220

Гъбарко

преди 14 години

Защото няма по добри манипулатори на общественото мнение от комунистите, трижди проклети да са. Не народът уби Стамболов, а дядото на всеобщият любимец на първосигналните българи - Сакскобурготски,аи баща му е отказал помилване на Вапцаров. Как да няма комунизъм, другарко Николова. Луканов назначи капиталистите и те ни управляват. ПП. Пиша по 1000 плюса на 217 и 218.

219

Николова

преди 14 години

Този весел, работлив, независтлив, незлобен народ уби Стамболов, Вапцаров и много други. Освен това, Анонимен, вече 20 години няма комунизъм, а защо хората не са весели, засмени? И защо все този народ си избира да го управляват бивши комунисти или техните деца?

218

Анонимен

преди 14 години

КОМУНИЗМЪТ ГОРЕШЕ КНИГИ, УБИВАШЕ ХОРА ЗА ЕДИН ВИЦ, ИЗПРАЩАШЕ КАДЪРНИТЕ И МОЖЕЩИТЕ В ЛАГЕРИ, А ИЗДИГАШЕ НЕКАДЪРНИТЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ. КОМУНИЗМЪТ ОТНЕМАШЕ НА ХОРАТА ПРАВОТО НА ИЗБОР И НА РЕЛИГИЯ. БЪЛГАРИТЕ БЯХА РАБОТЛИВ И ВЕСЕЛ НАРОД, ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ НЕ ГИ ПРЕВЪРНАХА В МЪРЗЕЛИВИ, ЗАВИСТЛИВИ, ЗЛОБНИ И ОГОРЧЕНИ ХОРА.

217

Анонимен

преди 14 години

ДО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ:НЕДРАГИ КОМУНИСТИ, КОЛКОТО ПЪТИ ПРЕЗ 20 ВЕК СЕ СТИГНЕШЕ ДО ТАМ ХОРА ДА ИЗЯЖДАТ ДРУГИ ХОРА, ПО ЕДНА УДИВИТЕЛНА СЛУЧАЙНОСТ ВИНАГИ КОМУНИСТИТЕ БЯХА НА ВЛАСТСПРАВКА: РУСИЯ 1918-1920, КИТАЙ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ПЕТДЕСЕТТЕ, КАМБОДЖА ЕРАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕГАСАМО ПРЕЗ ДВАДЕСЕТИ ВЕК НА СЪВЕСТТА НА КОМУНИСТИТЕ ТЕЖАТ НАД ШЕСТДЕСЕТ МИЛИОНА ДУШИ.

216

Нереалист

преди 14 години

*** колега Станишев моля ви, бъдете добри с другаря Бойко, бива ли така неколегиално да иск.тъквате надостатъците му? Оттеглянето на Румяна било загуба?"Имаше виц, че България като влезе в Европейския съюз и той ще се разпадне. Вицът започна - като за начало благодарение на Румяна Желева не може да се състави Европейската комисия." И язък, не успяхме да провалим европата тоя път.

215

до 214

преди 14 години

да, преди ни управляваше Овчаря, сега ни управлява Пъдаря на Овчаря. Има развитие. Макар и надолу.

214

О, времена ...

преди 14 години

толкова *** на такъв висок пост, не сме имали от времето на другаря Тодор Живков

213

jorkata

преди 14 години

До всички социалисти. - Това ваше ръководство -алчноза пари и власт ви закопа, и направи услуга на българия, показахте си рогата толкова явно че близките2000г няма кой да гласува за най крадливата партия в историята на БГ

212

Ахил

преди 14 години

Целта е да ударим шута на тия измамници- на тия които пряко са участвали във възродителния процес(като казват че играли футбол),на тия които са били агенти на ДС и сега са министри без портфейли,на тия които са били партийни секретари и сега ръководят парламента.Съмнението в тия хора винаги остава.За да имаме чиста политика трябва да имаме относително чисти политици ,а ни тия които изброих.

211

Ахил

преди 14 години

Закона или проекто закона за генномодиф.храни трябва да бъде свален от гласуване и обсъждане.Той убива бг-традициите,бг-земеделието,бг-животновъди и българските граждани като цяло.1.Земеделие 2.Науката и 3.Здравеопазването-там е истината господа управляващи Това е пътя на Б-я.

210

Н.Петров

преди 14 години

Тези очевидно ще се заобичат скоро,скоро...Нормално е.

209

охо бохо

преди 14 години

само 30 лева *** АДСЛ и ми е кеф да Ви дразня!като ми е кеф ще влизам и през прокси щот конституцията на тази просташка държава не го забранява!

208

Стария

преди 14 години

Не мога повече. Не издържам. От 200 коментара, едно вярно изречение няма. ББ прави по- правилни от вас, вземете пример от него. Хващайте учебника по граматика и докато не научите какво е подлог, сказуемо, допълнение, обстоятелствено пояснение, определение, епитет /а не псувня/ и т.н.- никакви коментари и никакви шменти капели. Изключения, само за желаещите да стават еврочиновници!

207

Анонимен

преди 14 години

380000 БЪЛГАРИ БЕЗ ПРАВО НА ЛЕЧЕНИЕ, 100000 ОНКОБОЛНИ БЕЗ ЖИЗНЕНО НЕОХОДИМИТЕ ИМ ЛЕКАРСТВА, ЗАМРАЗЕНИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, ВДИГАНЕ НА ВСИЧКИ АКЦИЗИ ДАНАЦИ И ЦЕНИ (ЦИГАРИ, ТОК, ВОДА И ТНТ), ГЕНОЦИД ЧРЕЗ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ,НАРУШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ НИ ПРАВА (СЛЕДЕНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И ИНТЕРНЕТ), ОЧАКВАНИ САНКЦИИ ЗАРАДИ *** 500 МИЛИОНА ЕВРО, ПОВЕЧЕ АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТ ВСЯКО ПРЕДИШНО ПРАВИТЕЛСТВО, И ТНТ

206

анонимен

преди 14 години

До Нищо ново Много си тьп и праволинеен.Преди да коментираш прочети какво пишеш.Анализирай добре точка 5.

205

охо бохо

преди 14 години

много грешиш,олигофгени и футболисти и милиционери икономика не вдигат!аз ще си карам част прома и не ми пука!

204

Анонимен

преди 14 години

201много ли те напънаха в черв-ения зад-ник.Така ще бъде през следващите 60 години.В Бъргария вече мразят комунистите дори на картинка.Червено ***.

203

охо бохо

преди 14 години

не се шегувам!ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО СТАРА ЗАГОРА!

202

Николова

преди 14 години

До ПоетМного поучително стихче :)

201

охо бохо

преди 14 години

на некакъв *** фудболист му подарили фабрика за хляб!стратегическо предприятие от гледна точка на националната сигурност!и тъпака си назначил всичките роднини,естествено с огромни заплати!и така нарвчения мутренски милиционер мачка бачкатори!абе БОЙКО ,АБЕ *** .ОПРАВИ СИ ПЪРВО СОБСТВЕНИТЕ МУТРИ,*** МИЛИЦИОНЕРСКО!