462

Омагьосан кръг

преди 14 години

В Гърция има мн по-сериозни мерки за кризата.Мнооого по-сурови.Карамалидис ги залъгваше,окраде каквото можа и се махна от политиката,сега новия Папандреу им е виновен,че вдига данъците.Явно навсякъде хората са така устроени...наивни.Винаги ще има някой,който да "раздава" и като свършат..отива си и следващия е най-виновен защото се чуди как да и откъде да вземе пари.След това идва друг..той не е като предишния да увеличава данъците,той е добър..и..когато свършат парите..маха се и идва нов и т.н.

461

държавен служител

преди 14 години

Де да ми бяха шест апартаментите - нямаше да ми дреме от кризата! Де да бях богат държавен служител с 4500, а не с 450 лв. заплата!... Почнах да мечтая!

460

отвратена

преди 14 години

ДО FUSK YOU BEACH: ***, ***, ***

459

WOW 417

преди 14 години

Lele tia me tresna, basi sravneniata, basi preduprejdeniata.kakyv prevrat be , kakawa surat be? kakwi 5 oligaha be? dosta se posmiahme s tebe glup4o!Гейбарастката революция започна с един *** и еднид гербер в горният му ***, устата на мутрите.Кога един батко става *** и кога една *** мое да снесе златното яйце по нормален начин, в съжителство с петел в уютно гнездо в стабилен курник.от целата тая дандания ще запомня едно. Гербав Бройко дойде на власт зада открие построените от Царо-Султано и Серго детски градинки.градинките свършиха, и Граблив Бройко начело с пудел Дянко зеха да ни Дянкат мамата.Та обратното, Цецко и он, наместо да оди с багеро след банкянският революционер и да изравя Чапаевците и Петавците пошел да се ока със съдийските специялисти. Еми утре ще бутне нещо с колата, и глей ко стаа- Цецко ще си спони кви ги ръмжал. Федоска ще свали потни бабешки килоти и ще си изпише от Париж прашки за крава, а Цецка ще си уголеми само едната цица, за да ий остант мъни за силиконен маркуч-мечтата за сека разгонена политическа парястница.Под чертата, бих посъветвал Сергишев да подкрепят Симо Дянката най отговорно и капитално -защото това е нещото което ще съумее в съкратени срокове да срине Гербераската проституция от власт.ИНАЧЕ, УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА НИ ПРЕДСТОИ ПРЕВРАТ МИЛИЦИОНЕРСКО-ПОЛИЦЕЙСКИ В ПОЖАРНИКАРСКИ ОДЕЖДИ КИРКИ, СЕКИРИ И АБОРДАЖНИ СТЪЛБИ.Да съберем тор за градината на гърбавата революция.

458

отвратена

преди 14 години

ТОВА ЧЕ НАРОДА Е БЕЗ ПУЛС НЯМА ВИНА Б. БОРИСОВ. И ПАК ПИТАМ : КОЯ ПАРТИЯ ИСКАТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ? АМИ ЧЕ ТО ОТ ПРАЗЕН ПОРТФЕЙЛ ЧОВЕК ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ. СЪРДЕТЕ СЕ НА ПРЕДИШНИТЕ И НЕ СЪДЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ, КАКВО Е ВИНОВЕН ЧЕ Е ПОЛУЧИЛ ТУЙ НАСЛЕДСТВО ?

457

БЪРЗА ПОМОЩ

преди 14 години

БОКО МОЖЕ ДА ТИ НАМЕКНЕ ДА ПОЗАТЕГНЕШ КОЛАНЧЕТО

456

ПРИРОДОЗАЩИТНИК

преди 14 години

ТИНА-а-аГОЦЕ НЕ В ТУРЦИЯ--ЩЕ ИМ ИЗБИЕ ЖИВОТНИТЕ

455

ГЛАД мале ГЛАД

преди 14 години

Уффф ако беше преди 10-15г. да кажеш да затегнем коланите и да потърпим щяхме да те разберем но сега народа вече колабира....можеш ли на критично болен без пулс да му кажеш да почака малко..... незнам !

454

отвратена

преди 14 години

ДО ТИНА: БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ИМА ПОНЕ 1 КОЙТО МИСЛИ КАТО МЕН.

453

Тина

преди 14 години

Давай, Бойко, с теб сме! Долу БСП, Доган и Гоце в турция!

452

отвратена

преди 14 години

ДО 477 : КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ И ОБАДИЛО : ти СИ НАЙ-ГАДНОТО *** НА СВЕТА

451

недоволна

преди 14 години

Отвратена,вярвам,че сте изстрадал и честен човек,като повечето българи. Нямаздравомислещ човек,който не споделя мечтите ви.Те са мечти за нормалночовешко съществуване,нещо,което в останала Европа е ежедневие за хората-билите работещи или пенсионери.За нас остават мечти,благодарение на 20 годишното лутане като стадо след един или друг пастир-негодник.За мен ББи сие са поредните такива.Всичко добро Ви желая.

450

FUCK YOU BEACH

преди 14 години

DUHAI MA *** 6E TI DAM 6ANS NA TEBE DA GO POLAPA6 MRASNICA PROSTA KAKVO VREME DA MU DAM NA TIKVATA BOIKO MA A SVAR6I MU VREMETO TUTO FINITO E TOZI PLEHAR TOI VE4E E ISTORIA

449

отвратена

преди 14 години

Мечтая да няма безработица, хората да получават добро заплащане - според труда си, да има по-добро здравеопазване и др. което може би сега изпускам да изброя, но всеки нормален човек иска най-доброто за себе си и семейството си. Б. Борисов не е бил 20 год. на власт. Защо сме да този хал, защото са крали и разградили ? България умира. Дайте шанс на Б. Борисов, от това по зле няма да станем, но има шанс да сме по-добре, да са по-добре всички в БГ. Не ангажирам насила никой с моя коментар.

448

мистерия

преди 14 години

Още минусчета моля :) Знам, че има още време до края на работния ви ден :)

447

мистерия

преди 14 години

Абе тия червени драскачи дето са останали на улицата откъде намират пари за интернет да пишат по форумите? Сигурно по метростанциите ползват терминалите :)... или верно някой им налива пари да пишат тук :)

446

Анонимен

преди 14 години

Наивен,да вкарат крадците в затвора,щом никой не е затворен-НЯМА КРАДЦИ,само клевети,това е ...кажи нещо?И ти си крал-100 милиона,ама....е,всеки може да каже каквото си иска-ДОКАЗАТЕЛСТВА,другото са клюки,.и аз тръпна за да чуя за осъден,ама-йок :(

445

степан

преди 14 години

Баш ме боли за измислените рейтинги. На мудис, пуур и подобни измислени агенциики. Само да припомня как проспаха световната криза! Разбраха за нея едва в средата и. Истината е че макро показатели не ям, а и те са токлова манипулируеми, че никой сериозен инвеститор не им обръща внимание. За пример - Румъния. Та министърчето дето се оля в пръски слюнка да си хвали бюджета, сега се чуди как да го внесе за актуализация! И то само в началото на годината, и то в тази част когато се събират данъците!

444

ртр

преди 14 години

20 години се издържаме калпави политици ще издържим още година а после ще дойде някой друг месия ......2012г край на кризата според маите

443

отвратена

преди 14 години

Обиди и безверие. Има ли партия на която вярвате, и коя е тя ? ДПС, РЗС, БСП, коя ?