123

laverda

преди 14 години

и в софия го подкрепяме човека просто е изкал да живее и друг начин не е имало

122

rico

преди 14 години

Bravo na toz Lisickovsmart na vsicki mutri!!!Iskam vseki v Burgas da podkrepi toz covek ce e likvidiral edin *** dolen.

121

Анонимен

преди 14 години

Напиши го обаче с малки букви.

120

dan4o

преди 14 години

Ami to takiva hora kato toq *** se trepqt vinagi v sastoqnie na afekt!!Za6toto se mislqt za bogove i predizvikvat 4uvstvoto na omraza i gnqv vav vseki!!!No pred kur6uma i bogovete mal4at!!!Ili v slu4aq umirat!!!

119

СЪДИЯТА

преди 14 години

ЛИСИЧКОВ Е НЕВИНЕН

118

Анонимен

преди 14 години

А какво направи полицията срещу терора. Защо не им направи процеси ?Който го тормозят казва в полицията ! Ама от полицията ставаше изтичане на информации. Това го знаят и децата!!! Лисичков прилича на биснесменче в полицията. Невежство!!!

117

Анонимен

преди 14 години

СПОКО...АКО НЕ ГО ОПРАВДАЯТ,НАКАЗАТЕЛНИЯТ ОТРЯД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.С ТЯХ ШЕГА НЕ БИВА, КАМОЛИ ДА СИ ОСТАВЯТ КОЛЕГА (МАКАР И БИВШ)ДА ......

116

случаен

преди 14 години

..главата! Е кажете ми РиЖО-Защитници ,това могат ли да са хора.Па и мутри не са,да не говорим за мафиоти.В истинската мафия има чест,а те са смешки.Карат по цял ден с 2-та изджобели лева, и неспират да се возят в градския транспорт!Ха гъзари !Добре ,че не живея в Бургас вече !

115

браво

преди 14 години

На бившата барета му даите повече патрони и го пуснете по улицата да чисти - чист човек е той щом чисти измета на България . Де да има повечко като него .

114

Случаен

преди 14 години

Израснал съм в този град,още помня стреса на който бяха подложени хората живеещи в к-с Изгрев , Славейков и Зорница,пак ипо-късно и цял Бургас.Не ме разбирайте погреяно,*** винаги ги е имало,но никога не е било така както сега.Споменатите рижави и помийната им групичка,дори и не се постараха да стана хора.То не бе мушкания,побоища,тормозене и т.н.Крайно време беше,града е за хора!Тези създания за мен не са човешки същества,разказвали са ми как са нападали само момче,и са му скачали на..

113

uha

преди 14 години

за бандитите-смърт!

112

uha

преди 14 години

за бавноразвиващия се-Пич,ние гледаме тв и там ясно се видяха отрепките,които крещяха на полицията.така,че полицаят си е свършил добре работата.***.Когато официалната полиция не си върши работата,идва времето на обикновените граждани

111

georgieva

преди 14 години

ТОЗИ *** СИН,КОГАТО И ДА ГО ГРЪМНЕШ,ЩЕ БЪДЕ ВСЕ КЪСНО,НО МОЖЕШЕ И ПО РАНО НЯКОЙ ДА Я СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА.ЖАЛКО ЗА ПОЛИЦАЯ.ДАНО ГО ОПРАВДАЯТ

110

Анонимен

преди 14 години

за такава ***, като Рижия, само такъв край.Един по-малко, на мястото на Лисичков можеше да бъде всеки наш син.

109

хахахахахахахахахаха

преди 14 години

името ти е показателно-- Риж и др. такива си имаха едно време тихо кътче като Белене и не ги стреляха насред улицата - да плашат женорята и дечурлигата , а прасто си работеха докато могат и чак след това ги махаха от обществото да не тежат на бюджета на никое домакинство.

108

ba6gad

преди 14 години

Лисичков не се е скарал със зарзаватчията ,че да не се притеснява за себе си.Тези друсани *** работят на пълен работен ден,като ***,дилъри и биячо-изнасилвачи на конкурентни дилъри.Това е и причината да смятам изстреляните куршуми за малко и прекалено хуманни.На всеки от нас ни се е искало да сме на мястото на Лисичков,аз дори често си мечтая да стрелям по изнасилвачи и пияни шофьори убили деца и семействата им.Защо да ги оставяме да живеят?ДА УБИВАТ И ПОСЛЕ ЛИ?

107

Анонимен

преди 14 години

В статията на днес бг- пише ясно, че Лисичков е .застрелял Рижия от .афект.Всеки си носи кръста.

106

az

преди 14 години

КАКВО БИХТЕ НАПРАВИЛИ ВИЕ НА НЕГОВО МЯСТО???! Отговарям: НИЩО И ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ПРЕБИТИ ! Робството е свършило,робското мислене не!

105

Кик

преди 14 години

Пф, много ясно че няколко дупки ще му направи на боклучавия, по бързо да издишне ~ кво да го чакаш надутия плондер

104

Коста

преди 14 години

До Банвноразвиващ. Таки гаменчета като тоя Риж требва да ги изтребат сите.