476

Анонимен

преди 14 години

снощи май пръднах а ти?

475

не

преди 14 години

Не ни закачайте сега. Не можем да плащаме повече. Нищо по-добро не ще получавам, защо да плащам повече? Искам качествена услуга.

474

Букет от гербери

преди 14 години

Честито! Ще има продължения. Много!

473

бесен

преди 14 години

докторската мафия вкл.д-р Тренчев и д-р Ж.Христов пак си подредиха далаверката - ще вдигнем с 2 пункта здравната осигуровка и ще си харчат докторите едни милиони, пък чичо да плаща и да си мре...да ама не...няма да плащам авансово по 40-50 лв.на месец или за 3 години назад за несвършена услуга, пък ако трябва да вляза в болница да доплащам още и да си нося храна и консумативи...а вие?

472

зъл

преди 14 години

Тикво въври си! ОСТАВКА-А-А. Абсолютни лъжци! Симо пасти да яде. Това ви е гарантираното от ГРОБ - най-ниските заплати в Европа с най-високите цени, данъци, осигуровки и акцизи. И като ви вземат всичките пари ще рупате ГМО защото за друго няма да има. На гласувалите за Тиквата честито, а покрай тях и на останалите

471

ДП

преди 14 години

Медиите пак лъжат, рабира се. С 2 на сто го вдигали. Правят се, че незнаят разликата между 2 процент пункта и 2%....От 8% на 10% е вдигане с % *пункта* или, инак казано, вдигане с 25%( 10/8=1.25 ).Аман от слуги и лъжци - то други не ги и допускат до службици като "журналисти:, разбира се.

470

Анонимен

преди 14 години

22,791.30 е сумата по 10 лева с нарастваща сума за 30 години

469

Марсиянец

преди 14 години

СЪБУДИ СЕ ЮНАК БАЛКАНСКИ И СПРАВЕДЛИВОСТ ТЪРСИ ! СТИГА СПА !

468

Анонимен

преди 14 години

Накога (няма да е много далеч) в държавата ИМ ще останат само УПРАВЛЯВАЩИ. Управляваните ще са изчезнал вид!Г-н Дянков, като не можеш, отстъпи на друг.

467

Анонимен

преди 14 години

"Вместо да намалят зплатите на бюджетните готовани, хем и да намалее наплива за тези места, те решиха да повишават здравната вноска."Не се наплюската м..... им алчна !!!!!!!!!

466

Анонимен

преди 14 години

Бакалин, пак ли да ти обяснявам бре нали искате като в щатите, там се ползват така наречените здравни застраховки които правиш още като се родиш. Как промерно да ти доплащам като застрховката ми покрива всички разходи или ако мо е скъпо при теб ще доплатя или ще търся по евтино място.

465

Към НФБ

преди 14 години

А какво става като не я ползваш? После хем не ползвал, хем плащал, пък после и да доплашам. А миже ли да ходиш на майната си?

464

НФБ

преди 14 години

хаиде смятай сумата като застраховка лихвите..то всеки плочкаджия стана всезнаещ и иска не на мквадратен а на обиколката на плочка...Неразбрахте ли че изхода е в доплащането!Плащаш 10процента от услугата и то само като я ползваш

463

Към НФБ

преди 14 години

А искаш ли да сметнем моите вноски? Те са на 2000лв. вече 6-та година не съм ползвал здравни услуги. Искаш ли да сметнеш за този период колко пари са ми взели ей така? А сега с тези 10% ще ми взимат по 2400лв на година ей така! така че не прави смешни сметки!!!

462

Анонимен

преди 14 години

Тези цени които цитираш откога са ?????Хайде да сметнем и сумата като застраховка, с нарастваща лихва всеки месец в продължение на 30 години.Аман от бакали .....

461

иван

преди 14 години

Вместо да намалят зплатите на бюджетните готовани, хем и да намалее наплива за тези места, те решиха да повишават здравната вноска. Луда работа. Тия хора мислят ли за тези, които се самоосигуряват и едва връзват двата края. Едва ли.

460

Разочарована

преди 14 години

На свой ред шефовете на Българския лекарски съюз и на Българския зъболекарски съюз д-р Цветан Райчинов и д-р Николай Шарков, обявиха, че правителството има волята да изведе държавата от кризата.И аз искам да ни изведат от кризата. Трябват нови правила за обществени отношения. Ново регулиране на системата.

459

ot Evropa

преди 14 години

Az rabotia vav Kipar(toi sa6to e vav evropeiskia saiuz)Moite osigorovki sa 7% kato v tezi pro4enti vliza zdravno i pensiono osigorivane.Pri koeto ako se razboleia i otida na doktor pla6tam 2 EV taksa i sled izdavaneto ne re4epta ot doktora,otivam v koiato i da e apteka i LEKARSTVATA SA BEZPLATNI!!!!!!

458

Анонимен

преди 14 години

хей тъпоглви тикви , махнете хрантутковците от системата , JP-тата искам да кажа , ...... искам лична сметка ,която да се олихвява ,здравно осигурителен номер , защото ако ме боли зъб няма да посетя гинеколог , същото важи и за куките трябва да са поне на половина , по нормално е да им плащам за безработни отколкото заплата за това да седят с ръце навряни някъде си......и без това са като манекенки на служебно облекло

457

Анонимен

преди 14 години

Как мислите ще доживее ли някои да види нещо да се намали !Живеем един живот днес и сега докога мизерия всеки ден в новините нещо се увеличава и какво правиме мрънкаме само а те ни се подиграват.Като пишеш ,че нямаш пари да платиш защото си безработа ти отговарят а за интернет имаш! Майка ми каза както едно време комунистите милиция ни изгониха от къщата ни така и сега ще стане !