65

Вальо

преди 14 години

Пълно разо²арование.. Отново се натискаме да сме в насрещното платно, тенденциите по света са точно в обратна посока..жалко, явно тормозът над клентите ще продължи и още дълго ще мечтаем за мига, когато приятната вечер навън няма да е въпреки задушливия дим; салзящите очи, ужасната воня, която се наслоява в дрехите и косата ти....за бога, помислете и за персонала на тези заведения, нужно ли е да бъдат умишлено, преждевременно, бавно и мъчително състарявани и убивани??

64

Извод

преди 14 години

Да, колкото ГЕРберите и да не са интелектуален авангард на човечеството, все пак някак неочаквано просташки действат.

63

Пушком

преди 14 години

Направете някъде една стая "пушком" и нека пушачите да пушат там, мисля че след 1-2 ходения сами ще се отвратят и няма да им се ходи да пушат там, така се чувствам аз непушача НАВСЯКЪДЕ! Пушача мисли за себе си в момента, нека помисли за бременните, децата, непушачите, да се постави на тяхно място и да помисли логично!!!

62

до Димитър

преди 14 години

Как ще приемеш идеята да вляза аз в едно кафе с мотора и да си го оставя да поработи вътре щото ми е кеф а ?

61

Зарко

преди 14 години

Предлагам в басейните да обособят коридори за ПИКАЕЩИ и НЕПИКАЕЩИ ! Ще внеса това в Парламента ! Няма да дискриминираме тези които имат НУЖДА, ние сме демократична държава, ЧЛЕН НА ЕС !!!

60

Нели

преди 14 години

и аз каткто повечто коментатори съм категорично против намерението на тази група депутати. Забрана трябва да има и ако не се въведе ще е много антиевропейско, нали са Граждани за европейско развите на България, но това май ще се окаже само на думи...Интересно какво мисли министър Дянков по въпроса, поне той трябва публично да се разграничи от тези герберски намерения...Пушачите да си пушат у тях или пред заведението, а не вътре. Аз искам да мога да посещавам ресторанти и кафенета и с детето си, а сега това е невъзмжно.

59

84141

преди 14 години

ako vsi4ko, koeto si napisal e istina, to ti si za 4ervenata kniga. Toleranten pu6a4 i balgarin, samo na vtoria etaj pri nau4nata fantastika...Niama po brutalni i nagli ot pu6a4ite v Balgaria.I da se varna otnovo na tvoite iziavleniai otnosno konsumaciata, 4etoh vnimatelno i ako si 4esten, ti vaob6te ne triabva da si sre6tu zabranata da se pu6i po restorantite i barovete. Ti si pu6i6 navanka...

58

Емо

преди 14 години

Народът да си порка "борисовка" и да си пуши контрабанден качак. Да се замъгли мозъка на плебеите , та да не усетят тъпотията на цецки , федоски ...

57

7

преди 14 години

Е Дянков се поизхвърли доста с акциза, очевидно приходите не нарастват, а спадат. Никой не му е виновен, че направи контрабандата атрактивна. При тая криза и тия разградени граници котрабандата ще процъфти и така ще е докато има стимул. А стимула пак повтарям, го създаде Дянков.

56

Ха-ха

преди 14 години

Лично Бойко е наредил. Както знаете, той пуши. А Костов, нали не е пушач, се възпротивява.

55

Панталей

преди 14 години

В Турция, забраниха цигарите от раз. Това е ориенталска държава. У нас не можем - това е държава със слаба воля, щом не може да откаже цигарите. Какво да говорим за белото, хероина и алкохола. Смятайте къде сме на картата на Европа. Май трябваше да си сменим местата с Турция.

54

до 54

преди 14 години

Пич, въобще не ми пука за твоята зависимост. Тя си е твой проблем и ти като голям човек ще намериш начин да си решиш проблема или като спреш пушенето или като го правиш така, че да не пречиш и тровиш другите. Защото, когато сега отида с детето си в сладкарница и седна на маса за непушачи, но идва пушек от масите за пушачи, само си казвам: още малко остана и всичко ще си дойде на мястото. Трови сам себе си, не мен, близките ми и останалите непушачи. Никакъв ефект не може да има, освен ако не се забрани пушенето на обществени места. Ако ГЕРБ отменят това, ще се докажат като обсолютни мекотели!

53

Гневен

преди 14 години

Ей, Гербаджий нещастни!!!! Аз защо гласувах за Вас? Не обслужвайте кафеджийските интереси, а тези на гражданите! И да се разделят заведенията на 2, което уж е и в момента, аз на коя маса да седна, като в моята компания сме 50/50 пушачи и непушачи?

52

Попов

преди 14 години

Медийната креатура, позьорът и плачльото ББ дава заден ход по всички линии. Дано скоро да не го подпре нещо отзад.

51

Мартин

преди 14 години

Повечето от нас предполагам са били в чужбина. Не си спомням да съм излизал от клуб в Лондон или Брюксел и дрехите ми да са воняли така, както в след клуб в София. На който му се пуши, да го прави навън. Откъде накъде пушачите ще налагат дименето си на нас, непушачите. Не стига, че ползват непропорционално повече от здравните осигуровки (защото най-малкото боледуват повече от рак), ами и ни тероризират с вонята си. А пък тъпите идеи от типа деление на заведения за пушачи и непушачи няма да коментирам. Защото най-малкото пушач може да отиде в заведение за непушачи и да не пуши, а аз като непушач, какво, с противогаз ли да ходя в заведенията за пушачи? Т.е. пушачите, видите ли, ще имат повече права от непушачите.

50

Венци

преди 14 години

Ей, веднъж и този *** да ми хареса

49

Друг пушач

преди 14 години

Аз пък не тровя никого. Като съм на работа, излизам за пет минути навън. Вкъщи пуша на балкона. В заведения - там където се пуши. А лечението ми - досега не си спомням да ми го е плащал някой друг освен аз самия. А ти, ако мислиш че ще векуваш след като не пушиш, се заблуждаваш жестоко. Дори и здрав, краят ти ще е еднакъв с моя.

48

котоушу

преди 14 години

Варна е градът. Дянков не знае, че във Варна не може и семки да продаваш без да имаш разрешение от ***.

47

Анонимен

преди 14 години

Не твоя раабота само приятелю Тровиш всички около себе си , семейството , малките си деца Отделно и те като те гледат , стават пушачи после Разболяваш се от цигарите , всички плащаме солидарно лечението ти Абе дълга история

46

до 46

преди 14 години

от зле към по зле