85

Анонимен

преди 14 години

Една молба до Днес.бг, вместо водеща новина за писма, алексеевци и подобни глупости сложете една статия за Апостола да стои през целия ден ( не тази информативната за затворените улици), и да не бъде изместена от всекидневните пълнежи. Защото пълнежите са мимолетни, днес ги има, утре ги няма, но преклонението на българите пред Апостола остава вечно !

84

една бургазлийка

преди 14 години

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ

83

М

преди 14 години

Апостоле, апостоле, добре, че не можеш да видиш за каква "чиста и свята република" си се борил и си дал живота си....

82

Анонимен

преди 14 години

"Ще имаме едно знаме,на което ще пише:Свята и чиста република".Дълбок поклон пред паметта на великият революционер-демократ !

81

Анонимен

преди 14 години

Поклон пред Апостола!до 86и какво като е убил ?и Мойсей е бил убиец

80

Николай

преди 14 години

Поклон пред Апостола! направо ми са реве братя

79

И.Вълкова

преди 14 години

до дядо Матейко - за съжаление Апостола няма как да бъде канонизиран, тъй като убива момче по подозрение че откраднал пари от касата на Революционния комитет. Поради тази причина няма как да се направят постъпки за канонизирането му - отнел е човешки живот.

78

АЗ

преди 14 години

А за помюсюлманчване на народите и за избиването на християни. Тотално различни, несъвместими и несравними неща. Замисли се малко преди да правиш такива сравнения и да обезличаваш делото на истински достойните българи, колкото и малко да са те.

77

дядо Матейко

преди 14 години

Поклон, Апостоле! Прости ни за постоянните грешки, за глупостта и слабоумието!...и че не те спасихме, а Ти искаше да спасиш всички ни! Впрочем - кога най-после Църквата ще канонизира Апостола? Дават звание "архонт" на ***, а за Левски кой да се сети? Простете, Ваше Светейшество, но според мен сте длъжници на нацията! Амин!

76

АЗ

преди 14 години

Глупав си, наистина и объркан. И определено не си запознат с личността на Левски. Защото тя е голяма, огромна, във всяко отношение. Нямаш никакво основание и право да сравняваш Левски с талибаните и Бен Ладен - идеологията е напълно различна, напълно друга. Личностите са напълно несъвместими, религията е напулно несъвместима. Левски се е борил за СВОБОДА на всички хора и запазване на християнската вяра, доколото я е имало за. Бен Ладен и съмишлениците му правят атентати не за свобода...

75

Анонимен

преди 14 години

до "един от вас"Твойта майка не е виновна

74

Fullrange

преди 14 години

Aз си обичам страната, и ако говорехме с теб очи в очи отдавна щеше да си млъкнал. Спри да спамииш!

73

мхм

преди 14 години

хора на такива изобщо внимание не трябва да се обръща :) аз поне така правя и като прекалят направо с "точилката по главата " :) имах предвид :един от нас "

72

ZARSTVO BALGARIA

преди 14 години

***,povtariate podhvarlenia ot kom.KGB-agentite/sini i cherveni/ IZMISLIZA za 800 dni,za koito ISKATE LAINANATA vi REPUBLIKA da zafne i varzeste varze NA BAI TOSHO TOPKITErepublikanzkite OLIGOFRENI i kgb-CDVR agenti ot republikata na zloto laqt v unison AAA UU HAAA protiv naz edinztven ZAR spazitel, a samo TOI moze da opravi BALGARIA. IZKAME azbukata otpredi 1945 godina, VAZTANOVYAVANE na TARNOVSKA KONSTITUZIA I ZAR NA VLAST !!

71

Daniela Velcheva

преди 14 години

Поклон пред паметта на Великия Левски !!!

70

ultra BLUE

преди 14 години

Поклон пред KOCTOB.

69

Анонимен

преди 14 години

Поклон пред Апостола!

68

Анонимен

преди 14 години

Някой от ДПС дали ще отиде някога да се поклони, нали твърдят, че били българска, а не етническа партия?

67

аз

преди 14 години

като не ти изнася *** при ходжата да те об реже и изчезвай от България . България за БЪЛГАРИТЕ!!!!!!

66

bg

преди 14 години

Поклон !!