168

Анонимен

преди 14 години

Оставете котИтата на мира!

167

:(

преди 14 години

Горките мацитаааааа,ще останат гладниииииии,немилите-недраги тее,ой,ой,ой :(((((((

166

maini4ka

преди 14 години

Не мога да разбера протестиращите.Никой не им забранява да хранят котките,а просто да го правят малко от малко по-хигиенично.Като толкова обичат животни,да си вземат по 100 котки удома да се грижат за тях.Днес са 8000,утре като станат 20000,пак ли ще кажат,че има по-важни въпроси за решаване.Аз пък не искам гадините да разнасят *** от кофите.

165

до Ей №171

преди 14 години

Нали знаеш че си просто един дебел, равнодушен консуматор, за който най-добре е друг да му решава проблемите без значение с какви средства. Понятия като съчувствие и поставяне на мястото на по-слабия са ти чужди, а собствените ти емоции са закърнели и ти имаш нужда единствено от пари, за да тънеш в доволство. И недей да благодариш на Бог за това че някой убива живи същества, за да не ти развалят спокойствието.

164

Fjuiiit

преди 14 години

Българският *** мрази дърветата, тревата и животните, защото му напомнят за произхода. Той горкият си мисли, че да рипка по жълти павета и да тъпче по бетоняка, е условие да се пограждани. Може би и затова по пътищата постоянно има размазани животни - така че, спокойно ***, вие намалявате популациите като газите наред.

163

Ей до 173

преди 14 години

Отново селски начин на мислене. Днешните котки не ядат мишки. Днешните котки бягат от мишките. В градовете мишките се избиват по модерен , химически начин.

162

Анонимен

преди 14 години

абе без котки, ще има мишки, това е истината!

161

ЙО

преди 14 години

кефиш ме Ей...искам и аз да живея там, че да не ми се налага да се пръскам срещу бълхи, влизайки в мазето си

160

Ей

преди 14 години

В града в който живея сега, повече от 15 години не съм виждал бездомна котка или куче. Ако има такива за броени минути се улавя от специално упълномощени хора, държат се в приют две седмици, като вазможност за осиновяване и след това се ПРИСПИВАТ задължително, ПО ЗАКОН.Благодаря ти Господи, че ме отърва от тая селяния.Тия са пренесли оборите на жълтите павета.

159

tamper

преди 14 години

а като си вземете дозата ставате толкова кротки...

158

Възмутена

преди 14 години

При такъв стопанин, толкова по -зле за Вашето куче. Няма да се изненадам, ако утре домашният Ви любимец ухапе и човек, който не Ви е приятен. Котките не причиняват вреда никому, даже са полезни! Според статистиката броят на хората ухапани от домашни кучета е по - голям отколкото от бездомни. На такъв като Вас бих отнела кучето. Вие не заслужавате да се грижите за животни!

157

Laikata

преди 14 години

Malee .. daite gi na men tiq kotki. Moeto kuche i bez tova sega se uchi - na den mi trqbvat min. po 2 kotki. Za 2 meseca - PLOVDIV shte e bez napast !

156

kotko liubec

преди 14 години

ne me *** policiq moliciq ob6tinari...az gi hranq...neka doide nqkoi da me globqva i 6te mu s4upq mutrata...ibal sym vi maikata gnusna papla4 ***....madei in bulgerian

155

Анонимен

преди 14 години

Аз в Тирол видях едно коте на улицата и толкова се зарадвах, казвам ей хубава улична котка, казаха ми да оставя животинчето на мира, защото е на някой стопанин. Тук няма нито улични котки, нито кучета! Хората се грижат за животните си, не ги изоставят! Проумейте го вече, това нашето не е човешко отношение към природата и всичките й обитатели!

154

преди 14 години

Някой спомена Рим. Ами в Рим има цяло котешко каре и на никого не пречи. Става дума за Форо Романо, където живеят хиляди котки и ако не е много горещо, може да ги видите да се провират около камъните. Това е АТРАКЦИЯ в Рим и никой не ги преследва. И не се боят, че може да опикаят Колизеума ;)

153

ba6gad

преди 14 години

Това с осъдените заради кучето си собственици,за сега си е прецедент.Имаме огромна нужда от строг контрол и точно регламентирани правила за разходка,места където може и такива на които не може.Породи кучета за които е задължително да са с НАМОРДНИК,а и други за които се знае ,че нападат непредизвикано животни или хора.Всяко нарушаване на тези правила трябва да се наказва строго и без възможност за протакане.Защото хората стресирани доживот от нападения на мили домашни кучета стават мнозинство.

152

ba6gad

преди 14 години

Работата е в това ,че се избягва решението на ГИГАНТСКИЯ ПРОБЛЕМ с кучетата в големи и малки населени места из родината.Домашни и бездомни кучета хапят по над 10 човека на ден,пращайки ги в болницата за противобясна ваксина,която хич не е безболезнена.Псетата нахапали човешки същества,почти винаги не се затварят-ако са бездомни,или глобяват и съдят собствениците,ако са домашни.Във Варна една жертва на домашен ПИТБУЛ осъди за 12.000 гордите му собственици,заради изтърпяни болки и стрес.

151

Ру

преди 14 години

Имам домашна котка.Имам и любими улични котки в квартала.Котките не са най-големия проблем на града.Просто най-лесно ще изчезнат от улиците.Не вярвам, че в приюта ще получат човешко отношение.

150

ba6gad

преди 14 години

Котките ги оставете,те поне ядат и мишки покрай подаянията от лудите лелки по блоковете.Ние във Възраждане-Варна,си имаме една луда жена на която всички и викаме-ЛЕЛЯ КОТКА.Тя говори и се движи само в компанията на котки и котенца,като се грижи за тях все едно са деца.Освен това и не спира да им говори ,както и да им се кара да не пресичат на червено и да ходят по тротоара.Случи ли се някоя от питомките и да не слуша,започва да ги хока и заплашва крещейки на висок глас.ТОВА Е НАШАТА ЛЕЛЯ КОТКА.

149

R2D2

преди 14 години

И още нещо-да си чула да избиват гълъбите в Рим случайно?Може,ама не е и легално.А за това кой плаща данъци и ваксини-аз си гледам животинка и не чакам на тебе да ми плащаш.Така че ясно каква ти е позицията,ми излез навън и тегли един шут на някоя улична котка.Ако тва ще те ощастливи.