85

:)

преди 14 години

До всички вегетарианци - над 90% от соевите продукти на пазара се правят с генно модифицирана соя... и то от много години.Да ви е сладко...

84

граф Позитано

преди 14 години

Нито ми е за Батман, нито ми е за оня с червеноармейските *** и червените прашки! Въпросът е да оцелеем като биологичен вид! Ама де у комуниста акъл.....?

83

Ishmael

преди 14 години

Хора, помислете върху това: 1. Ресурсите на планетата прогресивно намаляват; 2. Населението на планетата прогресивно се увеличава.При това положение може да се стигне дотам, че ГМО да осигурят оцеляването на човечеството. Така че по-добре свиквайте с тях...

82

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

А ти вярвай на смешници като Батман

81

Анонимен

преди 14 години

Тоя пед-ал какво разбира от ГМО?

80

Tina

преди 14 години

Прав е.

79

Нана

преди 14 години

99% от българите дори не знаят какво е "ГМО". Чудно ми е как можеш да си против нещо, за което не знаеш нищо...Освен това няма категорични доказателства, че ГМО са вредни... всичко е истерия и невежество.

78

an.

преди 14 години

ot davna si qdeme GMO samo 4e dosega bqha pod drugo naimenovanie.sami use6tate 4e ve4e nito edna hrana nee sas tozi vkus, sas koto go pomnime ot predi 89 gog.tezi bolesti deto pres poslednite godini ni napadnaha e rezultat, to4no ot tezi eksperimrnti sas koito izmeniha svoistvata na zemedelskite kulturi.a sega iskat da napravqt o6te po satra6noto.iskat da napravqt mutirane na tezi kulturi a rezultata ot tova e qsen.

77

ьаяо

преди 14 години

А БМВ-то дето го кара дядо николай не е ?

76

граф Позитано

преди 14 години

яж тогава червени модифицирани КРАСТАВИЦИ!!!!!!!!!

75

Иван

преди 14 години

На протест срещу ГМО!Спрете пропагандата на ГМО в българските медии!Дата: 11 февруари 2010 г.Час: 14:00 - 16:00Място: пл. НезависимостПредложението на ГЕРБ за мораториум над ГМО е прах в очите, политически пиар и манипулация!Единствената гаранция за недопускане на безконтролно разпространение на ГМО воколната среда е законът.Гласуването на мораториум върху новоприет закон е поредната измама, хитър ход и опит за приемането на закона без да се съобразят с исканията на гражданското обще

74

Анонимен

преди 14 години

Излез тогава на улицата и протестирай бе МАмин убавец.

73

:))

преди 14 години

Луциферовски е , да!

72

Николова

преди 14 години

Освен за ГМО става въпрос за цялата наша ценностна система - дали всичко ще измерваме с пари, ползи, печалби или ще оценяваме с християнския морал. Всички наши досегашни политици от прехода (няма значение червени, сини желти и т.н) се опитват да ни накарат да вярваме само в един бог - пазарът. Затова закриват болници, училища, няма да се правят пътища до малките села (не е рентабилно)

71

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Аз съм комунист и религиозни дрънканици не приемам

70

Б.Б.

преди 14 години

***, не виждате ли че от МНОГОУМИЕ сте достигнали до това положение.Но това ще бъде и участта на този БЕЗБОЖЕН НАРОД. Някой ден СВЕТОВНИТЕ ПОЛИТИЦИ ще ви накарат и *** си ядете. Искахте ЕВРОПА - ето ви я ЕВРОПА и САЩ начело с МОНСАНТО. !!!!! СССР си отиде за да бъде заменена с НОВА - ЕВРОПЕЙСКО АМЕРИКАНСКТА ПОМИЯ от която няма да има измъкване.!! Запомнете идва още по КОВАРНА ДИКТАТУРА от тази кято си замина. Така че ГОТВЕТЕ се искате или не искате !!

69

Анонимен

преди 14 години

За оная ти работа не знам.Ама дечицата ти милите ще мутират със сигурност.Сега още ли мислиш за оаня си работа???????

68

Виктор

преди 14 години

Както викаше крават на пилето:"There's alot of sick people in this town"

67

мутирал х.уй

преди 14 години

аз съм за ГМО

66

Виктор

преди 14 години

Хах леле.Мани дали е вредно , важното е на е ядосаме шефа кат се правим на умни, че тогава мамата си е...