125

ау

преди 14 години

Ами да видят....как се връщат и доразследват делата в Г.Оряховица...

124

Скромен

преди 14 години

I have a dream. Имам една мечта - да видя със собствените си очи как слагат белезниците на на Сергей Станишев , как лицето му е забито в пода и в очите му се чете шок и ужас. Защото той и обрачите около него превърнаха БЪЛГАРИЯ в гробница!!!

123

==

преди 14 години

всички тези мафиоти са превеждали яки пари и на станишев и на мафиот н 1 Първан оглу и на Доган така че ровете яко,още колко далавери има само господ знае.Които го срещнеш на улицата е коромпиран арестуваиго и не му казвай защо товае БГ.Затова направете сметка полицията колко работа има.

122

сития

преди 14 години

Е добре де...... къде беше Първанов досега? Крали крали че са уляли

121

kapitana

преди 14 години

Един по един- един поедин.......на Бат Бойко не му минават тез.....

120

mernik

преди 14 години

Vuv tozi sluchai na gorkiyat siromah,moje bi nujnite organi shte prilojat nakazaniyata za davane na podkup,ili mojem samo da vyarvame

119

МУСТАФА

преди 14 години

Поздравления за успешната операция ! Много радост щастие и професионални успехи на всички взели участие в нея.

118

white_line

преди 14 години

Прочетох коментарите и гласовете за тях.Чудя се да се смея ли да плача ли????Всеки който адмирира безапелационно свършеното от МВР и плюе по червените получава палец нагоре:):)Който си е позволил да има малко по различно мнение палец надолу:):) Искате ли да се обзаложим как ще свърши сагата??? Ами никак!!1.ние ги хващаме вие ги пущате.2.поради липса на доказателства.3 поради изтичане на срока за давност или каквото се досетите там ,адвокатите знаят :):)

117

Анонимен

преди 14 години

а знаете ли колко пари даде Софиянски на съдийте и прокурорите навремето за да се отърве-3000000 евро, а тоя направо е обидил разследващите органи с тия мижави 60000 евро, така че сега Цонев да ходи в затвора като е скръндза.

116

gladen

преди 14 години

az iskam da vliaza v zatvora s stani6ev dogan caria ste gi zakolia kato praseta i trimata i 6te gi iziam

115

velofan

преди 14 години

Всички, които са крали от държавата, сиреч от всички нас,да ги приберат за много години на топло и преди товада им конфискуват откраднатото...

114

Браво БиБи

преди 14 години

Подкрепям, Гоце да го награди с орден :)))

113

white_line

преди 14 години

Да добавя още.От какъв зор качулки за две цивилни лица???Да не би да са рафинирани убийци ???Нарко дилари???Същата работа щяха да свършат нормални униформени полицаи с прокурор и заповед за арест.Сега за онези дето ще нададат врява до небесата и ще ме анатемосат.Симпатизант съм на ГЕРБ така че споко.Но ми е писнало от ПР/ПИАР/и кйор фишеци.Хващайте ги съдете ги ако са виновни ,вършете си работата,лошо няма.Ама ми иде и да попитам къде са осъдените бе хора???????

112

Св Дух

преди 14 години

Малко са били пароците !!!! Само от корабчетата и самолетчетата тоя *** е свил милиони ..Сега иска с малко пара свобода !!! Много скръдза бе ,братчет ;)))) Да му го завират сега в ЦСЗ .....Айде ,че на редичката чакат и други за окаушване ...Христос ще Воскресне усмихнат !!!!

111

Анонимен

преди 14 години

Следователят да бъде възнаграден с медал и парична награда !

110

лики

преди 14 години

Днес след като видях кадрите с ареста на Цонев , повярвах че България може да има и друга по различна съдба.Браво на кабинета браво на следователя.Но работата не е довършена докрай 20 години за Цонев , конфискация на цялото му имущество ,идва ред на едрите риби , Доган ,Кобурга , Станишев.

109

anonymous

преди 14 години

По тази сделка за 120 милиона Николай Цонев при всички положения е гушнал поне няколко милиона, отделно си спомням че срещу него имаше разследване по друг случай - за закупуване на скъпа и ненужна машина за армията.

108

White_line

преди 14 години

Изгледах как бе извършен ареста на Г-н Попов и Г-н Цонев.Няма да коментирам какво са нарушили.Няма да ставам адвокат никому.Ще коментирам действията на НСБОП момчетата. В случая особено с Г-н Попов направо извадиха на умряла котка нож.То бяха викове то бяха заплахи ,та ръцети им пречеха та какво ли още не.Момчета тетър не щем. Според мен страха беше в арестуващия а не в арестувания.Ако сте го следили сте знаели че няма оръжие.!!!!!!А бяхте един файтон хора:):) Стегнете се бе хора !!!!!

107

Анонимен

преди 14 години

Сутринта бяха 20 000 евро ,сега станаха 60 000 ,утре ще са 100 000 ,а накрая ще излезе ,че въобще не е така както го казват

106

Съдия

преди 14 години

Голямо престъпление изисква голям подкуп!