124

Andrey

преди 14 години

Ние, във Варна, утре ще протестираме пред сградата на кмета, защото много гейове там. Искаме да разкараме Кирилка Йорданова.

123

Andrey

преди 14 години

Те гейовете работа вътре, в сградата на общината.

122

Анонимен

преди 14 години

Сергей и Вегенин докато дойдат........и те пръснали панаира!

121

Монк

преди 14 години

....`Противно на очаквнията, пред сградата на общината се събраха много малко гейове, лесбийки и хомосексуалистии.`- това е защото е почивен ден и общинските служители са си в къщи. Виж, през седмицата е друго.

120

Пустиняк

преди 14 години

"По време на изтеглянето им от площада противниците на гей-митинга започнаха да хвърлят камъни срещу тях."Такива ми ти работи в 21и век в България, в един от градовете известни с всякакъв вид престъпностр, "гражданите" хвърлят камъни по хора протестиращи за правата си. Като в Афганистан!!!! Ужас.

119

jerryes

преди 14 години

..." пред сградата на общината се събраха много малко гейове, лесбийки, хомосексуалисти, ***, обратни, пендали, ***, ***".......която забранява публични демонстрации на сексуална демонстрация"... един истински журналист, не би си позволил такъв елементарен начин на изразяване

118

Никсън

преди 14 години

Абе тия гейове не разбраха ли, че никой не им нарушава правата! Факайте се у гъзо цела вечер, ходете сред обществото, но стига сте ни натрапвали какви сте!!! Забраната е само за обществени места! Не е нормално децата да стават случайни свидетели на неприлични сцени. И стига с това как е в Западна Европа и по света. Ния сме многовековна държава с християнска ценностна система. Имам чувството, че нормалните хора са най-дескридитирани!

117

do 162

преди 14 години

evala pi4 :) to4no taka e! pederasite da se 4ukat vku6ti. horata ne sa dlujni da gledat bolnite im naklonnosti. da ne govorim za decata...

116

анонимна

преди 14 години

"пред сградата на общината се събраха много малко гейове, лесбийки и хомосексуалистии." - какво пък ще рече "хомосексуалистиИ" и каква е разликата им с гейовете???

115

Деян

преди 14 години

В Пазарджик няма никаква толерантност,никаква солидарност...противозаконно е това което се прави там с нарушаване правата на гейовете.Ама нека пресата си пише,нека показват на България какво се случва в Пазарджики нека хората се отвръщават от това което се случва.2-*** скинари биели гейове които имат право да протестират.Ами нека тези смелчаци да отидат там в *** махала да ги видим що за мъже са,а??!?!?

114

ss

преди 14 години

Pazardjik nai ciganskiq grad,pak i pederii :)))))))))))))))))))

113

:)

преди 14 години

И всичко това не е резултат на ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА! Значи ХЕТЕРО мъжете са за бой и яки забрани + КАСТРАЦИЯ!!! Какви мъже са това,щом не поемат отговорност за действията си?!?!? ***,е това са!!!

112

me

преди 14 години

ti bate smeni dilara!!!!!!!!!!

111

До Деян

преди 14 години

Деяне, селянин ***, като се чудиш какво е това Пазарджик се разходи до там, лесно се намира на картата на България. Ако не хората, поне града ще го харесаш. Отделно на това ще разбереш ,че никакви протести няма и това са пълни глупости, което се пише в пресата. Господата от пресата, занимавайте се с нещо сериозно, защото тази тема е абсолютна глупост. Солидарност към гейовете в Пазарджик има, никой нищо не им е забранил! Да си живеят хората. Поне в този град на никой не пречат!

110

Деян

преди 14 години

Какво ви бърка вас в Пазарджик с тази наредба гейовете да не могат да парадират с това което са.Абе това град ли е или село питам аз???Как може да отнемате нещо на хората което изобщо не правят.Така ли вече оправихте дупките,създадохте много работни места,подобрихте живота!!???!Ама НЕ,нищо не сте направили!!!Само крадете и занимавате обществото с глупости,просто отклонявате вниманието.........А пък гейовете нали живеят там,плащат данъци и сметки,значи могат да протестират колкото си искат!!!

109

NIKOLAI HRISTOV

преди 14 години

HORA OTVORETE UMOVETE SI..HORATA NE SE DELQTA NA HOMO I HETERO ILI 4ERNI I BELI TE SI IMAT KA4ESTVA.....!!! AKO PO TOVA TRQBVA DA GI SADITE A NE S KOGO SI LQGAT.....ZASHTOTO NIKOI NE E NESHTO POVE4E OTDRUGIQ!!!VSI4KI POLZVAME WC PO GOLQMA NUJDA....I AKO NA ZAPAD KAZVAME 4E SA PO NAPRED ZASHTO NE PO4ERPIM OPIT I NE SE OGLEDAME KAK E OTVAN NASHATA KOSHARKA???

108

евала

преди 14 години

Истински бум на непълнолетни родилки през март отчитат медиците от шуменската болница. Маратона открила 14-годишна майка от Върбица, която родила женска рожба със секцио. След нея лекарите оперирали и родилка на 15 г. от с. Живково. На 3 март израждали и 16-годишна дама.Рекордьорка обаче е 15-годишната Емине Мурадалиева, която се сдобила с близнаци. Здравите момченца дошли на бял свят с естествено раждане навръх 8 март и тежали 2,400 и 2,680 кг. Цялото с. Бяла река, където се оженила майката, се радва на берекета, а коментарите се, че на бедняци Бог дава близнаци.30-годишна жена пък роди момиченце на улицата в плевенското с. Бреница, съобщи кметът Петър Гърневско. Детето на Циклама Дочевска изплакало, преди да дойде линейката.

107

ghi

преди 14 години

geiove - obshto kazano, lesbiiki- da za jeni ok, homoseksualisti - otnovo obshto kazano ? nov li si be momche :)

106

Емигрирам скоро

преди 14 години

Незнам, но мен не ме притесняват 6 лгбт, повече ме притеснява фашизоидното, неонацистко изтъпление в лицето на граждани на Пазарджик. С такива неонацистки *** е трудно да стане нещо нормално в България.

105

Анонимен

преди 14 години

"....се събраха много малко гейове, лесбийки и хомосексуалистии."Я виж ти те били 3 разновидности!Ха ха ха ха