78

НЕЛИ

преди 14 години

СЕГА Б. Б. Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИЕРАТА, ТАКА ЧЕ ЩЕ ВКАРА ВСИЧКОИТЕ СИ БИВШИ ПРИЯТЕЛЧЕТА В ПАНДЕЛАТА. ТАМ ЩЕ ГИ ОБРАБОТЯТ ДА СИ ТРАЯТ! АКО НЕ СЛУШАТ..... БУМ!! НЕ Е ЛИ ЯСНО НА ВСИЧКО, КАКВО ТОЛКОВА РАСЪЖДАВАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ!! АМИ И ДАЛАВЕРИ ДА Е ПРАВИЛ, ТОВА Е МОГЪЛ Е АЛЕКСЕЙ ПРАВИЛ ГИ Е! НЕ ВСЕКИ ИМА ТОЛКОВА АКЪЛ СМЕЛОСТ И ВОЛЯ ЗА ДА ЖИВЕЕ КАТО НЕГО!!

77

Анонимен

преди 14 години

А добре ли е ББ да ти е министър - председател?

76

Комбайната

преди 14 години

м,иииии

75

Ахил

преди 14 години

Борисов сега след 10г. ли разбра ,че А.П е "мафиот" ,та те си знаят сигурно и кътните зъби,като чета интервютата по вестниците.Някой много здраво ни лъже.

74

знаещ

преди 14 години

Но наистина е учудващо мълчанието Борисово?

73

БДС

преди 14 години

Правете разлика между сътрудник и служител. И Боко Борисов е вербуван за сътрудник за да бъде информатор заради връзките си с подземния свят. Но Царя го направи служител и то на върха на МВР. Не може и всеки министър-председател да познава всеки сътрудник и служител. Лошо е тези хора да са високо в ерархията, както беше Алексей при Станишев. Лошо е и да бъдат пазени толкова години.

72

Анонимен

преди 14 години

aае станишев е виновен ве , земете му очилата и ги строшете

71

Анонимен

преди 14 години

Сега разбирам защо днес.бг е целия в червено!!! Не ви ли е срам продажни типове "Журналистчета" да пишете псевдо некадърни есета с привкус на земеделска тор. Ходете си на нивата и копайте картофи с орало и оставете хората, поне се опитват да свършат нещо, видя се цялата пумия в която сме затънали и за който всички знаят, но малко говорят и още по-малко правят нещо, за да я изринат!!!

70

знаещ

преди 14 години

Виновен ли е А.П или не не мога да ви кажа,но знам едно и то е,че поради проблема с закриващите се болници рейта на ББ ГЕРБ и правителството пада.Това е един начин да го повдигнат малко без да си дават сметка,че влизаме във все по-голям икономически батак и хората мизеруват.Но реалните икономически проблеми много скоро ще натиснат управляващите и няма да могат да ги отклонят с такива пиар акции.

69

Mollov

преди 14 години

Tezi momcheta ni sabiraha loshite krediti na banka "Mollov"

68

БДС

преди 14 години

Както беше написал един духовит човек във форума на един по-умен вестник, явно Трактора не е минал сезонно обслужване.

67

Златко

преди 14 години

На бас, чеследващият министър-председател се казва Цветанов.

66

Златко

преди 14 години

Та затова сега бат бойко си мълчи, и се чуди какво става.

65

Наивник

преди 14 години

"Каква е разликата между Алексей Петров и Бойко Борисов?", запита Дачков. Ако всичко, в което го обвиняват, е вярно, пред съда трябва да отговарят всички политици, които са му осигурявали чадър - и Атанас Атанасов, който го е върнал в службите преди 10 години, и Иван Костов, и Бойко Борисов, и Сергей Станишев, и Румен Петков. Иначе оставаме с усещането, че гущерът си реже опашката, а гущерът - това еполитическата класа в България. Налице е висша форма на корупция, заключи Дачков.

64

Златко

преди 14 години

Нещо от рубриката "чу се че..."-за "акцията" бате Бойко не е знаел предварително.А всички смятали, че знае и той нарежда.След няколко месеца-Цветанов става министър председател, а на бат бойко си му оставят почетната длъжност-председател на ГЕРБ.

63

Вербовчика

преди 14 години

Алексей Петров, от бивш щатен служител на 6-и отдел на ДС е започнал да сътрудничи на Националната служба за сигурност от 1998 г., когато министър-председател е Иван Костов, а директор на службата Атанас Атанасов. Явно тогава е получил задачите и напътствията........а и през тия следващите години след 2001-2005 кой ли го е напътствал ........а какво ли има скрито в ръкава му не се знае, ако не го самообесят може и да разбереме...........Трябва да се върже и НЕДОСЕГАЕМИЯ вербовчик....

62

spaspz

преди 14 години

А ти от къде знаеш какви са реланите факти!?

61

Златко

преди 14 години

Замислете севърху следното-същият резултат щеше да бъде постигнат с една призовка-явете се в толкова часа в енто РПУ.там му сеповдига обвинение, връчва му се заповед за арест-и всичко както си му е реда.Същата е с хамстера-"предал се".че кой го е търсил , и по кой начин.което показва, че целта не е била да се арестуват тия двамата.Каква е-само "сценаристите" си знаят.

60

Анонимен

преди 14 години

Вашия Бойче няма полезен ход. От една страна го дебнат алчни пенсионери и доктори, от другата честни текезари като Трактора, Иван Костов му предлага подкрепа и юздичка .... Време е вашия Бойче да събира маркучите и да се плакне някъде на сянка, иначе стаята до Куйович е свободна и го чака. Това с Трактора го смятам за най голямата издънка на ББ ...

59

изненадан

преди 14 години

Нещо съмнително има тука.Значи наш Бойче винаги се изаква по всички въпроси в държавата.Обаче по този казус не се е изхождал още.Що ли?