19

wood

преди 14 години

Господа управляващи, господа олигофр**и, вие българи ли сте или какво. Бат Бойко преди изборите се надуваше , а сега само приказки, съмнявам се че ако на него се случи това ще си мълчи. Вярна е поговорката че на чужд гърб и сто тояги са малко...

18

зъбатия

преди 14 години

Помниш ли белите вълни,Ооохридското езерооооо....

17

зъбатия

преди 14 години

Ама как така!!!Ама нали ти си моята булка???!!!

16

Анонимен

преди 14 години

А иначе сме с двете ръце макетата да влязат в евросъюза а те ни го слагат отзад с извинения!

15

Анонимен

преди 14 години

ALO,GOSPODIN PREZIDENTA DAITE HOD

14

жената на ТЪПОТО

преди 14 години

Ти само се прибери пияницо и ще видиш един тормоз

13

Калин

преди 14 години

3 часа разпит.. а ми явно нямаме ни президент ни и .. премиер. Единият убиец на редки животни и комунистически лъжец.. другият на т.живков прислужника. Докато комунисти формират обществено съзнание и то особенно по македония .. и външна политика нищо хубаво не ни чака, това са национални предатели!

12

..

преди 14 години

Срамота е да се тормози..ама мисля, че тая прекалява. Каквото и се случи и ревва веднага на България. И тук си имаме проблеми ама не занимаваме цяла България с тях! Само като се сетя колко ми стана мила като разбрах ,че имала рак и детето и взели ...а то кво се оказа ,че напълно здрава била.. Да си се разбират там двамата с мъжа и и да престанат да ни занимават.

11

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Прилича на твоята булка

10

Гошо Тъпото

преди 14 години

Срамота е да се тормози една майка по политически ....причини.Тази държавица не е дорасла за ЕС;намира се назад във времето в своето обществено...развитие.

9

Иван

преди 14 години

Както ГЕРБ спечели овации, че е съдействала на Спаска, така и самата тя чрез ГЕРБ се опита да спечели нещо в своя полза, да привлече някой по-силен на своя страна. Т.е. и двете страни печелят, независимо какви са фактите в спора, кой е крив и кой е прав....А истината е затрупана до такава степен от медийни публикации по темата, че едва ли ще се разбере някога.

8

Охрид

преди 14 години

Тези сърбомани няма ли да спрат да тормозят една майка, само защото е декларирала , че е българка. Скопски сърбомани-върнете детето при майка си. Няма ли никаква хуманност при вас. Вкарахте една майка в затвора, тормозите я с измислени дела, правите и измислени "експертизи"... Вие сърбоманите не сте хора бе! Какво ли ви е напривил Тито, за да издивеете толкова! Върнете детето при майка си!

7

Анонимен

преди 14 години

как може да се подиграват с една жена така грозно ,чак в затвора да лежи ,такова нещо не знам дали се е случвало в Бълагрия !нека да се радват македонците да се радват на този тормоз ,утре албанците ще ги изтикат от собствената им държава ,а онези пак ще злорадстват заради нещастиетиео на Спаска!естествено ,че ще ни знимават с нея ,то иначе към кой да се обърне ,бе хора!

6

люляк

преди 14 години

хахха ко става пак ли за спаската говорите е да го *** туи македонско девои4е а този на снимката спас ли е .... абе спаске си4ки разбрахме за популизма ви ... но ве4е преекспонирате *** и в клиниката за душевно болни напрао ние българите не сме толкоз тапи на дребно ясно ?! ... аиде вазираи ку4ка

5

Az

преди 14 години

Aideeeee, pak li Spaska !!!!! Stiga ma Spaske, prekali veche !!!!

4

Анонимен

преди 14 години

стига се гаврихте медиите с нещастието на една слаба беззащитна жена.

3

Анонимен

преди 14 години

tazi *** nali se otkaza ot BULGARIA..... zashto produljavate da ni zanimavate s tazi ciganka

2

Анонимен

преди 14 години

A GERB KADE SA ? NALI Q ZASHTITAVAXA ? ILI SI4KO E PR.

1

зъбатия

преди 14 години

Че ко няя да я разпитват психиатри,то тва кат го глеам чалнато...