76

???

преди 14 години

И аз искам българският данъкоплатец, който си изкарва прехраната с честен труд, да взима 3000 евро заплата, но мафията дава само 300 лв и ни убеждава, че и тези пари били много !Кой професор в БГ взима официално 13000 лв заплата, за разлика от разни хамстери и подобни ?

75

????

преди 14 години

Алексей, ако наистина е работил за държавата, то тогава някой чу ли го да даде доказателства за онзи 1 млрд, източени от Мургина ? Някой чу ли го да каже нещо за онези 700 млн , които минаха през Кремиковци и отидоха в нечии джобове ? Някой чу ли го да каже защо БТК беше продадена за 230 млн, а не за 1 млрд ? Някой чу ли го да каже нещо за врътката с външния ни дълг от г - н хотелчев и загубата от 900 млн за държавата ни ? Някой чу ли го да каже как и с какви пари построиха хотелите по морето и дали за построяването им бяха теглени кредити от банки, както в САЩ например ?Накрая какво ще излезе ? Некой държи някакви записи от порносцени на политици с ***, т. е. държавата май се управлява от *** и оргии ...Забравих, че у нас няма приет закон за проституцията, сиреч у нас няма ***, а има мили и почтени дами !Нека Алексей говори пред детектора на лъжата и тогава ще разберем цялата истина !

74

Анонимен

преди 14 години

Abe vie vsi4kite ot Mars li padate???Maj ne a po skoro ste besni tupanari!

73

Анонимен

преди 14 години

да разбирам ли, че си защитник на А.П.? щото ако си поне си го кажи направо. аз държа този човек, и всички извършвали подобни дейности, да бъдат вкарани в кауша за много, много дълго време! щото иначе на мен няма да ми издържат нервите и някой може да го отнесе - ей така - без да иска! щото "жизнь может быть жестокой''! А 70 го каза - "за пръв път сме свидетели на такава борба" и ние всички в момента сме длъжни да я подкрепим, ако искаме да имаме държава!

72

ikar

преди 14 години

Prost narod slaba durjava...Predi 10 g. Stani6ev ne e bil nikoi!Ivan kostov,Atanasov, Petkanov,fil4ev trqnba da budat razsledvani..Kolkoto i da ne vi se iska. Nedopustimo e v druga durjava takova manipulirane na procesa..Edni ne slizat ot ekranite na televiziqta..govorqt,govorqt predi suda da se proiznese...A se vodi razsledvane..Prezumciqta nevinen do dokazvane na protivnoto ostana pok kupi6tata dumi. Taka ne biva!!!!I 4ujdite medii ve4e zadavat interesni vuprosi...

71

????

преди 14 години

Щеше да бъде по - добре, ако Попова пишеше по - бързо новия НПК, в който ясно да си личи, че онзи, който е извършил тежко криминално престъпление / убийство, рекет, отвличане, проституция, педофилия, финансови престъпления в големи размери /, да бъде осъден и то с ефективна присъда !Щеше да бъде по - добре, ако Попова беше коментирала този НПК, който беше писан от Антон Станков, докато Петканов беше вътрешен министър и където / не/случайно беше пропуснато да се напише, че прането на пари е престъпление !Нека да и напомним на Попова, че все още сегашният НПК позволява на хора, срещу които има повдигнато обвинение за извършилено убийство , повече от 10 г. заедно с адвокатите си да се ' разболяват ' , вместо да влязат в съдебна зала и докажат обратното, ако наистина са невинни и причината за това е , че ' законът ' позволява това шикалкаване и избягване на съдебна отговорност !Дали пък няма да се окаже, че Трактора има нещо и срещу нея и затова тя криволичи и говори неадекватно ?Защо Попова не запише в новия НПК даването на показания пред детектора на лъжата да се приема като доказателство в съдебна зала ! Тогава ще лъснат много истини, но очевидно не всички желаем това !?

70

????

