84

Анонимен

преди 14 години

кой кусал кусал таса ли бе Бойко

83

Е Ценова

преди 14 години

Бойко ела си провери кметицата от Стубел

82

добрич

преди 14 години

Бойко ела и си провери кметицата от добрич.нека обясни как за времето от 5-6 години откакто е кмет със съпруг пенсионер дори да е военен, от заплати двамата са спестили над 200 /двеста/ хил. лева. а миналата година си е закупила и 100 м2 апартамент в ЦГЧ на града.като всичко е декларирано като заплати и от двамата.апартамента е на цени от порядака на 450-500евро квадрата.нека обясни наистина ли е такава пестелива.и още нещо какви заплати вземет тез нашите кметове.че така спестяват.

81

Ники

преди 14 години

е как ги е премахнал?! с легални избори си мисля аз..незнам мен *** кефи Бойчето и си мисля че върви в правилната посока и иска да оправи България.

80

Ахил

преди 14 години

Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))Режима на Борисов е модифициран вариант на управлението на Пиночет-абсолютен фашизъм.

79

Ахил

преди 14 години

Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))

78

Калин

преди 14 години

И ББ как премахна предишните? Хванал Алексей.. това което ББ пробутва е същият червен сифилис, както предходните.

77

с

преди 14 години

Вече вярвам в НЛО Б.Б. е андроит от планетата Нибиру.

76

Ники

преди 14 години

добре де, аз не мога да разбера. Народа искаше да се махнат предните "главорези", сега като се махнаха пък продължават да плюят сегашните. Преди имаше само новини за спрени пари от Европа, корупции и прочие..за разлика от сегашното управление при което виждате - пускат пари от Европата,забелязва се някакво действие срещу организираната престъпност и що-годе положителни работи. Какво искате не мога да ви разбера..не че разбирам от политика..

75

moLs4e

преди 14 години

Наръчник ЧЕ КРАДЛИВИТЕ КМЕТОВЕ СИЧКО ОСИРАТ

74

Стилиан

преди 14 години

Аиде Бойко...Само Бойко...

73

Анонимен

преди 14 години

В главата ти има само тръни и простотии

72

Калин

преди 14 години

ББ се шегува той е твърд само пред бтв-репортерите при това виртуално:)

71

Ники

преди 14 години

така е, трябва твърда ръка . аз му казвам браво!

70

do 80

преди 14 години

Спокойно твоите червени другари така ни закопаха ,че който и да доийде на власт се тая...

69

DDimitrova

преди 14 години

bulgarinat ot demokraciq ne razbira. ako ne go stisne6 za vrata i mu obqsni6, 4e tarikatlacite mu ve4e nqma da minavat, trudno 6te te razbere. boiko borisov moje da ne e nai-umniqt ministar predstedatel na bulgaria, no bezsporno e nai-podxodq6tiq.

68

Европеец

преди 14 години

Нещо не пликувате вече рейтинга на премиера и на герб. Ало, социолозите, стига сте броили пари, ами вземете нещо да повдигнете, че току виж станишев пак минал финала пръв, т.е. да изпревари ловли партията на премиера бОрисов.

67

Анонимен

преди 14 години

На този трябва да му се връчи наръчник как да си попаде оставката ! Партия ГЕРБ трябва да се преименува на ГРОБ - Граждане за Развитие на Ориента в България. Те са ГРОБарите на България.

66

Данчо

преди 14 години

Спомняте ли си,преди мандат и ли два,за корупция в самия европарламент вкупом ги отстраниха всичките.Нашите по тоя повод си засмукаха каквото можаха без без фъндък за консултанти и европа каза:не мой така,къде е нашето!?За това беше театрото на,но дай.Чакайте консултанти,поне половината ще отмъкнат.

65

Анонимен

преди 14 години

"Ако искаш да вземаш - научи се да даваш "