на "ционистките агенти" в БКП-БСП не лежат на моята съвест. Не съм членувал в БКП - БСП.

216

Ленка

преди 14 години

НАТО=ТЕРОРИЗМ: НАТО=ТЕРОРИЗМ: НАТО=ТЕРОРИЗМ. нарушили международно право като нападнали Сербия и Ирак, Съвет за сигурност към ООН не взел решение за нападение, но НАТО взело, това престъпление, НАТО-убийци, престъпници, колячи и изнасилвачи. Авесалон, мерси за информация за родовете. Намери песничка, най-лесно в youtube "стоп НАТО" или "стоп НАТО 2009г"-станал бой с милиционери:))) Карай, важното има купон. Я без музыки жить не умею:)))))

215

Варшавски договор

преди 14 години

Всяка държава има право сама да избира пътя си на развитие затова си има суверинитет. Защо трябва всички да са набутани в НАТО,? Е то ако всички страни станат членки на алианса той ще си губи смисъла!

214

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

Петроф,как приложихте планът на едноокият стратег Ран за селското стопанство.Ликвидирахте основното племенно стадо,торовите заводи,растителната защита,семепроисводството и още още..*** но имаме рейнджъри в Афганистан-наемници на ционисткомасонският капитал.Натовското ти сърце тупти от гордост,сигурно и твоят *** е някъде там по пътят на натовският хероин,,,

213

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

Петроф,потвърждаваш оценката си!Ционистките агенти Луканов,Лилов,Пирински го "поръчаха" от Вашингтон по нареждане на ционисткомасонските кукловоди.Ако може да прочетеш и секретните приложения просто НАТО ще си го навреш отзад и ще замълчиш.***,абсплютно всички правителства безпрекословно го изпълняват!!

212

петров

преди 14 години

Може и да си "патриот" но не си български патриот с това "сталинец"!А твоята "практика" каква е - кръчмарска?

211

петров

преди 14 години

Ако беше чел повечко можеше и да разбереш / макар аз да се съмнявам да е в състояние да влезе нещо хубаво в главата ти!/ кой и кога е поръчал този план. Както и дали има правителство което да се е ангажирало с изпълнението му. А липсата ти на възпитание и култура си обяснявам с липсата на семейство, семейни ценности, както и национално достойнство.

210

петров

преди 14 години

"Браво" на червените маймуни, които вместо аргументи използват езика научен на улицата. Това е разбираемо - при липа на семейство на какво да се научат! Скачат от клон на клон, реват и обиждат. За червените еничари на СССР няма значение, че е празник църковен - те си лъжат, хулят и ругаят целогодишно. Само не знаят, че скачайки по дърветата, червените им зад.ци се виждат още повече. Остана да си нарисуват по един сърп и чук на този фон.

209

патриот Сталинец

преди 14 години

И ти си гъзолизец и *** щом смяташ така. Армия имаме ли?. Въоръжение имаме ли?Замълчи и се барай някаде си .Аман от сукалчета много компетентни като Младенов. На теория еша ви няма.

208

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

Ти не си Петров а тъпунгеров!Преход с по справедлива цена видяна сигурно от едноокият Ран!Това бе план на ционистите ,който лукановите и костови *** реализираха-резултата закриване на големите промишлени предприятия и заводи,ликвидиране на селскостопанското произвофство.Резултатите-престъпност,наркомания,контрабанда и вечна българо-афроамериканска дружба!

207

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

Ало,умственний и хормонален сбърканяк,на Воскресение Христово хората говорят за доброта и любов а твоето НАТО какво донесе на Европа ,Афганистан.От 2001г. от нахлуването си там производството на хероин е скочили с 50%.И кои контролира бялата смърт-ЦРУ,МИ-6 И ДРУГИ НАТОВСКИ "ЧОВЕКОЛЮБИВИ "ОРГАНИЗАЦИИ.ПРИ ТЕБ ПРОСТОТОИЯТА Е ВЕЧНА!

206

nato

преди 14 години

Хора,забравихте ли опашките,режима на ток,вода,липсата на горива,купоните за свещи,лекарите стачкуваха за "недостижимата"заплата от 100 марки на месец,храненето на прасетата в Белене с тру..ве(не мога да го напиша)?Стига с тази криминална ,агресивна по мутренски Русия.

205

петров

преди 14 години

Аз безкрайно съжелявам, че не се намери политическа сила да се ангажира да реализира планът Ран-Ът. Тогава прехода на България щеше да е приключил около 1995-96 година с много по-справедлива цена. Сега вече щяхме да сме забравили тези танталови мъки и като бившите соц. държави от централна Европа да гледаме само напред.

204

петров

преди 14 години

Това, което наричаш "пушечно месо" как си го представяш - като изпращане насила в армията и на мисия ли? Или си приказваш "по принцип" да не заспиш? Що за идеологически промити хора има!

203

Авесалом

преди 14 години

Ленка, не се кава членки щот бие малко на еротика! Казва се членове - някак по-мъжествено звучи.

202

Ленка

преди 14 години

NATO=ТЕРОРИЗМ! НЕ НА ТЕРОРИЗМ, НЕ НА NATO! Жалко за новоприети "члевки", САМО като донор кръв и експлоатация за територия, на която США строят бази биват използвани. Най-варварски, кръвожаден и паразитен /към новоприети членки/ "съюз"! NATO=ТЕРОРИЗМ!!! НЕ НА ТЕРОРИЗМ! ПОЗДРАВИ КЪМ УНОКОВИЧ!! Има една руска песничка "Стоп Нато"-може потърсите, много сладка!!:)