51

До далавераджията

преди 14 години

Всичко ,което пишеш е така.Пропускаш само дребния факт ,че никой не е виждал Масларова да се вози или кара това прословуто" Бентли".Така, че в случая си далеч от истината.

50

чичо

преди 14 години

Приключило е и делото срещу експремиера Сергей Станишев и до седмица и по него ще има резултат", обеща Кокинов. В съда влизат и делата срещу зам.-министъра на вътрешните работи Раиф Мустафа и Росен Маринов.Да се готви и другарят Миков ,да не се ослушва.Защото той си знае и чичо знае само чака да види Борката как ще я свърши.

49

Amenhotep

преди 14 години

Масларова отиде в затвора,Попана на хора, Но не стана човек ...

48

723

преди 14 години

Сливенският затвор очаква поредния си обитател

47

Jojo

преди 14 години

Хайде, опънете червеното килимче за г-жа Масларова! Следват Гагаузов и и сие! На опашката все пак си има ред! В затвора също - но те скоро ще го разберат! Дано!

46

az sym

преди 14 години

не е важна политическата принадлежност в случая.Познаваме и представители на други партии, които са крали, присвоявали и злоупотребявали с властта си ( НДСВ,ДПС и др.) За мен лично е по-важно тази жена да бъде подведена под отговорност за всички далавери, които е правила през годините,когато е била в активното управление на страната.Дано да я осъдят.После и останалите.

45

Amenhotep

преди 14 години

Така е ... ВИЕ - БСП, НДСВ и ДПС сте проблема!

44

проблем

преди 14 години

Проблема дами и господа на България, сме самите ние!!!!!!

43

Amenhotep

преди 14 години

Айдеее ... баба Масларка, ще ходи в Сливенския!

42

Анонимен

преди 14 години

Много черногледо и песимистично го даваш бе братче'д Да не сте рода с тая крадла

41

ABC

преди 14 години

Мисля си че си прав тук, има много начини да излъзеш държавата, особено когато си министър.

40

MayDay

преди 14 години

Това са долни инсинуации, дъртата комунистическа *** не само, че не е откраднала 11 мил., ами е извадила от собствения си джоб и с двете си ръце е носила вар, киреч и тухли за "социалния център"! Как може да сме толкова неблагодарни!П.С. Само като и видя наглата мутра, прическата, гадната крива походка, мазния гласец, изкуствената усмивка на болна хиена и ми иде да я насека с лопатата! Плитък гроб за всички такива!

39

ЕЙ БОГУ

преди 14 години

В България има 130-150 свръх богати хора ,които си мислят за другите като за рая,още около 10 000 ,които искат да заприличат на тези свръх богати,и те си мислят другите за рая.Лошото е ,че тази рая им дава власт и те я стъпкват.Убеден съм че тези всичките са правили заменки,точили са ДДС,вкарва ли са контрабанда,рекетирали са ,правили са измами със застраховки ,НО АРЕСТУВАХА САМО ЕДИН АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.Със сигурност и тази масларова ще се измъкне,защото гарван ,гарвана око не вади.

38

чичо

преди 14 години

До дни се очаква прокуратурата да вземе решение дали има основание да се повдигне обвинение и срещу експремиера Сергей Станишев, който се разследва за изтичане на класифицирана информация по непредпазливост и за това, че е изгубил документи с държавна тайна - заради изчезнала секретна справка от ДАНС, която в последствие беше предадена от Алексей Петров на настоящия премиер Бойко Борисов.

37

българин

преди 14 години

за нея доживотен затвор но едва ли ще стане тъй като всички прокурори и съдии са комунисти?????

36

ABC

преди 14 години

Може и да си прав, но може и да грешиш.........въпреки това аз си мисля, че Масларова заслужава присъда.

35

ABC

преди 14 години

Мисля си, че и ние българите трябва да направим нещо, за да си получат заслуженото всички от кабинета на Станишев - като например протести, статии в интернет или нещо подобно. Всеки който е направил нещо с което е ощетил хиляди или милиони българи, трябва да си получи заслужената присъда и да лежи в затвора.

34

До АВС

преди 14 години

Розовото "Бентли" се оказа ,че не е нейно.Лично собственика му даде интервюта и даже не се познава с Масларова.Всичките бомбастични "доказателства" са като Бентлито и за това нищо няма да стане

33

Дано

преди 14 години

Дано я осъдят,защото я обвиняват само в едно а тя натвори доста.

32

SAPATA

преди 14 години

Не съм баш електорат на ГЕРБ, подкрепям ги.Но винаги съм готов да си измерим интелектите. Особено с представители на червената напаст.