12

wood

преди 14 години

Я си представете че 10000 българи викнат в един глас пред парламента..ОСТАВКА, ГЛАДНИ СМЕ...и хване че някой депутат който в този момент нагъва кюфтаци се стресне и задава...после той няма да е 100% ефективен в парламента. Ето за това Бойко иска да им осигури спокойствие и без стресови ситуации за тях. Така че който иска да стачкува, да си стачкува в къщи...там поне половинката ти може да те чуе и да ти влезне в положението.

11

д-р Тодор Живков

преди 14 години

ХАха ПРИЗЕМЯВАНЕ кой протестирал протестирал КРАЙ ред и дисциплина !Искахте да има ред ето ви сега диктатура протестирайте в градинката пред кристал там вече органите на милицията са правили профилактика на забравили се дисиденти !

10

ХайдутинЪ

преди 14 години

Само на Бузлуджа може да има събрание!!!!

9

kapitana

преди 14 години

Ми що не си правят предизборните митинги някъде из горите..?

8

ББ го е страх

преди 14 години

Както всеки диктатор и ББ панически го е страх от демокрация и от протести и от стачки в България. Защото знае, че една стачка или един протест веднага ще свалят режима му от власт. Затова са и лютите му закани към политическите му противници за използване на репресивния апарат на МВР.

7

alex

преди 14 години

Банкя, сем. Борисови - заповядайте на протести - 24ч нон стоп онлайн записвания!

6

Анонимен

преди 14 години

ЗЕ ДА ГИ ФАЩА ШУБЕТО РАНО Е ОЩЕ НО СКОРО НАРОДА ЩЕ ПОЛУДЕЕ И ТО НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ

5

Анонимен

преди 14 години

А къде да протестираме - в къщи ли?!?!? ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИИИИИИИ

4

Анонимен

преди 14 години

О свещена простота....!

3

Yoda

преди 14 години

В градската тоалетна трябва да пратим на работа тези, дето ги приемат тия дивотии. Скъсаха се да приемат глупости и после да отстъпват пред обществения натиск.

2

Анонимен

преди 14 години

защо,за да не ги притесняваме? а къде да се кажем проблемите?-в кръчмата,на чаша,или на пейката пред портата, в кварталната градинка,или на опашката за някоя промоция...?

1

wood

преди 14 години

Естествено, пред тези сгради от където се забъркват най големите каши в тази държава не трябва са стачкува. Може да се стачкува пред градската тоалетна...Браво ГЕРБ, да живее демокрацията.