34

banana

преди 14 години

Amenhotap e ot Troyan ili regiona tap bezraboten autsaider pisnani dani zaliva s prostotia.

33

neli

преди 14 години

Всъщност си е семейна драма - новата съпруга идва при старата, сигурно да иска пари, или да иска детето, да го гледат с мъжа и, нашата Славка отказва, и рускинята я застрелва, после по погрешка или в афект застрелва и детето. Колко такива драми сме изгледали на кино, хайде сега! Чисто битова драма. Тъжна, да - но битова. Не търсете под вола теле.

32

зъл

преди 14 години

Ами ще има сигурно. Те като го гръмнаха ИП някакви много милиони зачезнаха, а те бяха на руската мафия, която седеше зад него. И сега хората си ги търсят.

31

Анонимен

преди 14 години

Днес.бг пак избухнаха със фото. Това повече ми прилича на мясотото на трагедията след ядрена зима

30

;)

преди 14 години

Всички ново излюпени бизнесмени, отрочета на компартията начело с Андрей Луканов, Илия Павлов, Емил Кюлев, Георги Илиев всичките първи дружки на пернишкото ***,агента на Държавна сигурност и по някаква случайност настоящ президент са в небитието. Бог няма, но справедливост има. Тези хора, награждавани за заслуги от президент с ордени и медали, които окрадоха държавата си получиха заслуженото по един или друг начин и получават да си го получават, тъпкано.

29

Amenhotep

преди 14 години

Sins of the mоther!

28

ТАНЯ

преди 14 години

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БАЩАТА ПАВЕЛ НАЙДЕНОВ.СЪСИПАН Е ТОЗИ ЧОВЕК НЕЗАВИСИМО С КАКВО СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ ДЕЦАТА МУ.ВСЕ ПАК Е БАЩА И ДЯДО!

27

Amenhotep

преди 14 години

26, значи си си осиновил! Да и е живо и здраво. Да го кръстиш Ч`комба!

26

Tina

преди 14 години

С какво беше виновно 8-годишното дете?...

25

ричи

преди 14 години

Провидението започва да действа.Каквото посяла-това ожънала!На оня свят обаче не е като в прокуратурата!Там "номерата" не минават.Нека останалите тарикати да се замислат върху това,ако има с какво да мислят,разбира се.

24

Анонимен

преди 14 години

АменхоТЪП, опитите ти да се правиш на остроумен търпят грандиозен провал.

23

Amenhotep

преди 14 години

19, а ти осинови ли си хаитянче?

22

лекия

преди 14 години

тези неща не стават случайно...

21

Анонимен

преди 14 години

Не може да са по-сложни от "Дързост и Красота"

20

Amenhotep

преди 14 години

Славка Найденова се вихри като бизнесдама по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски. През април 2002 г. тя бе замесена в злощастен търг за възлагане на обществена поръчка, пълен с неясноти, съмнения и документи със сгрешени дати. Конкурентите й я обвиниха в нечисто финансово заиграване с властимащите.Главно действащо лице в скандала бе тогавашният министър на държавната администрация Димитър Калчев. Той стартира състезание за "Доставка, инсталиране, поддържане и абонаментно обслужване на база данни на справочно-информационна система (СИС) за държавната администрация. В надпреварата за апетитната сделка се включват четири фирми, между които Сиела Софт енд Паблишинг. На 21 юни тя е обявена за победител в конкурса за изграждане на база данни за закони и фирми, която ще се ползва от държавната администрация. Цялата процедура е нагласена в полза на Сиела, а министър Калчев изобщо не е имал право да провежда този търг. Това твърди конкурентната фирма Апис, която настоява Върховният административен съд (ВАС) да стопира нарушенията.Адвокатът на Апис представя в съда 15 страници писмени доказателства за преки и косвени връзки между някои фирми и лица, завъртени във вихъра на скандалния търг.Не е никаква тайна, че Димитър Калчев е човек на Мултигруп. Самият той не крие, че е работил за Илия Павлов. Знайно е още, че Сиела е родена като част от някогашната мултиимперия на убития бизнесмен. Управителят на Сиела Веселин Тодоров е съдружник със сестрата на Илия Павлов Славка Найденова.Пак с паролата Мулти Сиела си партнира и с Мариан Абрашев. Той е главен секретар на правосъдното министерство, но е известен и като кадър от бизнесгрупата на Илия Павлов.Далаверата бе замазана по нашенски. Въпреки че според прокуратурата Калчев си е превишил правомощията и конкурсната процедура е била незаконна, ВАС изненадващо взе страната на правителството.

19

тц

преди 14 години

Леле,какви хора сте!!!? Май това,че някой е умрял не ви спира да бъдете гадни и долни! А тава,че има убито невинно дете дори не стига до вкаменените ви сърца!

18

Една_от_БГ

преди 14 години

1234, те не го ли канонизираха в светец...

17

1234

преди 14 години

Щом е в САЩ - не е българка. Защо забравиха да потърсят като убиец и Илия Павлов. Казват,че умрял, но дали е така?

16

7

преди 14 години

ТОВА КВАРТАЛЧЕ НЕЙНО ЛИ Е

15

Една_от_БГ

преди 14 години

Нищо потресаващо не виждам. Смятам, че е съвсем осъзнат акт да ни промиват мозъците и ни набиват в очите поредния *** с българска жилка, известен с това, че е неизвестен и роднина на гуруто на мафията Илия Павов. Естествено, съвсем "невинен"***, убит "несправедливо, погрешка". Щеше да е смешно, ако не беше гнусно.