70

ADI!!!

преди 14 години

Ако искаош лаещо - ще ти подаря Анонимен, най-сериозно, на 5 месеца е, ще те пази и обича, само дето е грозно и обикновено...А!

69

ххх

преди 14 години

чудесно е да се подари куче, проблем е, че някой хора изхвърлят подаръка и по този начин по улиците се появявят нещастни, бездомни и гладни кучета, които се размножават. Не можем да виним животните, че се размножават, нито можем да ги принудим да правят безопасен секс. Трябва да има строг закон, кучетата да се регистрират, да имат разпознавателен чип, за тях да се плащат данъци, да се ваксинират, който изхвърли кучето си, да носи наказателна отговорност, така няма да има глутници по улиците.

68

Кучемразка

преди 14 години

Не съм,не искам да бъда и няма да бъда "кучелюбка" и съм на мнение,че ако няма какво друго да ги спре да се множат,бездомните кучета би трябвало да се изтребват.Затова и смятам че този призив не се отнася до мен.Но вие,скъпи кучелюби,много се надявам да се възползвате от офертата за безплатните кучета и да си ги приберете у вас,вместо да ревете по форумите.Действайте.

67

Анонимен

преди 14 години

А може ли мъртво куче, даже одрано направо

66

Даола

преди 14 години

Осиновете дете, помогнете да се отгледа дете - това е правилият призив!

65

gost

преди 14 години

Много положително и възпитателно е за децата е да се отглежда домашен любимец за да се намали агресията сред тях!Отделно е възпитанието в синовен дълг към родителите...за личната отговорност на всеки от нас към заобикалящото ни.....ТЕМАТА ЗА ЦЕННОСТНАТА НИ СИСТЕМА ОТДАВНА ОТСЪСТВА ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ!ЖАЛКО!!!!

64

Анонимен

преди 14 години

Отрепете псе, спасете стар човек от изяждане! Това е правилната инициатива!Не им дреме за децата без родителски грижи, но за кучетата...

63

Анонимен

преди 14 години

Би било чудесно да дадем възможност на някое същество да живее щастливо и обичано... За съжаление не всеки има възможността да се грижи за куче.

62

Българин

преди 14 години

Я, ама то вече имало такъв призив надолу... ами давайте бе, вземете по 2-3 чавета у вас и вярвайте, че ще станат хора... Щото то 95% от изоставените в домовете знаем от кой етнос са...

61

Анонимен

преди 14 години

Само хората захвърлят -и деца и кучета. Животните не си захвърлят потомството. Няма по-голям *** от човека!

60

Анонимен

преди 14 години

Стига сте врещяли, погледнете очите!!! Чифт очи ви гледат с такава надежда и ви казват- аз съм самО и ако някой ме вземе, ще живея и ще го обичам!

59

Българин

преди 14 години

И така ли ще се реши проблемът с популацията на бездомните кучета? Нямам нищо против животните, но ефектът ще е почти нулев.Очаквам призив "Подарете *** вместо мартеничка" - там проблемът е сходен.

58

нервна до Тони

преди 14 години

Ало,Тони,точно защото знам как се изгражда емоционална връзка/със собственото ми дете/,ми се струва неприемливо някой просто да предпочете артикула дете пред артикула куче- сякаш детето е стока?!Който иска дете,трябва да е абсолютно убеден,че иска точно това дете и то за цял живот,а не просто временна прищявка за някой празник,от която не можеш да се оттървеш,ако ти омръзне.......

57

Анонимен

преди 14 години

Единственият *** си ти, ***

56

edno kuni

преди 14 години

поне по празниците не ни занимавайте с ***...

55

ЗЛОБЕН

преди 14 години

НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ДЕЦА- БЪЛГАРЧЕТА.ТЕ *** СА ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ПО КАЗАНИТЕ.Е НА КОЙ КАКВО ДА ПОДАРИМ?

54

Анонимен

преди 14 години

Стига сте се занимавали с тия смръдливци

53

Тони

преди 14 години

До: 54 Ало, нервната, не се нервирай толкова. Емоционалната връзка се изгражда, съжалявам, че не го знаеш! Ако в тази страна имаше повече хора готови да създадат емоционална връзка с дете, а не с куче, бездомните кучета щяха да са ни най-малкия проблем. И бъди сигурна, че съм направила повече от теб в това отношение!

52

нервна до №44

преди 14 години

ВЗЕМЕТЕ СИ ДЕТЕ, ВМЕСТО КУЧЕА ти колко деца си взе?! Този призив звучи несериозно,дори цинично.Детето не вещ,като мартеницата,нито пък собственост,като кучето.Детето няма нужда просто от дом,а от обич!Дома на детето е там,където милеят за него.Как така някой просто да си вземе дете,като няма изградена емоционална връзка с него?!

51

Анонимен

преди 14 години

Защо да сме ***? Агънцетата поне не са били изхвърлени от хора да се скитат по улиците, ***!!!