41

Анонимен

преди 14 години

ехе тия хора много филми гледат, как може от тоя данак да се оправят улиците,65000 лв кола това е лукс..280 лв жилище също е лукс....или пак са защтитени депотати министри и кметова на големите градове.

40

Петко

преди 14 години

Просто коефициентът грамотност при даскалицата е по-нисък и от този на рапона пожарникар. Той поне си има руски значки с които да се фука. А тази жива можеш да я оплачеш. Да си нарамва кобилицата и да се прибира в нейното село. В нашето не я щем. Марш магарицо............

39

Санди

преди 14 години

Никак не обичам подмазвачките.

38

Анонимен

преди 14 години

А Ние от селата и малките градове ? ко правим или само София е важна за Батман... ами няма да гласуваме другия път

37

Анонимен

преди 14 години

наследствто получено от предния кмет("да му се свети името") е само 100 мил. лв. и лъжата, че 50% ще бъде остатъка от данъците ни в столична община. радосно е, че не са 1 - милярд. като я гледаш обаче на снимката, кеф да ти стане, "веселата абитурентка"

36

ТАЙСЪН

преди 14 години

ДОБРЕ ЧЕ Е БАТ ВИ БОЙКО ТА ДА ВИ ОСВЕТЛИ КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА И КАК ТОЧНО НИ ОГРАБВАТ БСП И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ. БАТ ВИ БОЙКО ВИ НАПРАВИ МЕТРО,ПРОБИВИ СЕГА И МАГИСТРАЛИ.ЧОВЕКА УСВОИ ДОСТА СРЕДСТВА И НАПРАВИ ЖИВОТА В СОФИЯ ПО-ВЪЗМОЖЕН. АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ ПРИ ТОЛКОВА УСВОЕНИ МИЛИОНИ КАКВО ОТКРАДНА БОЙКО.КАЖЕТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ.

35

Nobody

преди 14 години

Искам да видя Фандъкова как ще сбира данък "Лукс" от поршета, бентлита, мазератита и джипове с германска и испанска регистрация. Тогава ще я призная. До тогава моля да седи кротко в ъгъла.

34

Анонимен

преди 14 години

Тая що не си оди у Самоков да дои овците

33

Анонимен

преди 14 години

АМИ ТОГАВА И ПАРИТЕ НА ВАРНА, БУРГАС, ПЛОВДИВ , РУСЕ.... ДА СИ ОСТАВАТ ЗА ТЯХ........А НЕ ДА ГИ ПРАЩАТ В СОФИЯ, И ПОСЛЕ КАКВОТО "ВЕЛИЧЕЕТО" РЕШИ ДА ВРЪЩА ОБРАТНО....

32

Доволна тя

преди 14 години

Единствено кака Фандъчка е доволна от наследството си. Наследство, което 2,5 милиона газим всеки ден. - дупки и мръсотия. Тия Гербери са по-комунисти от комунистите, култа към личността на *** Бойко така ги е завладял, че не смеят да дишат без да го споменат поне 5 пъти. А телевизиите вече не ги гледам, единственото, което дават е гръглата и стригана кратуна. Тая държава не я чака нищо добро. На мутрата ще се намерят хора такъв да му го скроят, но народът ще плаче, а не Цветелина.

31

JJ

преди 14 години

Подмазвачка! Как няма да хвали Бойко като благодарение на него от даскалка стана кметица!

30

...1

преди 14 години

Аз ли не разбирам ама 2 пъти четох статията ква София бе ми ни от Марс кво.Я някой да поясни.

29

pege

преди 14 години

Айде стига ефтини предизборни обещания бе стрино. Кажи че имаш нужда от банка та да ти повярваме, а не с тия елементарни лозунги.

28

Анонимен

преди 14 години

аз предлагам с всички пари и средства които идват в държавата да се оправи САМО София ! после да се сложат гранични пунктове и заграждения с бодлива тел в околията и да се отдели като автономна държав! Така ще съм безкрайно щастлив, че няма да слушам за тоя миризлив град всеки ден по всички медии

27

T

преди 14 години

Ми сега масларова и арсеновка как ще си платят данъците миличките? Те парички за гаранциика нямат, ми сега?

26

Anti

преди 14 години

Taka e !!!

25

ТАНКИСТ

преди 14 години

СОФИЯ ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА ... А ДРУГИТЕ ДА МРЪТ ! "ГОЛЕМИ" АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ ЕВАЛА ***

24

oh

преди 14 години

Мамина сладка, ше оправиш ти..... ай да не казвам кво. Вече ми трябва тежка верижна машина за да се придвижвам из града. Дано децата ти ги споходи същото каквото ти предоставиш на жителите на София.

23

loopfellaz

преди 14 години

Само да не забравите пътя София - Самоков... че там е трагедия особено след Горубляне xax

22

Петък13

преди 14 години

Тая самоковска хубавица, не и ли стана ясно, че САМО от глобите за неправилно паркирали коли ще вкарва по милион на ден в общината (доколкото знам глобата е 30 лв.). Или не и изнася после да инвестира част от тях например в гаражи и паркинги.До тоя Сашо от долу- само 30% от данъците ОСТАВАТ в София, а всичко останало се разпределя из страната. А половин България е тук. Не пиши глупости.