17

артемида

преди 14 години

Прах в ОЧИТИ???? Нещастни неграмотници....С такива служители във всички сектори България върви със сигурни стъпки към пълна разруха.

16

Анонимен

преди 14 години

Как се е хилнал тоя Блеър, все едно не е той виновен за смърта на хиляди деца и невинни хора, как спят тея гадини не ги знам. Гадни западни капиталисти!!!!!!!!!!!!!Гледам сега техните възпитаници, които управляват България гледат само пари, няма пациенти, които да носят достатъчно доходи, прас болниците в България се закриват. Комустите убиваха, ама с куршуми, ама капиталистите също но и с по друг начин, за 20 години в България измря маса народ от глад, болести и мизерия!

15

Червената помия

преди 14 години

Малък,добре правиш че не вярваш на никого и се опитваш да мислиш с главата си.Но предполагам че поне на майка си и татко си имаш вяра?Я ги попитай какво биха предпочели-Живот при тоталитарния режим на Тато Живков или живот под Американска окупация, когато ще трябва да почват на гола поляна едва ли не всичко, под американска диктовка и под американски надзор?Но няма нужда да ги питаш, у нас без война е ясно порожението, но ние нямаме окупационна войска а просто колониална администрация от предате

14

Анонимен

преди 14 години

Къде блее международният наказателен съд при положение ,че такива *** като блеар и буш се разхождат на свобода,защо няма правосъдие за тях ,за престъпленията им срещу човечеството!

13

Анонимен

преди 14 години

Нямам намерение да оправдавам американците за инвазията, но да твърдите, че сега било по-зле, защото американците били дошли и сега имало много корупция си е направо смехотворно. За това американците ли са им виновни ми кажете? Ние като си имаме добре отгледана корупция пак ли американците са ни виновни? То като не можеш да си наложиш самоконтрол все някой друг ти е виновен. Все пак така е много по-лесно...

12

Червената помия

преди 14 години

Браво на автора.А дали е било добре в Ирак на времето, дали е имало ред и сигурност-ще цитирам два факта: Дъщерите на богатите семейства от Сирия и Саудитска Арабия са пращани да учат висше образование в Ирак, а не на запад.Мой познат, рабоитил преди години там, казва че за 20 години Садам е ликвидирал неграмотността и честа гледка е било овчарче да пасе овцете и да чете книга.

11

Анонимен

преди 14 години

Сега Ирак е спокойно, безопасно и проспериращо място (: (: (:Някой друг да желае да му внесат демокрация по американски ?!?!?

10

Анонимен

преди 14 години

Умникооооо, статията е съвсем умерена.Никъде не се казвам, че Ирак е бил земен рай. Просто сега е 'шок и ужас', докато преди се е живеело далеч по-нормално.Иначе много важно е да имаш мнение. Най-важното!Преди сгурно за няколко години също са умирали по 100 хил. души, само че от вълнение. Сега е от нещо мааалко по-различно.***

9

haha

преди 14 години

Ам то туй Сашито Томов гуй писал ко ся...

8

Анонимен

преди 14 години

Ох, милите ми -добре дошли на другия бряг при демократичната общност. Проблемите ви сега започват , накрая ще ревете за Садам но демокрацията не знае прошка. Ние сме млада демократична република едва от 20г. но за този период се върнахме назат поне с 50г.

7

haha

преди 14 години

Ам в очити й фърлил прах ми няма в ушити да фърли, я! Мушморок ниедин!

6

Пич

преди 14 години

"Седем години Ирак е в шок и ужас"Мдааа, а преди това Ирак си беше едно прекрасно място за живеене, нали така бе глупави *** от днес.бг ?

5

Генчо

преди 14 години

Където е стъпила американската армия... вижте к'во стана със Сърбия...

4

Ифчо

преди 14 години

Нидейти, убижда автура, уе, ей, нищастници!

3

Анонимен

преди 14 години

"прах в очити"-ало редакцията! Първи клас ви зове...

2

ND

преди 14 години

хахах така си проличава от кой край на България е псевдо-журналиста написал/копирал/превел статията...........

1

Анонимен

преди 14 години

хихи.. прах в очитИ ли хвърли?:)