192

аз съм ве

преди 14 години

Тези педермиши още ли са на свобода...мама им съдерете им задниците, вземете им всичко и на топло до живот!

191

жана

преди 14 години

Време е да се действа професионално ,а не само да се казва какво се знае и от обществото.

190

deutschland

преди 14 години

samo baiko, samo toi moje da oprawi bg

189

Българин

преди 14 години

За бесни и побеснели има лек и понеже на Б.Б.,напоследък му се случва често ,копоите му да Му доведат ветеринарен доктор да го инжектира с подходяща за Него противобясна ваксина.

188

Ивс

преди 14 години

Ей, "бясна", за съжаление си много права. Ама много!

187

Анонимен

преди 14 години

че за тия заменки се говори отдавна.....ако се бяха взели мерки по рано сега нямаше да бъде така....

186

бясна

преди 14 години

Вашия нов вожд няма да осъди никой, няма да промени нищо, защото той е продукт на същите тези престъпни ***, превърнали ни в скотове, които 20 години оцеляват. Писна ми да оцелявам!!!!!!!!!!!!!!!!! За разлика от 96-97г. сега вече няма изход, защото няма производство, няма икономика, няма алтернатива!!!!!!!!!! Това е истината драги незнаещи къде се намират гербери, депесари и всякакви други разделени от простотията си и олигархията българи. НЯМА НАДЕЖДА ЗА ТОЗИ НАРОД!!!!

185

бясна

преди 14 години

Вие всички *** ли сте бе кажете?! Има ли някой да мисли?! Не виждате ли, че в т. нар. народно събрание няма ГЕРБ,БСП,СДС,Атака, БСП. Има едно цяло хомогенно наречено Б К П! То не иска да има закони, полиция, съд, нормален бизнес. Защото всичко това формира най важното - СРЕДНА КЛАСА. Тя е двигател на всяка нормална държава, тя произвежда, тя протестира, тя носи прогреса. А те не искат това, искат оскотял народ, газен от 15% гнусни червени бандити. Всичко е една поредна пиеска.

184

УУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 14 години

Полицията във Франкфурт: Арестуван е депутат от "Атака", буйствал по време на полет

183

гражданка

преди 14 години

Нека сега отново БСП да иска да оглавява протестите! Те трябвя не само да се засрамят, но и да се разпуснат, за да не продължават дасрамят и ограбват българските граждани. Драбва категорично да им кажем: "СТИГА"!

182

?

преди 14 години

На всички ни е ясно ,че много хора се нагушиха с тия заменки, те хората да не са вчерашни! Аз съм сигурен ,че и на Боко му е ясно, ама вместо да повишава сърдито тон, да вземе да ги подведе под отговорност, тия дето топнаха човката в меда.

181

бг

преди 14 години

Отпочвай ги!Първо Доган-***!

180

Банчо

преди 14 години

Добре че дойде Бойко да спре кражбите, че съвсем я бяхме закъсали.Браво Бойко!!

179

Анонимен

преди 14 години

Вие господине биете на яко червено ! Как да защитава, като това е ясна корупция, от която са се облажили тройката и около тях ? Какво да защитава, как да го защитава ?Ама наистина - да ходи Станишев да защитава и ако не може - изземване на земите, глоби с 6-7 нули и затвор !

178

Анонимен

преди 14 години

Не е истина.. значи по една стотарка се бръква всеки един работещ българин и я дава на ***, гея и г-н "когато му дойде времето"..Айде де, нали сега имат абсолютна власт, да им одържавят земите, да ми лепнат по една глоба с по 6-7 нули и айде ! Какво му мислят, има си закони по дяволите ! Щом са незаконни сделките, обявяват ги за такива, анулират ги и да го духат !

177

Хоска

преди 14 години

Аве тоя Станишев още ли не е в затвора? Цяла европа научи колко гори е крал и искат да връща парите.

176

земеделец

преди 14 години

КАКВО СТАНА СЪС ЗАМЕНКИТЕ НА ЗЕМИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУТИ? ЗАЩО ГИ ЗАБРАВЯТЕ?

175

тнт

преди 14 години

Този *** казва,че няма да защитава България пред европата защото щели да кажат,че подкрепя заменките. А ве ей *** мръсен теб за какво те избрахме нали да работиш за България?Половината от тези 40% които гласуваха за теб са вече отвратени.

174

Анонимен

преди 14 години

щом Гоце щял да влиза в ГЕРБ,няма да се очудя и ако Царчето влезе,както и Доган.тогава ГЕРБ ще стане четворната коалиция.а това със заменките - ясна работата.още повече,че хора от ГЕРБ има замесени в заменки.

173

Малийй

преди 14 години

Управляващите се ОЛЯХА!! ...........Едни БИЯТ в защита на отрочетата си Премиер, общински съветник Галев, а пък управляващият Сидеров прави бай Ганьовски изпълнения в Германия!!! Бравос, личен пример!!!ЦИТАТ: Депутатът и лидер на ПП Атака Волен Сидеров е бил задържан на летището във Франкфурт за непристойно поведение.След като е показал дипломатическия си паспорт е бил освободен, съобщи БНР.Лидерът на "Атака" пристигнал във Франкфурт от София със самолет на "Луфтханза" в 15,30 ч местно време (16,30 ч българско). Той отказал да се легитимира, държал се агресивно.Едва когато хора от федералната гранична полиция му дали да се разбере, че ще бъде задържан, Сидеров показал дипломатическия си паспорт. Униформените не повярвали и го задържали. Местните властите незабавно се свързали с МВнР в София. Едва когато оттам потвърдили, че Волен Сидеров е български депутат и че паспортът му е автентичен, той е бил пуснат.