245

Анонимен

преди 14 години

Да, последните няколко месеца са умирали. За никакви паления в затворени помещения няма доклади и няма документални кадри. Много по-запознат от тебе съм с фактите. Покажи ми тези документални кадри? Кои свои войски е предал Хитлер?

244

Анонимен

преди 14 години

Ами убили са много славяни. Това кой ще отрече? Правилно загубиха.

243

Анонимен

преди 14 години

Оф, ми запиши се в една казарма тогава поне. Последния месец ли са умрели толкова много хора? Държали са ги насила. Палили са ги по много в затворени помещения, за това също има доклади и документални кадри... ама ти и да го видиш, си оставаш зомбиран по твоя лидер. Само не забравяй, че има документи и за това, че е предал и много свои хора. Свои войски.

242

ъхъ

преди 14 години

а крематориумите всъщност са били големи пекарни, в които са приготвял топъл хляб за почиващите в санаториумите, най - много да е паднал вътре и някои невнимателен хлебар

241

Анонимен

преди 14 години

Не, били са добре организирани трудови лагери. Дори в "Списъкът на Шиндлер", който е направен от режисьор-евреин няма такива измишльотини, за каквито пишете тук.

240

Анонимен

преди 14 години

Славяните също принадлежат към арийската раса и в немската армия е имали десетки хиляди чехи, украинци и руснаци. Трябва да си много ***, за да не знаеш такива общоизвестни факти.

239

ъхъ

преди 14 години

хахах, да, всъщност лагерите са били санаториуми, с организиран режим за труд и отдих и ако някои е умрял, то е било, защото не е спазвал здравословния режим или от старост

238

Анонимен

преди 14 години

Да, отричам, това са глупости. Имало е доклади на Червения кръст, които не споменават за такива неща. От глад са умирали последния месец преди да дойдат англо-американците.

237

Анонимен

преди 14 години

Някой е писал, че Хитлер не е имал против славяните, щом като не ни е прегазил, а ни е пожалил. Такова е мисленето на българина - наклонена главица сабя не я сече. Радвам се при всички случаи, че руснаците прегазиха Хитлер, нека следващ им излезе насреща. Да ти имам фюрера, позорно умрял от страх в некъв бункер. Нали си лидер бе? Малко ли си ***, да убиваш за арийска раса, към която очевидно не принадлежиш.

236

Анонимен

преди 14 години

Не се правя на ***, а ти казвам, че там умишлено са уморявали хората до смърт, както и малки деца, а не, че са им давали работа. Карали са ги да работят до смърт при нечовешки условия. Отречи.

235

Анонимен

преди 14 години

Надзирателите няма как да умрат от глад, не се прави на ***.

234

Анонимен

преди 14 години

Но, въпреки бомбандировките, нито един надзирател не е умрял от глад. Ами сега????

233

Анонимен

преди 14 години

Глупавото московчанче по - назад е писал нещо за топлите братски чувства на човека - стомана към поляците. Я пак си помисли и разгледай картата на европа преди след ВСВ и особено обърни внимание с колко километра по - назапад се е преместила границата на Полша, аман от промити мозъци

232

Анонимен

преди 14 години

Умрели са от глад, защото не са могли да им карат храна, заради бомбардировките на съюзниците.

231

Анонимен

преди 14 години

Здравейте! До тези, които казват, че Хитлер просто е давал работа на евреите и *** - обяснете ми какво са правели в тези лагери малки деца и новородени, и защо са умрели от глад? Може би новороденото не е свършило достатъчно работа? Вие сте луди! Има достатъчно документални кадри, потърсете. А и опитите, провеждани с хора, често с деца? Как го обяснявате, вие гледате ли на кого сте фенове?

230

Анонимен

преди 14 години

baykolu, между Хитлер и Сталин има разлика и тя е, че вторият е по - зловещата фигура. Той окупира половин Европа, скрит зад маската на благороден освободител и баща на народите и до днес не можем да изчистим калта, която остави с мръсните си грузински ботуши.

229

Ивелин до Бай Колю

преди 14 години

Бай Кольо, някои верни неща пишеш ама не си обективен, много ти е пристрасно мнението, ясно е че си против хитлера, ама сталин по големи зверства е вършил, работата е там че не са били толкова огласявани

228

до 217

преди 14 години

Какво значение има, че ги обединява, след като губят?

227

Пепо

преди 14 години

Къде може да се прочете тази телеграма?

226

Анонимен

преди 14 години

гледай да не кръвнеш ти от некой турчин тогава