49

гуньо

преди 14 години

Не ми стана ясно защо смяташ,че използвайки ник-а "икономист" внушаваш авторитетност.Както и да е , не смятам да изнасям лекции, но за пореден път ще кажа, че въвеждане на еврото при силно надценен лев е самоубийство.

48

Анонимен

преди 14 години

DO IKONOMIST: NE ZNAQ OT KADE SI TOLKOVA SIGUREN CHE S IDVANETO NA EVROTO KATO PARICHNA EDINITSA SHTE BADEME PO-DOBRE.AKO POGOVORISH S HORATA OT GERMANIA,FRANCIA,ISPANIA I T.N. SHTE RAZBERESH CHE SVICHKI TE SA OBEDNQLI I SE CHUSTVAT OGRABENI SLED IDVANETO NA EVROTO.

47

онбашията

преди 14 години

точно такива интелектуалци - мрънкачи като тебе гътнаха любимия ти социализъм, нали помня. сега ривеш, ама тогава си слушал свободна европа и си разправял вицове за другаря живков. мен пък сега ми е добре, благодаря ви мрънкачи глупави, за това че гътнахте най-прогресивния строй :) някой ден и демокрацията ще гътнете, и тогава на мене ще ми е още по-добре, а вие още повече ша ривети. :)

46

Михов е теоретик

преди 14 години

След като Михов преподава, най-вероятно той е теоретик и на него му липсва практически опит. Нали си спомняте лафа: "На теория звучи добре, но на практика..."

45

Анонимен

преди 14 години

Еми тези цени поместени по доло са при 160 лева като инженер които вземах тогава..Сега съм с 1500,така че смятайте ....Освен това тези неща ги имаше само на етикети,не и в магазините..Справка правителството на Луканов ---

44

Алекс

преди 14 години

Хубаво е, че българи със звания и титли от чужбина се отзовават, за да помогнат на страната да изплува. Сигурна съм (или поне се надявам), че желанието им да работят за родината е искрено и ще вложат усилие. Обаче има едно НО. Хората, живяли дълго зад граница, имат малко размазана представа за реалната ситуация тук. Пример - Дянков. Ще оправя държава с парите на байчовците, дето варят на село ракия - от немотия, разбира се. Докато разберат, каква е ситуацията, ще минат месеци. Пак.

43

.

преди 14 години

da doide i men da posuvetve 4e tiq mikro i makro- mukaaaaa! nqma da zavur6a zaradi tqh :)

42

Анонимен

преди 14 години

Е малко по малко управлението ще се напасва с читави хора..Някои си откраднаха фабрики ,хотели и им се иска да има анархия сега,да не се пращат данъци,акцизи,осигуровки и заплати на хората които рабятят за тях,но няма да стане,нещата ще си дойдат на мястото Само трябва да докарат и някой прокурор от интерпол или европейските правни институции и да започнат да ги вкарват в затвора ,иначе този възел в който са вплетени турци,*** и всякаква друга *** преди да бъде разсечен няма да се оправи

41

111

преди 14 години

лютеница 450 гр - 0,65 лвхляб 800 гр - 0,30 лвбензин 1 литър - 0,98 лвкисело мляко стъклен буркан 0,5 литра - 0,18 лвсирене 1 кг овче - 3,60 леваЗдравеопазване - безплатнообразование + учебници - безплатноБЕЗРАБОТИЦА - няма - недостига работна ръкаКОГАТО ТОВА НАПРАВЯТ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ...Трябват ни икономисти от КИТАЙ като че ли!?!П.П. За справка енциклопедия "Беше хубаво" издателство 1975 - 1988 година.Когато докарат

40

Nobody

преди 14 години

Бай Димитре, ти като знаеш кой е Кейс, защо не светнеш нас простите, пък ние от благодарност ще ти кажем как се пише "обяснявам"?За да ти спестя усилия и празни приказки - Кейнс твърди, че, при криза, икономиката не може да се възстанови бързо сама и се налага държавна намеса. По-добре разкажи, откак са Бойко и Симо на линия, какво се случи като държавна намеса в икономиката, освен че надигаха разни акцизи, мита и други сборове?

39

lena

преди 14 години

Със сигурност е ИГНАТОВСКИ професор?

38

Vasilev

преди 14 години

Това е то - дългата скамейска на ГЕРБ... Ха ха ха. Тук в Бг с Бойко са едни кариеристи и неграмотници като Желева и пр. Цецка и д-р Иванов и пр. Няма как - от Европа и САЩ ще вземем някои. Въпросът е колко са получавали там и колко сега. Нещо не ми се връзва (големи патриоти, брейййййй), че ще я карат на едни министерски заплати от 2000 лева. Откъде аджеба им добавя Бойко, от времето на мутренските си резерви ли?

37

икономист

преди 14 години

Гуньо, от въвеждането на еврото можем по-скоро да спечелим. Добре е да знаеш, че да се изказваш авторитетно по теми, които не разбираш, е наглост. И освен това - ако си мързелив и некадърен, и със злато да те замерват, пак е тая...

36

Федята

преди 14 години

Регистрираха най-голямото слънчево изригване от 2007 г. насам - това е най важното защото в бъдеще ще ни се *** мамата приятели скъпи и подобни горепосочени теми изобщо няма да ни интересуват , защото на земята ще бъде АД !!!!

35

Vasilev

преди 14 години

И кво..., като извадим някой от Световната банка и от "френски престижен университет" на мен и стотици хиляди с кредити, със заплати по 300 евра какво ще ни стопли??? Айде аз и други ще се оправим някак си? Ама тия имат ли представа какво е положението в малките общини, гдето сега ги съсипва Дянков, че и болниците им закриват. Имат ли представа, че 60 процента от хората се топлят на дърва и др. подобни. Като са толкова умни тия от Световната банка и пр. как я докараха и свет. криза и не само

34

бай Димитър

преди 14 години

*33 Кейнсзащо няма редакция на коментар...

33

бай Димитър

преди 14 години

Хора, които никога не са учили икономика, да не коментират депресията и компетентността на икономисти, че ми става смешно.Вие не знаете кой е Кейс, тръгнали сте да ми обеснявате как трябвало държавата да излезе от кризата

32

гуньо

преди 14 години

Пояснение!! Човекът (Илиян Михов) най-вероятно си е много читав, а и кадърен икономист, но ми писна да си правят експерименти за моя/наша сметка. Ако той е съветвал ББ да въвежда ударно еврото по-добре да си събира куфарите и бегом обратно във Франция.

31

9685

преди 14 години

Почти всички, които пишете тук, сте поплювковци!

30

бита карта

преди 14 години

Ака ще и Господ Бог да дойде да съветва ББ, диктаторът е бита карта. Въпрос на време е, кога ББ ще изчезне от политиката и хората ще го забравят.