175

Анонимен

преди 14 години

kak lujeeeeee da go vkarvat napravo i da ne se zanimavat pove4e.....

174

бай ххх

преди 14 години

Браво много добре сега вече ще знам как се пише съдий-съдии,че благодарение на теб импотентния ще мога по красноречиво да се изразявам,ей колко много сте умни и колко жестоки престъпления извършвате,Аз неграмотника ще си работя като *** и ще се радвам ако ми платят,добре ако не ще гладувам,пък вие ще си вършите престъпленията и много добре ще се изразявате направо"майка свири грамофон плаче".Ей Българио горко ти от умници грамотни престъпници...

173

Говедарин

преди 14 години

Тикнете го в софийския тоя ***! Да му спукат трътката пъпчива...Там така ше му се разлопат шарнирите кат на стар Москвич 8-мак...

172

sisi

преди 14 години

*** долна ***.Колко голям гамен трябва да си след убийството ,което е извършил да щрака снимки на зверски убитото момиче.Доживотна присъда за този извратеняк ..........въобще да не се оправдава.Какво като баща му е някой си от гадните власни ***

171

ранърса

преди 14 години

и в затвора ще бъдем тайни гаджета

170

от тюрмата

преди 14 години

чакаме те....

169

j

преди 14 години

"А бе ***,щом като си импотентен и кух,как ти ще ме учиш на граматика:съд-съдия-съдий.гарант-гаранция-гаранций"О, Боже!

168

темида

преди 14 години

*** ще ти дадътдоживотна и *** и бащати ще ти носят меденки в затвора

167

Анонимен

преди 14 години

Били са таини гаджета,ама тя не е знаела..................

166

Анонимен

преди 14 години

Егаси нещастника. Защо тогава е събрал дрехи и документи на убитата. За какво са му? Този трябва да бъде вързан и обесен в центъра на Варна. Такива татови синчета са най гадната ***, ***, лъжливи и нагли, но с голямо самочувствие. Тодор Славковци онзи навремето се е имал за недосегаем и се е държал гнусно и нагло, не случайно и там вървя дело за изнасилване. Закона трябва да се стовари с цялата си сила, даже и по голяма щом баща му е от властта/все пак това е отговорност/ не само превилегии.

165

cobra

преди 14 години

Аве няма ли кой да го утрепе този ***

164

мармот

преди 14 години

И един мармот завива шоколада в станиол ... *** безсрамника!Да почива в мир момичето =(

163

Lan

преди 14 години

Извинявам се на роднините на мъртвото момиче, че точно под тази статия говоря за правопис, моите искрени съболезнования!

162

До 157

преди 14 години

твоята история звучи по правдоподобно от неговата.

161

Lan

преди 14 години

Ей, недоносчето с "Й", хайде напиши множественото лице на полицаЙ тогава , умнико, или може би и и единствено, и множественото лице са еднакви?! Правилото е в множествено лице думите да завършват на И или на Е, с много малко изключения, като А (селА) например, на Й завършва само единствено число мъжки род. Дори при изговор това правило не се бърка, само от такива като теб, които го "популяризират" в нет-а се среща все по-често точно тази дебилска грешка! Купи си граматика!

160

До .!.

преди 14 години

Не е сигурно, че няма да се измъкне. Такива татенцата все ги оправят. А да влезе в съда, скоро ще излезе за добро поведение. остава да разчитаме на морала на затворниците, а той понякога е по-висок от тоя на съдиите у нас. дано те го осъдят справедливо.

159

daysleeper

преди 14 години

Владо, ако го оставят в центъра на Варна, цялата работа ще свърши доста бързо. По-добре да го оставят насаме с бащата, приятеля на радостина, двама *** и достатъчно режеща и пробивна техника. Мисля че една седмица е добър срок. Резултатът ще е доста по задоволителен :)

158

Алекс

преди 14 години

Аха, това, че някой е турчин, автоматично го прави рецидивист, така ли излиза според тия? Имало, съседи, забележете, турци - не зъболекари, космонатви, мъже, жени, цветари, а турци, затова са подозрителни, даже директно заподозряни. Тия между другото няма ли кой да ги осъди и за расизъм, та и адвокатите да отнесат по една заслужена присъда?

157

гражданино

преди 14 години

Варна може да няма справедлив съд, но има будни граждани! Само да го пуснат копеленцето, бял ден няма да види! Ако му стиска да излезе изобщо. УБИЕЦ! Дано справедливостта възтържествува!

156

.!.

преди 14 години

Душевно болен! И лъже най-нагло! Гний в затвора, *** твар! Тате няма да те измъкне този път, *** мръсен!