138

някой

преди 14 години

отстранил го е в зародиш ако имаше някой да думне наглите и октопода така когато им е било време за това сага нямаше да са тормозили така хората така че браво свобода за лисичков

137

камен

преди 14 години

кви пари искаш дърто рижо псе тъпо .ЛИСИЧКОВ НЕВИНЕН -това е присъдата ще е срам за бургас ,ако е друго.

136

Анонимен

преди 14 години

На Лисичков да му дадат часовник слава и карта за безплатен санаториум

135

преди 14 години

Много си елементарен, момче! Никой не защитава убития! Никой не казва, че е бил добър човек. Но защо да защитаваме един друг убиец? При това с криминално минало? Защо се надупвате веднага, защо не искате истината? Дребни душици сте вие! "Бавноразвиващ" е прав! Да бяхте сигнализирали в полицията. Тези хулиганчета не са едри риби, вижда се какви коли карат. Други са недосегаемите, тези са помиярчета и каквото са търсили, това и са намерили.

134

noname

преди 14 години

Крайно време е да ги изтрепят тези нещастни ***,които си мислят че могат да правят каквото си поискат.

133

Анонимен

преди 14 години

значи всичко е в ред

132

БРАВО

преди 14 години

Големия Риж си е получил, каквото е търсил.Сега е наред Малкия Риж и другите бандитчета от тайфата!

131

Анонимен

преди 14 години

"всичко е в ред..." изнасилено момиче, но родителите не казват на полицията.

130

Данчо

преди 14 години

Гледал съм репортажите за рижите ***.Още тогава наглоста им заслужаваше това,което си получи големия.Бащата,като си знае стоката,да си наляга *** и да озапти малкия ***.Баретата е реагирал както е подготвян!Съдиите да решават,ама обективно,не пристрастно както до сега. Самозабравилите се подобни *** да знаят, че ги чака същото!На всички ни писна от тях!Къде такива повече като баретата.

129

Бавноразвиващ

преди 14 години

Гледам,много е трудно за някои форумци да проумеят,че в живота има много ситуации,където няма положителни герои.Тази случка е една от тях.Убитият е бил много известен хулиган,ама дела има ли заведени срещу него от многобройните хора,бити или малтретирани от бандата му?Вие кво чакате,да дойде някой прокурор да ви почука на вратата и да ви кандърдисва да завеждате дела?А бургаската полиция нещо предприела ли е през всичките тези години за да постави убития и многото други където им е мястото?

128

Kak

преди 14 години

Баща му да си плясне 500 000шамара , че не си е възпитал рижавия си син.

127

Spravedliv

преди 14 години

Всеки трябва да си получи заслуженото. Ако този е съсипал живота на други хора си е получил каквото заслужава. Баща му не е виновен, но ако синът му е *** - да си трае.

126

Anonimen

преди 14 години

iskam da kaja ,4e dosta ot komentatorite tyk koito za6titavat ubitiq mai sa zabravili ili ne sa gledali *** predi 2 3 godini kogato toz sa6tiq ubitiq pak go bqha strelqli , e kakvo stana togava da ne bi da si be6e vzel poyka ili mai se be6e pomisli za nedosegaem ve4e , Lisi4kov oturva burgas !!!

125

Анонимен

преди 14 години

дано нети се случва такава ситуациа тогава ще разбереш че не всичко е като по американските филми човека си е пазил живота има и фактор на стреса тогава не се мисли а се изпълняват заучени деиствия а на бащата на рижия мога да му платя 8 пъти по 25 стотинки дано им стигнат

124

преди 14 години

Кой казва, че са герои??? Но това, че са ***, не означава, че Лисичков е герой. Герой щеше да е ако бяха нападнали някого, а той се беше притекъл на помощ. Е тогава да ги беше застрелял всичките! А той започнал кавга и уж отбранявайки се РАЗСТРЕЛЯЛ единия от тях. Законът си е закон, важи за всички!

123

Анонимен

преди 14 години

Много филми гледаш! Ако всеки почне да проявява такава "смелост" къде ще му излезе края? Какво - искаш да кажеш, че Лисичков е познавал жертвата ли? Знаеш ли на къде води това? Помисли малко! На тези момчета мястото им е в съда, да се съдят и да ходят по затворите. До сега Бургас е мълчал, сега изведнъж проговори. Ако аз знам за подобна група престъпници - веднага ще подам сигнал в полицията. Който не го е направил излага на опасност близките си. Тези момчета са нула, дребни бандюхи.

122

Анонимен

преди 14 години

5има с ножове срещу един и си е превишил неизбежната самоотбрана...

121

Анонимен

преди 14 години

Кое му е ***, можел е да стреля в краката на всички! Защо е убил с няколко куршума само един от тях? Утре и ти може да се ядосаш на някого, да скочиш срещу него и той да те застреля с 5 куршума. После да го пуснат ли? Законът не прави разлика мутра/немутра. Лисичков не е по-чист от жертвата си. Работел е за братя Галеви и е хвант да транспортира суровина за изработка на наркотици. Че убитият не е стока, не е. Но защо да оправдаваме един убиец? И още по-лошо - да го правим герой.

120

Anonimen

преди 14 години

qvno i ideq si nqmash za kakvo stava duma - bratq Galevi ,mutri ,tova onova,4oveka e proqvil smelost i oturva burgas ot edin ot boklucite koito beznakazano tormoziha burgas !!!

119

преди 14 години

Интересно ми е какво ще разкажат останалите свидетели. Защо моторът и Аудито са в противоположни посоки и раздалечени, след като уж Лисичков е засечен. Защо след като е имало патрулка, Лисичков още е държал пистолет. Какви са връзките на убития и на Лисичков с братя Галеви. Нападнат ли е Лисичков или става дума за спречкване между мутри. Заплашен ли е бил наистина животът му или е искал да убива. Гняв ли е това, платено убийство или некадърна самозащита?