173

Анонимен

преди 14 години

Кучезащитниците най-вероятно никога не са били хапани от бездомни песове - пожелавам им го от сърце ! Нашите деца или кучетата са по-важни ? Като ви е толкова грижа за *** - вземете си ги да ги гледате у вас, в апартамента.

172

до @

преди 14 години

Аз съм по-грамотен от теб. Самия факт че не съм на кучешкото ти ниво е достатъчен.

171

Анонимен

преди 14 години

забелязал съм, че който обича кучета не обича хората

170

@

преди 14 години

15 минути се напъва за да измислиш тази тъпотия ли? Цяло чудо е, че можеш да пишеш на кирилица...

169

до @

преди 14 години

изчевай бе ***/ца/. Как може да си толкова ***.

168

xoxoxo

преди 14 години

абе дайте зелена светлина на ловните дружинки, няма да се мъчат, факт е, че са напаст.

167

@

преди 14 години

а ти демонстрираш идиотизъм, научи се да използваш български думи, чуждиците не те правят "истински мъж".

166

Анонимен

преди 14 години

деца или кучета . Детски - 35 лв . на месц , такса за датска градина 60лв на месец за кучетата сами знаете колко пари се харчат - за маркери, ваксини , кастрации, приюти и тн .Предлагам на всички защитници на кучета - не много да плямпат ами да си ги вземат у тях да си ги гледат !!! Да не мислите че в другите държави е нямало - просто са ги опукали без много шум и точка

165

до @

преди 14 години

не се и съмнявам, не мисля че имаш много общо с хората. Вероятно си някой депресиран лузър.

164

Анонимен

преди 14 години

Ако се направи един референдум по въпроса кучетата ще бъдат изтребени още на другия ден. Това е абсолютно сигурно. Освен това мисля, че ако кучезащитниците излязат на протест, всички останали ще ги натикат в ***.... нали се сещате какво. Там им е мястото впрочем на тези песоглавци.

163

@

преди 14 години

Като гледам колко си ***, предпочитам бездомно куче за приятел, пред безсмислен "човек" като теб.

162

КУЧЕфоб

преди 14 години

Преди 25-30 години в България работеха много виетнамци и тогава нямаше *** по улиците.Трябва да внесем малко работна ръка от Виетнам,и в тази криза и ГЛАД, *** бързо ще изчезнат!!!

161

ld

преди 14 години

drugoto koeto e-imam edin izkufql starec komshiq deto ima v momenta 3 kucheta-nito s avyrzani nito nishto,razhojdat se i v moq dvor-emi she povikam syotvetnite institucii i ako ne gi priberat ,sam she se spravq s tqh :) dori da ne me uhapqt-stigat mi zarazite deto raznasqt po gradinata i dvora kato serat navsqkyde :) aman ot maloumnici be :)

160

ld

преди 14 години

dobre de tozi gospopdin ot 4 lapi zashto ne se zadeistva s nqkakvi konkretni merki sled kato e tolkova zagrijen ,a samo govori-na dumi e lesno nali :) aman ot takiva fondacii i prirodozashtitnici,deto samo lapat pari i nishto rabota ne vyrshat :)

159

Shaun Ellis

преди 14 години

155 айде... скрий се някъде с точно твоето ***, тъпанарско, егоистично, егоцентрично мислене!!! Точно такива като тебе създават и толерират създаването на бздомни кучета, защото такива *** като тебе не могат да търпят не само себеподобен, ами и животинче, което нищо не им е направило!!!

158

до @

преди 14 години

и ако дойда пред блока ти да изпозастрелям ***, ще излезеш ли да ме убеш бе? Кучетата ли са ти по-ценни. Такива като теб знаеш ли къде трябва да идат? Що не се покажеш на улицата с такива лозунги да видим дали ще ти се зарадват.

157

Анонимен

преди 14 години

Мисля, че написах от къде идват. Мерките , които се вземат да се намали или спре размножаването им са слаби , ако не и никакви. Не вземането на навременни решения и действия преди е довело до този резултат. Но съгласете се , че са малко хората ,които биха си изхвърлили домашният любимец. Това, което виждаме сега по улиците е резултат от десетки години несвършена работа и е смешно да се твърди , че е заради хората, които си изхвърлят кучетата(може да има , но са единици)

156

Анонимен

преди 14 години

"Най-малката възраст на оперирано от кучешка тения дете в България е 15 месеца."

155

Анонимен

преди 14 години

Значи признак на висока култура е когато пред блока ти се разхождат крастави *** и ти им хвърляш манджа от прозореца? Мерси за такава култура. Тази култура трябва да се изкорени и заедно с песовете да бъде пратена в небитието.

154

Анонимен

преди 14 години

До имаща куче: Поздравявам те :)