102

doktora

преди 14 години

АКО ВИ СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ ХОДЕТЕ! - ЗА ГМО ББ ВИ КАЗА-АКО НЕ СТЕ ЧУЛИ ПРОБЛЕМИТЕ СА САМО В ГЛАВИТЕ ВИ

101

doktora

преди 14 години

Милен едва ли е бил или ще стане водач на някого-той си е Милен

100

не на ГМО!

преди 14 години

ВАЖНО. преди минути потвърдено от Боби Сандов:СРЯДА17 ФЕВРУАРИ(извън обозначената зона от 20 метра отстояние от Народното Събрание)ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ09:00 до 11:00 ч.ОБЩ ПРОТЕСТ С/У ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩЕНИЯ И ЗАКОНА ЗА ГМО!разпространявайте по всички канали!

99

Анонимен

преди 14 години

Миглен замества Г. Жеков в СКАТ. Там се събират всякакви.

98

Анонимен

преди 14 години

Подлежат на махане всички журналисти ,които стават популярни-Милен ,Бареков,коритаров и т.н. Говорейки всеки ден ан масата, този маса вече подсъзнателно го разпознава като водач, а това заплашва статуквото . Управляващете не могат да допуснат случайни водачи, затова просто ги прощат в медийното небитие. Случаят със Слави е по-различен - той е част от статуквото , т.е. с президента. На нас не ни трябват кадърни журналисти .

97

Анонимен

преди 14 години

че миленчо не става - то е ясно Ама сутрешния блок стана много по-*** на Новата Можеха да използват малко като шут

96

doktora

преди 14 години

бързо му мина модата-е вижте Слави още се опитва да ни мъчи упорито и не се отказва толкова години

95

Анонимен

преди 14 години

KOИ КАК ГО ИЗРИТАТ ОТ ТВ ПРАВИ САЙТОВЕ..:))) ДА АМА ТАМ ЛАПАЧКАТА НЕ КАТО В ТВ-ТО..:)))) ЩЕ ЛЕГНЕ И НА ПО-МАЛКО КИНТИ.. В НЯКОЯ КАБЕЛАРКА САМО ГЛЕДАЙТЕ...

94

LoL

преди 14 години

Не ми пука зелен, червен просто селянина не ме радва. Доволен съм че е извън ефира. ***, неук селски подмазвач, дето е пробил с дупе в телевизията, вместо с качества. Винаги задава удобните въпроси и маже пред силните на деня. Бареков 2. Много хубаво, че няма да му гледаме грозната мутра.

93

до 95

преди 14 години

е на какво да му завиждам, бе пич - на простотията ли, или може би на наглостта и липсата на елементарно възпитание

92

Анонимен

преди 14 години

мЕленчо , не ме кефиш ве бате

91

Иво

преди 14 години

радвам се че този селски хитрец, *** и арогантен, попаднал случайно в медиите, най-после се озова там където му е мястото, т.е. на улицата

90

Eдин Проз

преди 14 години

Е най-после Нова влязоха в час,като го махнаха тоя лигльо.

89

Червената помия

преди 14 години

Има едно понатие , определящ човек като въпросния.Това е преносното значение на думата НАРЦИС.А Лора сама може перфектно да води предаването-има и визия и възпитание, а и образование.

88

Анонимен

преди 14 години

ospeh milen4o ti si 4oveka

87

Анонимен

преди 14 години

БИВШИЯ СЛИВЕНСКИ ЗЕТ ПОКАЗВАШЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЛКО Е ЛОШ ХАРАКТЕРА МУ ЩОМ НЯКОЙ НЕ Е НА НЕГОВОТО МНЕНИЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА МУ ПОКАЖАТ, ЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ВЕЛИК ЗА КОЛКОТО СЕ СМЯТА.

86

Анонимен

преди 14 години

Поне от Лора не са го свалили още . Отиде ли в друг екип, няма начин и там да не коцкарее. Видяхте какъв казус се създаде с Мира Добрева, че и не можаха шоуто да изкарат, и се наложи положението да спасява вятърничавата Зара.

85

oshane

преди 14 години

Най-после се отървахме от него,колко е тихо и спокойно е сега,даже се разработват по хубави теми,,двамата журналисти се изслушват,уважават се взаймно и предаването върви. КОГА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕДСТАВЯ НАЧАЛОТО НА РЕКЛАМИТЕ СИ ПО-ЧОВЕШКИ,ПЪРВО КАРТИНА С НАДПИС БЕЗ КРЯСЪЦИ,НАДУВАНЕ НА ДЕЦИБЕЛИТЕ И НАКОЛКОКРАТНО ПРЕКЪСВАНЕ НА ПРЕДАВАНИЯТА!

84

ммм

преди 14 години

Да ама не си собственик на Телезизия така;че.......ВЪРНЕТЕ МИЛЕН.

83

Аз

преди 14 години

Човек решил да даде лев и 20 примерно да му се обади да си изкаже мнението, обаче когато Велики Милен не е съгласен, направо му гаси тока, е как да вложиш пак лев и 20 за тази телевизия?