74

Анонимен

преди 14 години

6 CHOVEKA V TAZI KOLA? CHE IMA DYPKI IMA AMA AKO NE SA TE ZNAETE LI KOLKO HORA SHTE PRETREPQT TEZI MOMCHETA? SEGA TARSQT VINOVNI.

73

Обезщетение

преди 14 години

Всяка кола да получи обезщетение за 2010 година по минимум 500 лв.!!!

72

Анонимен

преди 14 години

Ченгетата обаче първи с дрегера *** а дупките кой ще ги оправя,за какво плащаме данъци! Аз ако съм ченге ще ме е срам да застана да вадя душите на хората при условие ,че улиците са лунен пейзаж!

71

Анонимен

преди 14 години

и като ги осъдиш какво става плащат ти с пари от бюджета сиреч със твоите пари! трябва да се промени закона и да се търси наказателна и финансова отговорност на хората заемащи ръководни длъжности!!!

70

Анонимен

преди 14 години

zastrahovkionline.netГражданска Отговорност Онлайн с 10% Отстъпка!Безплатна доставка на полицата!Плащане при получаване!

69

Анонимен

преди 14 години

Ama si specialist,be :) Ami ako be6e "Honda" ili "BMW" ??? haahahah

68

sameca

преди 14 години

Ти си голям специалист, тези дупки са причина за 60% от ПТТ. Може и да е карал бързо но ако си беше нормален пътя нямаше да стане специалисте. Спрете да плюете ами дай те да съдим община, държава и т.н.

67

сегашно време

преди 14 години

за да се оправят пътищата в България са нужни милиарди,а тя ги няма.затова търпете.такъв ни бил късмета-да се родим в сегашно време в тази държава.то футбола не става,жените парите гледат,корупция навсякъде,морето вече е като квартал Люлин,мъжете са неверни,кучета навсякъде,жилищата скъпи,в болниците те уморяват вместо да те излекуват и т.н.

66

Абеее

преди 14 години

Що толкова малко хора си признават, че не могат да карат и си мислят, че разрешената скорост е съобразената? На който му се налага да кара е редно да познава възможностите си и тези на а-ла. А при 19-годишен шофьор +още 5 кибика в колата е 99,99 % сигурно, че не дупката е закарала колата в стълба. Просто от многото корупция и некадърни съдийски решения, поредния пикльо се е правил на велик и за оправдание е избрал най-близката дупка. И аз съм минавал през дупки с над 50 км/час, ама нямам ПТП.

65

Петрол

преди 14 години

Сигурно този, който е карал, е карал доста бързо. Ако е карал "Мазда", с до 60 км, практически ще хлътне, в дупката и няма да подскочи. А щом е подскочила и се е блъснал в дерек, то значи е навъртал поне с 80 и нагоре. Маздите са много стабилни коли, с нисък център на тежестта. Яко е надувал този, за да подскочи така и да се завърти.

64

Петрол

преди 14 години

Въпроса не е в дупката. въпроса е, защо се получават тези дупки, така неравномерно? По принцип цялата настилка се полага целокупно, от машините. Работил съм в такава фирма и зная това. Въпроса е, какво поставят, в масата за настилане и как се разстила и трамбова. А е важното и дали отдолу има твърда *** и дали съвестно се продухват и обезпесъчават дупките, преди настилането. Много са нещата, които влияят. А винетки трябват, но и размерът им не трябва да е голям, а правилно остойностена.

63

mene

преди 14 години

някой тук мъдрувал, че половин България живеела в София. Та, България 3-4 милиона ли е или София размина Рим? И по - важното - ако ще и цяла България да живее в София - останалите пътища ТРЯБВА да се оправят, защото на хората им се налага да пътуват и извън София!!! А международните превози НЕ МИНАВАТ през София, но от тях се печели!!

62

Парите

преди 14 години

Незабавно да ми бъдат върнати парите за винетка,защото си строших колата.

61

Патилчо

преди 14 години

Многогратно писах,ежедневно да се дава информация за ДУПКИТЕ по пътищата,а те какво правят,пътищата били мокри!?

60

Анонимен

преди 14 години

катастрофата е станала в центъра на селото, където пътя наистина е мнооооооооооооооооооооооооого долен, а колата е собственост на Таня от биг брадър- малкото *** от алтимир от последния биг брадър

59

ртр

преди 14 години

тоя не е платил такса задръстване

58

driv3r

преди 14 години

Сега ще кажат,че 'водача се е движил с несъобразена с пътните условия скорост в предвид малкия му стаж'...или че не е бил обучен качествено в автошколата,където е карал курсовете...или че колата му е била неизправна...Никой обаче няма да признае,че вината основно е в 'Пътна инфраструктура' и Агенцията за поддръжка на пътищата..Колко още случаи има на разбити коли от дупки, които се отминават като инфо?!Защо някой трябва да се претрепе,за да се вдигне шум и да започнат да отстраняват проблемите?

57

Amenhotep

преди 14 години

"Съобразена скорост" е 2 км/ч ... въпреки че и тя не е съобразена, кагато пред теб се изпречи една дупка 3 х 3 метра широка и дълка и 30-40 санти дълбока.

56

Анонимен

преди 14 години

Не четеш ли? "Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна." А иначе Mazda 5 например е със 7 места (и пак се кара с категория B).

55

Анонимен

преди 14 години

шестия е бил в багажника, елементарно