118

хаха

преди 14 години

Трай си братче,че туко-виж,GSM-операторите са се сетили да искат такса Мобилен телефон,интернет доставчиците такса Нет и т.н...А накрая Дянков ще поиска такса 'Лятна почивка",могли сме да отидем на море,ама не сме...Така че трайкай си,да не се сетят,хаха

117

Анонимен

преди 14 години

Докато не се вдигне ЦЯЛА София, а защо не и хора от други градове и села, поне от най-близките, няма да се оправим. Знаят, че сме малодушни и го използват. В цяла България трябва да има масови протести, за да разберат, бе се събудихме

116

Анонимен

преди 14 години

Очевидно Топлофикация, ВиК, ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН са чели книжки, че България е била най-могъща по времето на Симеон Велики и затова с дружни усилия са се наговорили да ни върнат към условията от Х в.

115

Анонимен

преди 14 години

Дий, Сивушке, дий! Като добичета сме впрегнати в хомота!

114

Анонимен

преди 14 години

И топлофикация,и ЧЕЗ,и БТК,и соф.вода да си ... вие си го знаете!

113

Анонимен

преди 14 години

Някъде се спомена за протест на 15 март, моля малко информация ....

112

Анонимен

преди 14 години

А ве къде е Дянкоооооооооф

111

Ангел Смерджиев-Шеф

преди 14 години

Хора това е отвратително! Такса за това, че сме могли да ползваме, но не сме ползвали електроенергия, това е БЕЗУМИЕ! Този *** Семерджиев за колко точно сребърника се продаде! Доста бързо заема страната на тези мародери ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН. Между впрочем защо не се извърше подробен качествен одит на разходите и приходите им, защото съм сигурен, че приходите надвишават разходите многократно от години, при това съвсем необосновано?

110

Bilbo Begins

преди 14 години

Всеки може да се отърве от такса "мощност" като се откаже от услугите на Енергоразпределителното дружество. Има и други начини за електрифициране на даден нередовно използваем имот. Само нека да знаят, че реципрочни искания могат да бъдат отправяни и към тях от рода на наем за ползване на територия или преминаване през нея на кабелите им!!!Всичко се плаща!

109

Анонимен

преди 14 години

Хора, някой знае ли за какъв период българските управници са ни закрепостили към ЧЕЗ, EVN и др. чуждестранни дружества? 20-30- 50 години? Или докато сме живи? Какви ли са им комисионите?

108

Анонимен

преди 14 години

az pla6tam 250 lv na mesec za parno,limitit mi e do 1000 lv,taka 4e da vdigat,do 1000 ima o6te mnog000

107

PENE

преди 14 години

Един въпрос : Ние ще плащаме за всичко а ТЕ ще ни плащат ли наем затова ,че ТЕХНИЯТ електромер се намира в МОЯ ИМОТ ! ? ? Защото електромерите са на МОНОПОЛИСТИТЕ а стоят на наша територия ! ! ! ! !

106

Анонимен

преди 14 години

Барак Обама като чул как Дянков се справя с финансовата криза в България, веднаго го отзовал да се връща в САЩ и го назначил за свой финансов съветник.ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ ОТ СЪБОТА !!!!

105

Анонимен

преди 14 години

Току що по БТВ съобщиха, че правителството е РАЗРЕШИЛО на ЕVN да събира такса мощност. Защото, чуйте сега: на много места къщи и др. постройки седели пусти и никой не ползвал електроенергия, но инкасаторите ходели и отчитали, горките. И така, честито, поробени сънародници от тези краища. След вас следваме и ние-останалите овце.! Досега бяхме вързани за парното и телефоните, сега и ток ще плащаме без да го ползваме. Бе-е-е-е!

104

PENE

преди 14 години

Искат от нас да плащаме такса "мощност" за това , че ни доставят ток до вкъщи дори и да не сме използвали този ток ! ! ? ? ? Аз имам един въпрос : ЩЕ НИ ПЛАЩАТ ЛИ ТЕ НА НАС НАЕМ ЗАТОВА , ЧЕ ТЕХНИЯТ ЕЛЕКТРОМЕР СЕ НАМИРА НА НАША ТЕРИТОРИЯ ??? Защото електромерите все пак не са наши а ТЕХНИ , НАЛИ ! ! ?

103

Анонимен

преди 14 години

nqama partiqa kato GERB,ne mogat da qa stignat i amerikancite.Bravo na GERB

102

Анонимен

преди 14 години

Май трябва да се отговаря с терор на терора, на който сме положени от всички държавни институции.

101

321

преди 14 години

100 на 100 ще мине нали в едно гърне *** и са от едно котило всичките тия лешояди от ниско подстригани и небрежно брадясали управляващи!Те завалиите по цели нощи не спят за да измислят поредната такса!

100

Ужас

преди 14 години

Гледам сега новините, и ей така подминават с лекота тези проклятия - увеличение на тока, на парното, на здравната вноска!Абе ей, продажни журналисти и управници - педeрасти, забравихте се бе! До кога! Ако в друга държава стане това - ще горят сгради и ще се извиняват нещастниците после, ама тук напълно си го заслужаваме!!! ФАКТ!!!

99

Анонимен

преди 14 години

Средно още около 50 милиона лева искат да изръзят от скъсаните ну джобове. Ами няма къде да ходим, ще плащаме.....