98

мдаам

преди 14 години

до 107-къртиш :))) Иначе само едно не разбирам.Всичко е перфектно-любимите ми групи идват(повечето съм ги гледал,ама Рамщайн-просто не мога да повярвам още),имам кинти и ще си купя билет за двата дни.Идеално.Ама защо на стадион го правят бее,навсякъде по света на едни големи поляни са тези мероприятия,Левски ще е тесен за всички фенове и пак половината нищо няма да виждат.А дано като видят големия интерес,организаторите да го преместят някъде,може и в покрайнините на Софияев Божурище например:)

97

do 100

преди 14 години

Ти от каде знаеш че са обратни .... от собствен опит ?

96

Анонимен

преди 14 години

аве *** съм ви метала, *** съм ви чалгата. само Франк Синатра !!!!!!

95

c0ldblooded

преди 14 години

абе кво се занимавате с тая *** с промит до дупка мозък - да се скрива там у лево някъде в ония бардаци Sin City или квото има там и да пълни гушите на идолите си

94

Анонимен

преди 14 години

празник за душата е когато виждаш как ЧАЛГАТА БАВНО УМИРА-вече сме част от цивилизования свят-макар и трудно,но сме свидетели как хората с мозък в главата пълнят стадионите да видят великите и доказали се музиканти от целия свят-и не им свиди да дадатпо 100лв за билет,защото усещането след такъв концерт остава за винаги-а не като на 4алгарските сборове-колкото и да ви е мъчно и тежко ЧАЛГАРИЧ,това е положението...

93

uhuuuuu

преди 14 години

kamanite padat padat ot nebeto...

92

Анонимен

преди 14 години

4alga for ever.

91

uhuuuuu

преди 14 години

kamanite padat padat ot nebeto...

90

tiq sa pedali

преди 14 години

axam pederasite gostuvat v Sofiq

89

Анонимен

преди 14 години

Банково дело завършваш ти луд ли си бе? Как Ваня Иванова или Павлина Аначкова ще пуснат такъв *** да завърши. Работел в ОББ - Ванката явно вече наема куцо и сакато (ще си закривам сметката там) Апропо като се налюбуваш на черепа чърху джипа на шефа ти (да ти кажа, че черния джип с черепа е на шефа ти) му кажи, че е "пропаднал наркоман", че май не знае - да и той слуша метал!

88

зло джудже

преди 14 години

Пожелавам на всички чалгари жените и дъщерите им също да са чалгарки.Така ще имате възможност да целувате на цяла България Ху*йовете,което всъщност е съкровенната ви мечта и призвание :)

87

Анонимен

преди 14 години

ти конкретно няма да я дочакаш, със сигурност...

86

Анонимен

преди 14 години

чики чики такгумена палаткаай не не не не нееегумена играчкаа.чики чики такгумена палаткаай не не не не неееса саааа

85

baykolu

преди 14 години

Не мога да разбера, защо чалга феновете са толкова агресивни?! Пък уж метъла била агресивна музика?! Хората се радвата тук, аз май най-много от всички! Вече си поръчах и билетите, да се похваля още веднъж! :))) Ще бъдем част от света, един фест, за който само сме мечтали ни идва на крака, уникално събитие, по пет страхотни банди на вечер, и се намират индивиди, не мога даже да ги нарека хора, които започват да плюят и да кълнат, всички метали да пукнат?! То бива простотия, ама това е вече свръх! Извън всякакви норми! Слушайте си каквото искате! Кой ви пречи?! Толкова ли е трудно да възприемете, че има различни хора, с различни от вашите интереси?! И толкова ли е трудно да не ги мразите, само защото са различни?! Ето на, аз например не харесвам вашата музика, не бих отишъл за нищо на света на концерт на Пайнер, но не ми пречи че ги има! Слушайте си ги! Ваш проблем! Какво толкова ви пречи този фест?! И защо толкова ни мразите?! В крайна сметка се оказва, че *** и *** са не металите, а тези противници на метъла, които си позволяват подобни обиди и клетви! Нищо човешко не е останало у вас! Съжалявам ви!

84

do:92

преди 14 години

HAHAHAHAHAHAHAH хапчетата , хапчетата ;))

83

Анонимен

преди 14 години

цяла България желае смъртта на мръсните метали наркомани. ще ви преследваме докато не ви изтрепем до крак. космоса ще ви се стори тесен *** мръсни. ще ви се прииска да сте първите българи стъпили на луната.

82

Пешо Теслата

преди 14 години

яяя па я работим на строеж и па си слушам чалгика ! Па и 8 клас завършен имам къ да ги слушам тез кат ги не знам и на къФ език пеят ! Си запалим гоуфо и ке пуснем радиото да дъни нещУ мудерно Андреа ханъм Пресито ала бала ще се приберем у дома щъ скънем главъта на жената па тез нарКумъни нека одат слшът тъз музика я па не я разибрам !

81

Анонимен

преди 14 години

най-добрият метъл=наркоман е мъртвият

80

varg1

преди 14 години

Най-сетне Rammstein

79

gothic

преди 14 години

Ухаааааа! Алла Пугачова и Машина Времени ли? Хахахахаха!