209

Анонимен

преди 14 години

ндаааакогато `животновъдите` с маникюри и джипове протестираха миналата година, бойко ги подкрепяше и им даваше полицаи да охраняват бунтовете, и им осигуряваше блокирани булеварди, за да стигнат до министерски съвет и парламент....сега набързо си гласува закон, за да не могат да му протестират пред прозорците, и изведнъж всички протестиращи се оказаха купени и организирани от бсп....що така бе, бойко? или мислиш че ведомостите, по които се плащаше на `животновъдите` миналата година...

208

Анонимен

преди 14 години

Боко писна ми от теб!Станишев,та Станишев,нема го Станишев,нали затова си ти,айде стига бе,ние да не сме паднали от Марс!

207

123

преди 14 години

dam triabva da se zabranat i cigarite i alkohola

206

млад Бе Се Пар

преди 14 години

Трябва поимено всеки от тези така наречени производители на тютюн да бъде проверен за регистрация и колко осигуровки е платил, а това е работа на Държавата , пък нека стачкува .Защото тези който ще стачкуват са наемнищи и с какви пари им се плаща да стачкуват

205

знаещ

преди 14 години

Дано има протести,дано затваят граници и правят проблеми на управляващите.Нека оня *** от Банкя разбере какво е да си на власт.Те като правеха мизерии на предните управляващи сега и на тях ще им правят.Нека им пада рейтинга,нека ги псуват.

204

Анонимен

преди 14 години

Закриват болницй а за наркотик още пари да дават!Трябва поимено всеки от тези така наречени производители на тютюн да бъде проверен за регистрация и колко осигуровки е платил а това е работа на Държавата пък нека стачкува .Защото тези който ще стачкуват са наемнищи и с какви пари им се плаща да стачкуват

203

Гъбарко

преди 14 години

Научи се да пишеш първо и спед това прави квалификации на хората. Това са лесни неща (писането и четенето) . Когато ги овладееш , тогава наричай плиткоумни хората които са грамотни знаят повече от теб.

202

Анонимен

преди 14 години

Аз бях в тоя вагон. беше топъл и уютен.

201

Анонимен

преди 14 години

Хайде да сме малко обективни.Когато ГЕРБ клепеха в Брюксел ,разкарваха говедата по шосетата всичко беше ОК. Сега като изпитаха подобни прелести на гьрба си нещо взе да не им харесва. Ами каэано е :Които сее ветрове жьне бури.Само да не са торнада.

200

Анонимен

преди 14 години

А на БСП ли е правокация студеният спален вагон на влака Добрич София на 25 януари когато беше най студения ден за годината и кога ще бъдат отделени пари за нормални вагони.Вместо да се сменят ръководителите на БДЖ да се сменят вагоните с нови.

199

До 189

преди 14 години

189: " хубаво е да махат цигарите, но хората от тези райони нямат с какво друго да се издържат " Абе да се адаптират бе, аман от научени хора.... Аз ако работа някаква работа и не съм доволен от парите - напускам, придобивам нови знания и умения и започвам нова работа. Който не може да се адаптира към променения свят в който живеем , да не роптае за повече пари, а да си седне на *** и да придобие квалификация ! ! !

198

анти комунист

преди 14 години

Меризливите комунисти пак Усраха форума,понеже са изчезващ вид дайте да ги затворим в клетка да речем в зоопарка та да се запазят един или двама.Да ги показваме на бъдещите поколения.Да видят що за мизерници са

197

skatelite

преди 14 години

До #2. ДАНАЦИТЕ ти ли вдигнаха плиткоумен неграмотнико. Такива *** като вас нищо не заслужават.

196

1

преди 14 години

Ей, много ***, много некротизирана тъкан в таз държава - като гледам последните коментари! Като ви изчистят, ще започнем да се оправяме. Да не подбират методите!

195

Анонимен

преди 14 години

комунистите откакто загубиха властта, се чудят каква мизерия още да сътворят, не им стига дето окрадоха държавата...

194

Анонимен

преди 14 години

По-добре е Бо Бо да не обвинява тези, които организират протестите, а да погледне в своето дворче- с какво ги е предизвикал! Много банално е вече другите да са му виновни за всичко и главно- Станишев. По- добре е да обърне малко плочата- за разнообразие.

193

до 190

преди 14 години

Явно той следи само новините за себе си.Тази не е от тях,

192

Анонимен

преди 14 години

Дано най-после се организират и нашите фермери - сега е момента да хванат бойко и господарите му за гушата. За жалост пак някой отвън трябва да организира нещата, че тук да се случи нещо. И вместо да плюят по гърците, "народа" да се замисли защо плодве и зеленчуци в магазина са отвсякъде другаде не и от българия и нашите производители са на практика унищожени. А хората зад границата си отстояват правата!

191

cesicon

преди 14 години

Kupih si garaj.^te se zanimavam s remonti na koli oba4e krizata udari i awto sektora. Kade sa mi subsidiite. Iskam si evro parite. Ina4e otivam na protest pred parlamenta. Kvi sa teq raboti za sujucite 6e im davat 116 miliona i tva koeto sa si spe4elili ot prodajbata na tiutiun pak za mene nqma. E tva si e diskriminacia.Kvo kato sym montior4e?

190

Анонимен

преди 14 години

интересно, бойко уж следи всички новини, пък тези ги е пропуснал....защо ли бойко все се чуди кой му се е *** отвътре в несъбутите ***?