157

Анонимен

преди 14 години

.....Една пилешка супа, ама от пиле расло свободно и в чиято диета сам отговорно си участвал, няма равна на себе си по вкус имайки предвид, че не е била толкова често срещано явление, а направо лукс - за болни, гости, празници. Така че, ако сега ме попитат би ли заколил агнето, което сам си изгледал, бих отговорил: Да, предпочитам да изям нещо което знам какво е и какво е яло, отколкото нещо за което говори някакъв измислен етикет, пълно с ензими и химии!!!

156

Mad Butcher

преди 14 години

Кокошка мога да заколя, но само ако не съм я гледал аз, а съм я откраднал. Друго нищо. Нищо не е в състояние да ме накара да заколя прасе, коза, яре, агне, пиле или каквото и да било, особено ако съм го отглеждал. Все пак, по повод вегетарианството има един доста ценен разказ по тази тема: http://***.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2614Дава добри поводи за размисъл ;)))

155

???

преди 14 години

Защо ви е жал за кучетата, които убиват хиляди хора чрез ***, които пренасят... И защо тея мръсни *** да не заслужават участта на невинните тревопасни животинки агънца теленца и т.н. С какво са заслужили кучетата пред другите животни, че точно тях да пазим и да пръскаме сумати пари за да се грижим за тях?!?! те даже вредят на природата понеже са създадени от човека чрез селекция от вълците и не се интегрират в нито една природна хранителна верига.

154

Анонимен

преди 14 години

Анонимен 147, с цялото ми уважение, но ти си нямаш и най-беглата идея за какво става въпрос. Супермаркетите като такива възникват едва през последните 100-120 години от развитието на човечеството. Да не би според теб преди това каймата да е падала от небето в чиниите?? Нашите дядовци и прадядовци поради селския характер на населението на България, сами са отглеждали, колели и изяждали животни, и, повярвай ми, не само че не са станали вегетарианци, ами са му се и наслаждавали на хубавото месо....

153

Анонимен

преди 14 години

да ти имам гледната точка... :(

152

Анонимен

преди 14 години

Не виждам защо ви е жално за кучета и котки, а за телета, зайчета, крави и т.н. не се и замисляте като си ги хапвате! Китайците били варвари от ваша гледна точка, защо не погледнете от гледната точка от която всички месоядни са варвари..

151

аз

преди 14 години

Да е като в САЩ! В САЩ, човече, хората сами се грижат за животните. Сами се организират, сами създават групи за защита на животните и не чакат държавата да им свърши работата. То е лесно да се вика отстрани, ама е трудно да се хванеш да направиш и ти нещо!

150

Анонимен

преди 14 години

колко ли кучета и котки сме изяли без да знаем с колбасите и разните кайми и т.н. в нашата търговска мрежа?!?

149

Анонимен

преди 14 години

На тия и бавна смърт им е малко!

148

Флорида

преди 14 години

Какво жал, никаква жал, ако може и в България да се населят китайци да махнат *** от улицата.Оставете, че хапят деца и хора, всекидневно виждам как тези *** ровят из кофите и разнасят ***.Нищо против животните нямам - но да е като в Щатите -> да се грижат за тях и да не са на улицата.

147

Анонимен

преди 14 години

мое дълбоко убеждение е, че ако на хората им се налагаше сами да отглеждат и убиват животно за да се хранят, щеше д аима много повече вегетарианци. Ние сме свикнали да виждаме месото като вече готов за консумация продукт ( повечето от нас поне) .

146

Котарак

преди 14 години

Мамка им извратена, не стъпвам в Китай, че шъ мъ превърнат в "рагу".Казах! Мяуууу!

145

Streleca

преди 14 години

За теб е най-добрият приятел , а за китаеца - най-вкусното задушено... въпрос на гледна точка :)

144

Анонимен

преди 14 години

Обичам кучета и котки!

143

Пепа

преди 14 години

не съм вегетарианка... но толкова жал ми стана за кученцата на снимката... чудя се ак може да ядеш най-добрия приятел на човека ;(

142

Анонимен

преди 14 години

бааа, абе човече, това "вкусно сготвено котенце" изведнъж събуди в мен асоциацията за "задушено коте" , което пък няма да ти казвам каква асоциация предизвика, но определено не е добра за либидото...

141

Анонимен

преди 14 години

Предлагам да внесем 1000 свободни китайци :)

140

зевзек

преди 14 години

Парадокс - в България няма изрична забрана да се ядат кучета и котки - юруууш народе китайски

139

Анонимен

преди 14 години

През последните години обаче все повече организации за защита правата на животните изразяват възмущението си от варварската традиция.Да теглиш ножа на прасе и крашва е тоооолкова по хуманно... Аман от фанатици

138

Kanpu3eH

преди 14 години

krai .. shte ima umreli ot glad :D