88

God

преди 14 години

Как да стане световна звезда човек, изпълняващ музика, която се слуша само на Балканите. Кога света ще слуша долнопробната им "музика", че и да я заобича. От любопитство може някой да пробва да пусне една-две песни, но кажете ми кой ще слуша чалга на български в Европа и САЩ, напр.? А чалга на английски е като рок-музика на турски, голям смях!

87

manuelche

преди 14 години

Лейди Гага направо се счупва да те копира, две мнения няма... ***! Човек трябва да знае кога да се спре, че вече здраво е пресолил манджата.

86

Тоя па !!!!

преди 14 години

Тоя па, тоя па :) Ако не се беше родил в Бантустана, никой нямаше да му обърне внимание на ориенталските пинизи. Само в Бантустана ще се намери *** да си даде парите за недоразумението Азис !*** трябва всеки ден свещ да пали, че е роден в Бантустана ! В нормална страна щеше да мете улиците и да пее на метлата :)

85

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Азис много си жалък, ти просто си инструмент за развращаване и деградиране на Българският народ през последните 20 г. За жалост много успешен. А Вие му се радвайте, той си харчи парите. Лобито лансира такива като него и *** защото са много удобни за властта... Възмутен съм МНОГО!

84

Georgi

преди 14 години

nai protivniq v cqlata durjava :)

83

мейс

преди 14 години

тоя па докога ще реве, че се е родил в България. всички са в това положение, да не мисли, че само той е на това дередже. а ако беше толкова велик, колкото му се ще да се изкара, поне да беше направил нещо полезно за останалите - някаква смислена кауза или свястно дело, заради което поне част от българите да не си проклинат късмета, че са се родили тук. а той се грижи само за собствения си *** - е да си гледа работата и да се потапя! на никой не му дреме за него.

82

do xaxa

преди 14 години

100 % прав

81

s

преди 14 години

kak sme6 da se srawnqwa6 s Madona be *** obraten

80

Анонимен

преди 14 години

Това що не вземе да се метне от Скакля?

79

Кондьо

преди 14 години

Аз подкрепям Азис в неговото търсене на слава извън пределите на България, нека го пратим в чужбина щом така желае, даже може да вземе и *** си събратя с него. Успех Азисе !

78

Анонимен

преди 14 години

ТОЯ ПАК *** КОИ ГО ТЪРСИ ЗА ЖИВ .

77

123

преди 14 години

Травестита отново си прави реклама с подобни изказвания.Ако не беше крал песни сега щеше да крачи по магистралата

76

bravo na 73

преди 14 години

to4noto ne6to koeto trqbva da 4ue toq *** o6te vednaj bravo na to4nite dymi na nomer 73

75

Българин от старо

преди 14 години

Не мога да си обясня защо не съм световна звезда. Аз си сложих полилей в хола пще през 82 година.

74

сашо

преди 14 години

до:75 Защо след като не познаваш човек даваш мнение.Азис си се облича така извратено-още от дете.Ние сме комший и му знам всичките психопатски изторий.

73

Анонимен

преди 14 години

Я-я-я подлата мифка имала и претенции.

72

сашо

преди 14 години

до:Защо след като не познаваш човек даваш мнение.Азис си се облича така извратено-още от дете.Ние сме комший и му знам всичките психопатски изторий.

71

Анонимен

преди 14 години

Азисе, имаш глас и си ексцентричен, но песните ти са *** и с нещо не се отличават от цялата чалгария дето я има , ето затова не си известен. Не е нужно само различен и предизвикателен външен вид да имаш, трябва и музиката да е зашеметяваща.

70

Анонимен

преди 14 години

много ми е противен,но въпреки всичко е прав...

69

rumniki

преди 14 години

Перверзен до безграница накичен до безвкусица скимтящ като куче, - мисли си нещастникьт колко щяли да го харесат!!!