237

Много ми е интересно

преди 14 години

Много ми е интересно сръбската уруспийка дали щеше да го вземе тфа очилатото педи, ако не беше надушила кинтички ...? ... едва ли ... ама се уреди девойката (с ударение на - Е ) ... очилатото ще дава кинти, пък тя ще си намери някои страничен за XXL (ако вече не си е намерила )

236

Анонимен

преди 14 години

They are the last !

235

pesho

преди 14 години

They are the best !

234

Анонимен

преди 14 години

От тяхното шоу гледам само втората част с гостите. Преди това е доста плоско от към хумор и скечове. Конкретно това с Дянков аз го гледах. Не съм комунистка, но в случая мисля, че Гоце е прав. Трябва да се има уважение към институциите. Не може да се говори наизуст. А след като на Дянков не му се отдава дар-словото да не ходи по шоута - в рамките на няколко дни два пъти го изпързаляха словестно. Ако това беше станало в Сащ, Русия или ЕС, Дянков в този момент нямаше вече да заема същия пост

233

до 212

преди 14 години

Tezi dvamata vzemat ne po malko ot 5-6 hiladi na mesec !Setiha se da pitat za chujdite pari, no za svoite nishto ne kazvat.Napadenieto bila nai dobrata forma na otbrana. :Да не са крали че да ти дават отчет, бе ***! Работят момчетата! Всички виждаме как си изкарват парите.

232

кандидат политик

преди 14 години

ей, фотографите, много ме кефите! като стана политик / или шоумен/ искам да ме изтипосате на фото!

231

любопитен

преди 14 години

Тази чашка пред тях дали е с водичка? Съмнявам се.

230

Обикновен зрител

преди 14 години

Категорично съм против разни некадърничета, поставени от незнамкойси да разсмиват прогресвно оглупявящия и изпростяващ български народ да моделират съзнанието му! Време е този *** (опосуми. скунсове, морски и истински свинчета) да ИЗЧЕЗНАТ ОТ МЕДИИТЕ!). Слави, също ми е антипатичен, поне има някакъв артистизъм! Ами тези олиголигльовци, дето ги бутат навсякъде? Пълни *** без грам дарбица! Вън!!!

229

f1

преди 14 години

15.02 20:15 - Симеон Дянков отдавна разкри, че Първанов е млад милиардерАвтор: ivoimv Категория: Политика Прочетен: 340 Коментари: 1 Гласове:0Финансовият министър на България направи невероятно разкритие. При проверка, извършена и благодарение на Европейския съюз се стигна до тревожна информация. Оказа се, че президентът бил млад милиардер и имал десетки луксозни имоти по света. Сред най-елитните били тези в САЩ, Европа и Дубай. Дянков споделя, че схемата е много добре позната , държавният главабил добре прикрит зад поставени лица и собственици на офшорни фирми. За пример може да вземем братовчеда на президента, който не декларирал кой знае какъв доход, но при данъчна проверка се установило, че той е дарен от европейска фондация за подкрепа на хората изпаднали в нужда с parvanovлуксозен апартамент в Испания. Друг пример, който прилага Симеон Дянков е финансирането от богата фондация в образованието напрезидентските синове на стойност стотици хиляди евро. Освен това те наследили огромна сума от техен роднина в Европа.

228

батко

преди 14 години

На тия двамата им липсва само един ексминистър прецедател и ще се окомплектоват.

227

fox

преди 14 години

Тези посредствени момчета се вихрят в медийното пространство и ръсят простотии и никой не може да ги озапти. На всичкото отгоре и забогатяха...пълна трагедия, защото младите хора ги гледат и попиват просташкият модел на поведение. Тъжно!

226

Nobody

преди 14 години

Тея пък нещо се размечтали...

225

БАТЕ ИМ

преди 14 години

Ега ти министъра дето плеще необмислено при тия двамата лигльовци.Какъвто е техния акъл, такъв и неговия пък после други му виновни. Ама и подръжниците му са толкова умни и мислещи.

224

Анонимен

преди 14 години

cooooooц,СОООЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

223

Анонимен

преди 14 години

206,никак не си прав! Сигурно си от тези собственици на фирми дето имат 80 работника (от които 3 на договор, осигурявани на 240лв.) Да ще се наложи да плащаш,както се плаща в белите държави! Дано средствата ,обаче, бъдат насочени където трябва (здравеопазването ми се вижда някак по-приоритетно от магистралата)

222

Пичеловский

преди 14 години

Президента да се разпореди тия двама сополи да поработят както и където трябва да им доди акълат и повече да не се появяват като журналисти водещи или видни пияници то май единият и катастрофа имаше страшна . Да се махат и без туи са по-плоски и от шоуто на Слави Трифонов

221

t-rex54

преди 14 години

президента доносник е срам за българия

220

Червената помия

преди 14 години

То бива бива простотия, но тия двамата се оляха...Нещо много на сериозно се взеха.Но не е луд който яде зелника, луд е който му го дава.Толкова ли са закъсали телевизиите, че дават трибуна на *** и изразходвани като интелект и идеи хора, даже и без необходимата подготовка?Докараха и съпругите си, сега и бабите си ще докарат.А хора, доказани авторитети в журналистиката са натикани в миша дупка.Вместо сериозни хора-"хляб и зрелища", иначе хората могат да започнат да задават неудобни въпроси....

219

БАТЕ ИМ

преди 14 години

Тия двамата са единствените които надминават славчо по простотия. ТРябва да им се признае , че полагат огромни усилияда не останат по-назад.

218

мис браун

преди 14 години

нито славчо ,нито иван и андрей съм ми забавни.смятам,че за един министър има по-бодобаващи места за изяви.