85

Анонимен

преди 14 години

Имам предвид, не впредвид. Ти наистина си ром.

84

Веско

преди 14 години

Нямам братя нещо ме бъркаш.

83

ром

преди 14 години

Веско ти си мои брат.

82

Веско

преди 14 години

Моята жена не я пускам да ходи на работа, работя, толкова, колкото да и удоволетворя, желанията и нуждите, това не я прави ***. /до коментар 74/

81

Veselin

преди 14 години

сигорен съм че взимаме по малко от полагащуто ни се ,наскоро дори от министерсвото бяха пуснали такава публикация ,че взимаме 30% от изработеното ,тоест ако една магазинерка взима 500 лв ,то реално и се полагат 1500 лв ,тия 1000 ле разлика частникът си ги прибира за него .

80

Veselin

преди 14 години

работя и си взимам между 1000 и 1300 лв на месец ,иначе не сте ме разбрали правилно ,имам впредвид че ако повечето Българи не се примиряваме с ниски заплати те ще се променят ,давам и пример ,приемрно за дадено интервю за работа предлагат 500 лв заплата ,и всичките 20 човека които минат откажат заради малкото пари ,и няма кой да му работи за тия пари частникът остава или да я направи по нормална или да затвори .

79

Анонимен

преди 14 години

Като искаш да спазваш неписаните закони що не ги вземеш у вас ?

78

Анонимен

преди 14 години

Във всички градове в България има такива гета.Само,че не мога да разбера защо на кметовете не им пука,или не им стиска да ги изравнят със земята ! Излиза,че ние плащаштите данъци сме втора ръка хора,отколкото нахалните , необразовани и *** *** ,на които не им пука от нищо и от никого ! И това ,ако не е расова и социална дискриминация ,здраве му кажи!Ако това не е израз на управленска немощ и некъдърност пак - здраве му кажи!

77

ром

преди 14 години

Вие българските нищо не разбирате една сватба не можете да направите кат малцинството-*** сме били

76

Анонимен

преди 14 години

*** ако отидат в запустелите и призрачни села да обработват пустеещата земя няма да е зле. Но те са свикнали само да искат пари от другите и са мързеливи. Ако искат да имат пари да се хванат на работа като нормалните хора. Как може само някои *** да работят, а другите да смучат от другите? Странно защо все от мен ще се намерят да искат пари - вече ще ги бия такива ***.

75

покъртително

преди 14 години

Точно, така, значи, според, твоята теория всички що са без работа са ***?!Мъжете, ако не допускат жените им да ходят на работа са ***?! По- фантастични словоизлеяния не бях чел в нито един форум. Ако, всеки разсъждава, като теб ще "цъфтим" и ще "процъфтяваме".Това е отделна тема на разговор, но твоите расъждения са много пошли.Някой път от подобни мисли и коментари се срамувам да се нарека Българин!

74

Радослав

преди 14 години

И като не работиш за по малко от 800 лв.какво правиш,колкото повече се обясняваш толкова по-ясно каква ти е семката

73

Veselin

преди 14 години

ако и ние бхме по единни като *** ,нямаше да сме на това положение в мометна .

72

Анонимен

преди 14 години

Tapanar! Hodi da lapa6 na nqkoi ***. Kakto v Burgas butnaha romskite geta i v Sofiq 6te gi butat.

71

Veselin

преди 14 години

мен иначе никой нищо не ми пречи ,идеално ми е ,само се чудя как може да работим Българите за 400-500 лв в столицата ,тоя проблем *** са го решили просто като не им работят за тия пари ,макар че все пак има доста които работят де .Аз примерно неработя за по малко от 800-900 лв ,и ако повече мислим така ,заплатите по бързо ще се подобрят .

70

ром поет

преди 14 години

пътнико свиден ,пътнико рмлад ,ела да видиш ,РОМСКИЯ ГРАД--дано ви е харесало скинарчета

69

Veselin

преди 14 години

брат аз не съм *** :) ,просто се поставям на вашто място и ва разбирам ,и аз ако бях *** щях да живея така ,защото едва ли някой щеше да ме вземи на работа ,всеки има едно наум като види *** .

68

Alex

преди 14 години

Da Ochite ne vi davame , da se Uchite obache vi davame !!!!!

67

ром

преди 14 години

И междо нас има умни-Др.Чиркоф ама вие не ни давате да очим

66

що за отношение???

преди 14 години

ти *** ли защитаваш?