94

Влади

преди 14 години

Parlez Bulgare, s'ille vous plait!

93

Соня

преди 14 години

Ама много са смешни тези пингвинчета!

92

ники

преди 14 години

Да си носят шалварите,фесовете бурките и и всички други други просотий в държавите...Европа не е за тях,да си седят в землянките.

91

Анонимен

преди 14 години

Това горе, кадър от филма "Писък" ли е?

90

някойси

преди 14 години

таз на снимката защо е налакирана и говори по телефон,аллах не го позволява .аиде фалшив морал

89

Observer

преди 14 години

Тонът на статията е неприемлив. имам чувството. че журналистът направо защитава ислямската религия. която е в пълно противоречие с европейските традиции и нрави. Това, което се наблюдава в цяла Европа, е истинска инвазия от мюсюлмани под прикритието на човешки права. Тази човеконенавистна религия е рак с метастази навсякъде по света.

88

Plamen

преди 14 години

V LIBIA. Kola dvijeshta se v liavo dava liav miga4 i zaviva na diasno i ni bluska idva politzia i Onia obiasniava 4e sam super tup shtoto iskal da mi kaje 4e zavival na diasno ( poneje desnia mu miga4 ne rabotel ) a svetnal levia shtoto bilo iasno 4e v liavo bila djamiata i tam nemojelo da se minava s kola?!? I politzaia me opredeli za vinoven!! Ebem ty bratiata Suleiman

87

Осман

преди 14 години

Аллаху акбар,братя и сестри,да е едиина умата и да спазваме повелите на сурите!! "24.01.2010, 14:27 (обновена 24.01.2010, 14:30)news.bgКоментари (11) По инициатива на депутата от ДПС Хасан Хаджихасан след 54-годишно прекъсване е възстановено Районното мюфтийство във Велико Търново.То е закрито през 1956 година с постановление на Министерския съвет, а сега е създадено с решение на конгреса на Висшия духовен съвет на мюсюлманите в България и ще обхваща Великотърновска и Габровска област.За районен мюфтия е назначен 26-годишният Турхан Мехмед, съобщи БНР. Той е роден в Силистра и е завършил Висшия ислямски институт в София. Новият мюфтия бе представен днес в джамията във Велико Търново.По думите на Хаджихасан в района има над 30 хиляди мюсюлмани, но в 90 процента от селата няма молитвени домове, а в 80 на сто от селищата няма имами.Районният мюфтия Турхан Мехмед сподели, че неговата цел е да бъдат отворени нови джамии и да се организират курсове за изучаване на Корана, за да се разпространи доброто на исляма."Ще разпространяваме нашата вяра в дух на толерантност към всички религии", подчерта Турхан Мехмед.

86

Анонимен

преди 14 години

Това, което сомалиецът се е опитал да направи всъщност показва, че карикатуристът е бил прав.

85

Plamen

преди 14 години

V Libia vsika jena koiato e bez Burka e Dolna , koeto dava pravo na vseki da ia pipa kudeto si iska ( glavno po dupeto ) i towa ne e povod za oplakvane v politziata. Predlagam sushtoto otnoshenie po tzelia hristianski sviat, na onanistite miusulmani.

84

Влади

преди 14 години

И друг път съм го казвал - който не го устройват европейският начин на живот и ценности, да си ходи в *** страна с минарета и фереджета и да знае ,че живота в Европа е по-добър от другаде ИМЕННО, защото е християнски! Там, където ислямът е основна религия, ВИНАГИ може да се върнат към живот от преди 1400 - времената на Мохамед - без музика, без алкохол, без кафе , без ЦИВИЛИЗАЦИЯ. В самата им религия има слаби задръжки по отношение на жените(а май и на мъжете), затова силно ги ограничава

83

д

преди 14 години

изнасяйте се от България и от Европа, *** ***

82

Deso

преди 14 години

Осман ти да не ходиш с бурка бе.Какви са тези проповеди по никое време. Ходжата не е пропищял на минарето още. Май му е студено да се качи там на тоя вятър.

81

belle do 76

преди 14 години

Мюсюлманите и турците винаги сте били неканени и необични. нищо добро не сте донесли тук - даже и ДПС -то ви такова, вредно, а вие ги избирате. Не си оттук, гостенин си, натрапник, агресивни сте, вашите "ценности" нямат нищо общо с исконните български ценности.

80

grep

преди 14 години

Не говори глупости 35. Ислямът е силно нетолерантна религия. Особено към другите религии. В БГ трябва да сме щастливи, че нашите турци не решили да четат корана от *** до *** и между редовете. С какво мислиш се оправдават амуджите като размахват калашници и детонатори? Печените ислямисти сега щя кажат "Въпрос на интерпретация". Ами като е така - вземете си променете Корана ад не се интерпретира погрешно - или просто ви е кеф да вярвате на неща написани преди няколко хиляди години???

79

Анонимен

преди 14 години

Османе, ти вземи да си обрежеш онази работа, ОЩЕ ЕДИН ПЪТ - до месо!!!!!Така ще се отървеш от СВОИТЕ прегрешния!!!!

78

falco

преди 14 години

Имало е такава страна-Албания по времето на Енвер.

77

Falco

преди 14 години

Жените-туристки във всички мюсюлмански държави са карани да слагат забрадки при посещението на определни места и с това мюсюлманите налагат своите виждания и правила,при това на туристи, но когато една християнска страна иска да наложи своите правила на собствена територия,на собствените си граждани-това е равно на "дискриминация".Много сте "хитри",господа мюсюлмани,но според мен в целия ЕС трябва да се възприеме единна политика по отношение на забрадките.

76

Анонимен

преди 14 години

не нося ***/мюсулманин съм/. АЗ СЪМ СИ ОТТУКА И НИКЪДЕ НЯМА ДА ХОДЯ

75

Анонимен

преди 14 години

спазвам си ритуалите без да преча на никого- не скам да ми пречиш и ти