преди 14 години

Държавата ни е един разграден двор ...Алексей Петров трябва да застане пред детектора на лъжата, за да видим дали е бил агент, внедрен в мафията или е бил мафиот, вкаран в управлението на държавата !Ако се окаже, че не е бил агент, трябва да му се повдигне и обвинение за лъжесвидетелстване и манипулиране на обществото !Ако Алексей Петров казва истината, досега трябваше сам да е изявил желание да се тества за лоялност чрез детектора на лъжата ! Така правят почтените хора, които не са престъпници и са убедени в правотата си !

69

gorgona

преди 14 години

nepriatni vaprosi ili nepodhodq6ti partniori.klati se stola na golemia 4ovek.bankovia kartel 6te tarsi ve4e dryga figyra.koq 6te e tq.

68

Неутрално

преди 14 години

Да Ви кажа честно приятели... За пръв път сме свидетели на такава борба.. Евала.. Наистина евала на Борисов...

67

Анонимен

преди 14 години

Toii e mojel da se sre6ne s g-n poslanika i da mu razkaje nqkoi mnogo interesni ne6ta predi da go gepat.Kasno e 4ado mandaloto lopna.

66

Мислещ Българин

преди 14 години

Такаа .. и сега след оповестената "среща", ако на Трактора му сменят ареста с домашно пребиваване ще видите следните последствия:- Б.Б ще стане по-тих от водата и по-нисък от тревата;- "България" ще е особенно сговорчива по приемане на американския антируски "щит" и проекта Набуко ;- *** Костов доволно ще потрива ръчички ...

65

Ами сега

преди 14 години

Докъде стигна падението на бившите комунисти/комсомолци - да искат закрила от смъртния си враг срещу когото се кълняха да се борят САЩ и световния капитализъм !Явно морал и гордост е тера инкогнита.Кожичката да спасим - това е важното.

64

Анонимен

преди 14 години

Ne e vyarno

63

архиви

преди 14 години

Бивши и настоящи барети погребаха мистериозно застреляния психологДЕСИ ДЕНЧЕВАДесетки бивши и настоящи барети дойдоха на погребението на някогашния психолог на отряда за борба с тероризма Владимир Димов. 45-годишният мъж, който приживе беше зам.-шеф на охраната на СИБанк, беше открит застрелян в колата си на 30 декември.От полицията обявиха, че се е самоубил, но мистериозните обстоятелства около смъртта му наложиха и версията за убийство. Направи се и връзка с екзекуцията на прокурора Николай Колев. Преди да умре, ръката на Димов е била разкъсана от ръчна граната, каквато бе намерена и до тялото на магистрата. Защо и как, още не е установено.Мотивът да сложи край на живота си също не е открит. Димов искал да купи жилище и планирал да се ожени за приятелката си - Ирена, медсестра в "Пирогов". Запознали се, когато преди година получил аневризъм в мозъка.Часове преди смъртта си той минал през дома на майка си, за да й сложи капки след операция от перде на очите. Версията, че се е занимавал с нечист бизнес, също не издържа. Често в края на месеца не му стигаха парите, каза вчера шефът му о. з. ген. Иван Бацаров, шеф на сигурността в СИБанк.

62

Анонимен

преди 14 години

Фидосова също е в Октопода провере те

61

Анонимен

преди 14 години

Бай Цветанов Октопода не е от сега айде да го видим 1990 1991 там е Октопода и Червените генерали където е--- мамата на държавата айде де

60

ivan

преди 14 години

smirt i tova e spasenieto ili 20 godini zatvor

59

...

преди 14 години

Между другото тези от Мосад са много гадни копчета.И някои *** политици го знаят много добре този факт.

58

ако е техен агент

преди 14 години

Има логика. Ако е техен агент и се чувства застрашен да го ликвидират в ареста или в някоя камионетка. И за да запази живота си публично търси контакт с баш шефа.

57

...

преди 14 години

Масленозелената папка под 63507, съхранила част от миналото на о. з. старши лейтенант Алексей Илиев Петров, крие важни подробности от живота на арестувания миналата седмица доскорошен съветник в Държавна агенция "Национална сигурност" при управлението на тройната коалиция.