55

До Манатарката

преди 14 години

Охооо 128 кг :) перфектно за да станеш на суджук :) ти не си жена а *** :)

54

VOV

преди 14 години

до МАНАТАРКА...........................След една вечеря с теб и минаваш границата от 130. Под въпрос си!

53

блондинка

преди 14 години

Бити и тормозени?! Сладурчета! Я да се запретват и да бачкат, че на хубавите български жени им се ПОЛАГА и да почиват, идва лято, не от сега да са тръгнали по курорти мъжорлята! Що не си спретнат бивака в Сибир!

52

Анонимен

преди 14 години

Еми така е Странджа, дебелата американска свинка не ти прощава нали?Аз от кога ти казвам, че от тези нейните капризи за имам байалдъ, мусака и турска баклава, комбинирано с непрекъснатото седене пред телевизора за да гледа повторенията на "Гюмюн", водят до тези последствия!!!Ама, нали всички знаем колко често се отбиваш при Чичко Доктор за дозата валиум, че явно тази американска 100-килограмка, отдавна ти е изпила мозъка!!Карай, ето този новия приют, ще ти свърши добра работа!!!!

51

МАНАТАРКАТА

преди 14 години

Нали се правиш на голяма работа Пишеш до 130- килограма защо се отмяташ от думите си

50

Батето

преди 14 години

Довечера съм на маса в елитен ресторант. Някоя от изтормозените женички ще заповяда ли да я почерпя?

49

VOV

преди 14 години

До МАНАТАРКАТА.....................................Проверявах в колата дали имам достатъчно бензин! Като се срещнем дали ще ми стигне да те заобиколя.

48

Анонимен

преди 14 години

Така е.Когато мъж тормози жена, се вдига врява да небесата, но когато жена тормози мъж - на мъжа нещо му има.Другата опция е да се върнем към добрата стара практика - по 2 шамара на жената за здраве, пък тя ще се сети защо са

47

Анонимен

преди 14 години

Представи си един 70 годишен дядо с артрит, който на времето се е оженил за поне с 10 години по-млада жена от него, която в момента освен , че още преди време е поела "инициативата" в къщи, а сега дори има и физическото предимство, защото е с 20 кила да кажем по-яка... Абе ти въобще защо си мислиш , че ако в началото всичко е по мед и масло, след време нещата няма коренно да се променят? А я сега си помисли, колко възрастни двойки познаваш, където последната дума има мъжа, но само за пред хората

46

МАНАТАРКАТА

преди 14 години

Обръщението е за VOV Къде се скри този храбрец

45

колю фичето

преди 14 години

Тая тема стана като Левски-Цска

44

4i4ovja

преди 14 години

hubava jena

43

жена

преди 14 години

Хайде и аз да се оплача.Моичкия пък трябва постоянно да го ръчкам;направи това направи онова все не разбрал.А когато препие вечер забравя ина работа да иде.Ако мога с удоволствие ще го набия ама не мога.

42

До мантарката

преди 14 години

Предтсавям си ква си смрад небесна

41

Гошо Тъпото

преди 14 години

Моята ме бие ама не редовно Само когато е ядосана и то с точилката Аз не позволявам да ме удря с ръка

40

тцтц

преди 14 години

Отслабни малко ***.Ще ни изпопремажеш.

39

МАНАТАРКАТА

преди 14 години

Е аз съм 128 килограма и последният бере душа в Пирогов

38

Stani

преди 14 години

Българските жени за никакъв *** не стават освен да се плющят с някой с парички, да ги водят по заведения, хотели , спа, да им купят кола и да си обикалят на воля с новото им гадже (любовника). Вари ги печи ги т епак ще си хленчат и мрънкат и пак ще напишат коментар върху моя. Както се казва в сърцето на 1 жена и в затвора винаги има място за още един!Но не разбирам какви са тези мъже, където жена им ги бие??? Това мъж ли е или мижитурка?

37

Анонимен

преди 14 години

В днешно време, колкото повече жени са захвърлили престилката и метлата и изкарват пари наравно с мъжете (че и повече), е логично и процентите на извършилите престъпления жени да се изравняват с тези на мъжете, включително и домашно насилие и тормоз. Препоръчвам постановката "Женско царство", който не я е гледал - има не малко истини в нея.

36

Гошо Тъпото

преди 14 години

Ами аз Ами аз Кой ще ме чуе мене