85

nue

преди 14 години

хахахаха! клоун!!!!!!!!!!***!!!!!!!!! разсмя ме!

84

Amenhotep

преди 14 години

Пич, тия хапчета дето си ги нагълтал са със зелена рецепта и се водят за НАРКОТИЧНО ВЕЩЕСТВО!

83

Прогноза

преди 14 години

Ще дойде време когато ОТОМАН ще управлява България.

82

Amenhotep

преди 14 години

ВМРО да се помоли на Арменския поп, да каже на Равина, който да предаде на ходжата ... Няма к`во да им се молите - в петък всички в Шумен!

81

ВАНЧО

преди 14 години

ТИЯ ИСКАТ ДА ОБЕРАТ ЕЛЕКТОРАТА НА атака..ХХАХХАХАХХА..ЧЕТЕТЕ САМО ЗАГЛАВИЕ-ВМРО зове мюфтията да спре Юзеирови!!!ВМРО СА МНОГО ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ!ХАХХАХХАОТКАКТО ГИ НАТИРИХА ОТ ПАРЛАМЕНТА МНОГО ДЕЙНИ СТАНАХА..СМЕХУРКОВЦИ

80

Amenhotep

преди 14 години

Цветан Цветанов: "Няма наличие на радикален ислям в България". *****ЦЕЦКО, А ТИЯ НЕ СА ЛИ НАЛИЧИЕ НА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ!

79

Българка

преди 14 години

Елате да видите в Разград какво е!Бедните онеправдани дума българска не знаят!Да ги питаш къде са живели толкова години!Аз работя в болницата и дори ми се сърдят,че не знам турски,защото те не ме разбирали на български!Това държава ли е,Левски в гроба се обръща милион пъти сигурно от срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

Българин

преди 14 години

82 - ти си прав - на мюфтията нито му е работата, нито му влиза в правомощията да взема мерки - това трябва да сторят държавните органи. Но Тиквата мухобойко е прекалено зает да краде, за да се занимава с такива дреболии, като основаване на противоконституционна партия на верска основа.Само не знам къде дреме оня оплешивяващ грозник Цветанов, дето се води министър на вътрешните работи.

77

Шуменец

преди 14 години

Всики знаем че няма нормален Българин от турски произход,който да ги подкрепя,защо да им се вързваме на провокацията,всичко е една разработка на старото ДС и външни служби с цел дестабилизация!!!!

76

Amenhotep

преди 14 години

Абе Юзеирови, в Шумен няма метро, къде сте тръгнали? Ходете в Истамбул - там има метро!

75

Българин

преди 14 години

Видяхме и предното учредяване на някаква "партия" от тия двама бандити - "членската им маса" бяха само *** - за да съберат нужният брой подписи дори малолетни чавета драскаха нещо неграмотно там...Но ной отврателното беше, че ушевите *** само гледкаха отстрани, вместо да смачкат тая престъпна *** !!! И това ми било "български полицаи"...

74

Реципроч

преди 14 години

Това е грешка и то огромна! При условие,че има форма на държавност,а и според конституцията в България религията не е в основата на държавата и нейната политика, то е БЕЗУМИЕ да искаш помощ от мюфтия да решава проблем на българската държавна политика.С действията си ВМРО признава безсилието си и държавното такова!Има конституция, който не я спазва държавата прилага мерки за въздействие.Кой е мюфтията и по- голям ли е от Конституцията си задайте въпроса!

73

патриот

преди 14 години

много хубава програма има тази партия отоман и аз ще се запиша да членувам в нея

72

Мюзеин

преди 14 години

То , кучета със салам да ПЛАШИШ .

71

Amenhotep

преди 14 години

Поганците да си ходят в ПОГАНИСТАН и там да си правят партия ПОГАН!

70

Шуменец

преди 14 години

Всики знаем че няма нормален Българин от турски произход,който да ги подкрепя,защо да им се варзваме на провокацията,всичко е една разработка на старото ДС и външни служби с цел дестабилизация!!!!

69

Анонимен

преди 14 години

Айде бегай да садиш тютюн,***..

68

али

преди 14 години

да запаля X5 - има толкова мацки на които им се .... :) Живее а вие се занимавайте с Юзеирови (бЪдали ) :)) лека на всички ....

67

Rumi

преди 14 години

най- вероятно не може да прочете упътването от къде се пали..........хаха, знаем ги Алиевците, Ахмедовците и подобни колко са грамотни.....чувал той за Х5 ......

66

Анонимен

преди 14 години

Да бе пра-пра дядо ми за това е умрял на фронта на 26 и е оставил две деца сираци,в демократична България да има партия отоман.СРАМ.