532

Анонимен

преди 14 години

Boikoooo,eto tova sa ti izbiratelite. hahahahha ***.

531

ГЕРБ!

преди 14 години

Точно такива, който защитават кучетата, БИЯТ, ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ децата си а боготворят кучетата си. Това не са нормални хора и мястото им е в психиятрията. Такива биха убили дете заради куче. Това са антихора и много болни мозъци.

530

Анонимен

преди 14 години

Goliamo 6tastie e da spasi6 jivo sa6testvo! Bravo na tezi hora i malkite sladuri sa jivi!

529

Тровете кучетата

преди 14 години

Тровете кучетата. Аз тази седмица ликвидирах 3 в Люлин. Това е само началото!

528

Анонимен

преди 14 години

Май рибата се вмирисва откъм главата. Познайте откъде започва жестокостта.

527

Martin

преди 14 години

Правете разлика между убийство с цел прехрана или защита и убийство с цел ГАВРА с живо създание. Неможе да режат крака и да бесят защото това е садизъм !

526

Bistra

преди 14 години

И искам да заявя, че лично аз се чувствам много по-щастлива и чувствам живота си много по-пълноценен, като знам че докато обядвам никое животно не е умряло за да се нахраня аз, че никое животно не е било одрано живо заради новите ми обувки и се чувствам безкрайно щастлива от факта че давам всеки ден любов на животните, които виждам по улиците.Благодаря на родителите ми и на себе си,че съм научена да ценя живота.Имам още да уча през живота си, но знам че вече съм научила един от най-важните уроци

525

Bistra

преди 14 години

Хората които в момента се опитват да променят законите в полза на животните със сигурност помагат и както могат и на деца в нужда.Нещата са свързани.Няма хора,няма животни - всички сме създания и ще е хубаво ако поне като сме толкова умни и развити и не знам си още какви хората, поне да проявяваме уважение към чуждия живот.Като чета как 10-15 годишни пиклиовци причиняват болка на животни се питам в кой ***( не се извинявам за грубия език) са се наврели майките и бащите им, а не са ги възпитали.

524

koko

преди 14 години

олелел егати кучезащитната държава... обаче прасетата били селскостопански житовни ХАХАХА... гледам и не вярвам на ушите си. Сигурно, тоя форум в Турция представлява точно обратното, а пък във Виетнам биха ви се смяли. Горките индийци и те с техните кравички свещени..... а в Китай и САЩ има и смъртно наказание за хора чак олеле олеле олеле... затвор за всички къде пишете *** коментари, защото това е психическо издевателство

523

ЧЕ ГЕВАРА

преди 14 години

Стига бе хораааа!Оревахте света!Знаете ли колко деца биват разкъсвани всеки ден от същите тия животни,по-точни кучета?Е,вчера ме подгони едно куче и бягах като луд ,за да спася живота си,не може да се опише какво преживях...тичах като луд,крещях,хвърлих си чантата ,прехвърялх стълби и накрая с разтуптяно сърце ,се хвърлих в един вход...като се обърнах,псето ме гледаше злобно и пръхтеше, и си отиде...ако ме беше разкъсало,щяха ли да вдигнат толкова шум?Не,просто щяха да го споменат ей така!

522

футболист

преди 14 години

Дqдото на един мои по3нат Светлин Симеонов като ку4етата му роди и вема малките в гората и ги трепе с лопата. Според мен това е 3верско.

521

Анонимен

преди 14 години

Vednaj kato bqh malak bqh vtre6ten ot trupa na ku4e, koeto izpluva na brega na Pan4arevskotot ezero.

520

съдия-изпълнител

преди 14 години

Мъж на 40 съм и искам да кажа на тази жена едно голямо БЛАГОДАРЯ! Също така искам да кажа и на този който е осакатил кучето,че ако случайно съм видял какви ги върши нямаше много да се замисля и щях да те вкарам в болница *** долен!

519

от село

преди 14 години

В нашето село преди години един *** отряза на двете си агънца езичетата, защото му блеели и го дразнили. Двете му внучета се родиха глухонеми и въпреки ходенето по доктори ( чак във Франция ) децата до ден днешен са глухонеми. И това ако не е божие наказание преценете сами. Видов ден венаги идва.

518

jasemi

преди 14 години

Неви нали знаеш безплатен обяд няма,всеки си плаща рано или късно!И тяхният ред ще дойде нищо не е вечно!

517

Nevi

преди 14 години

Blagodarq Jasemi i ti si gotin, a ma v tazi gotina strana Bulgaria ima nqkoi hora za ubivane!

516

jasemi

преди 14 години

Сигурна съм,че си добър човек и знаеш ли защо...? Защото искаш да защитиш , а не да убиеш! Който си е жесток си е такъв по природа и не подбира към кого ще си излее злобата! ДО НЕВИ

515

Nevi

преди 14 години

Ti si gotin 4ovek i az nqkoga bqh takava, no tuk trabva da igrae ve4e toqgata, za sajalenie. 6te se naloji da se obedinqvame s razni 4engeta, koito ina4e nenavijdam, za da za6titim jivotinkite ot razni psihopati na razli4ni vazrasti!

514

Nevi

преди 14 години

Utrepka, za6to laje6!!!!Da pukne6 dano!

513

Човек

преди 14 години

ЗАЩО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА?Не ви хареса голия факт, че за ИЗЯДЕНО ОТ *** ДЕТЕ НЕ КАЗАХТЕ НИЩО - дребна статийка помежду другото.А ЗА ЕДИН *** ОРЕВАХТЕ СВЕТА!Сбъркани сте всичките!