352

ЧЕРВЕНА ПОБЕДА

преди 14 години

Браво, Желева - достойна постъпка!Всеки може да се издъни яката, важното е как да излезе от ситуацията

351

Милко

преди 14 години

Желева се оттегля доброволно, а Бойко не я пуска да си тръгне. То цяла Европа ни видя какво представляваме, каква ни е кадровата политика, колко сме неуверени и недодялани, какво ни е правителството, какви са ни политиците, та Желева едва сега се присетила да напуска политическата сцена, а Борисов да не я пуска! Много забавно!

350

Анонимен

преди 14 години

КОЛКО СИ ПРАВ, МАА МУ СТАРА.....

349

до 345

преди 14 години

и кое му е достойното, че се инатиха като магаре на мост до последния момент, докато ЕНП не им заши звучна публична плесница. Така и баба знае. Ако имаше достойнство, това оттеглянето на Желева трябваше да стане още миналата седмица. От всички заемани от нея постове. Тя стана смешна пред цял свят, като заедно с това орезили и България. Такъв резил България не е имала в цялата си 1329-годишна история.

348

БРАВО

преди 14 години

И КАКВО СЕ ОКАЗА? НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МЪЖКАР В гЕРГ Е.......... ЖЕНА!!!!

347

Лоша работа

преди 14 години

Поредните, които ще се учат на наш гръб и ще се крият като мишоци когато стане напечено. Некадърността не прощава. Никога и на никого!

346

++

преди 14 години

"те го плюят, то вика дъжд рами." (стара българска народна поговорка)

345

belle

преди 14 години

Достоен ход! Не помня крадливото правителство на Станишев да са правили така- корпуция и чудо, а крадливите министри си седяха там и се оправдаваха "Не съм аз виновен".

344

райнер

преди 14 години

Така е,ще ставаме за смях в чужбина,защото си избрахте *** комунист за премиер!Тогава какво искате!Колко чужди езика говори този "левент"?Гарантирам ви,че например,ако го пуснете този "народен любимец" в центъра на Москва и хляб няма да може да си поиска,при положение,че по време когато е бил ученик, руският език беше задължителен в училище!На Т.Живков в кабинета терефона за връзка с Москва имал само слушалка,явно на премиера ви е такъв с Америка!И не хулете г-жа Желева!Тя не е виновна!

343

aaaa

преди 14 години

За какъв авторитет говори мин.Цветанов?

342

Димитров

преди 14 години

Палячовчината на ББ няма да я коментирам - винаги формата му е бил такъв, с това той спечели изборите. Но, наглостта продължава - все още вместо извинение за срама и резила, получаваме уверения за честтостта и компетентността на РЖ и как, виждате ли, отношението към нея било тенденциозно.

341

++

преди 14 години

досега ни бе срам в чужбина да кажем, че сме Българи заради ***! сега имаме още една причина - "политиците"!

340

Гражданинът Х

преди 14 години

евала... Бойко! Единственото което аз разбрах от всичко е, че явно интересите на Желева са много по важни за теб (цецо и цецка) отколкото интересите на България... Ама какво пък - нищо ново, нищо неочаквано... Само престани да парадираш с държавата и България, защото устата ти почва да понамирисва... Глей си там далаверите и ***, ама не се оправдавай с мен!!!

339

Писна ми

преди 14 години

Жалка е цялата история. Щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично. Вождът ни и той толкова наясно с нещата, колкото и кандидат-еврокомисаря. Бат Бойко - вземи се в ръце - помним какво казваш и търсим сметка - харчиш нашите пари и нас излагаш по света...Вярно - хората са казали - утрото е по-мъдро от вечерта - ама ти сам искаше да станеш мининистър- председател - карай го последователно - не да си сменяш решенията през нощта

338

да

преди 14 години

Да, щом Цецка оцени представянето на Желева като блестящо, значи тя разбира по-малко от нея.

337

Рогчо

преди 14 години

Хайде сега и Бойко да му кажат от Брюксел че не е за тази работа и народът да се светне, какви диванета избираме. Да се светнем че ни управлява мафия.

336

Графа

преди 14 години

акробатиката аморална. Пошъл провинциален театър... Единият се прави на добрия чичко, а другият на "политическото ръководство". После обратното. Включена е и "тежката артилерия". "До нас имаше отправено искане от госпожа Желева да бъде освободена и от поста на външен министър. Съобразихме се изцяло с нейното желание и воля. Приехме решение на изпълнителната комисия да я освободим от поста и да отправим искане към премиера", обясни Фидосова. Тежко и като килограми и като отсъствие на праволинейност. Но пък .....демократично. На пръв поглед. Само че искането не бе до тях, а до премиера. Освен ако квадратният не е мутирал в n-ъгълник за една нощ. Изглежда е станал, защото "Аз" скоростно се е превърнало в "ние" Перверзно, като вземем предвид вчерашната позиция на "добрия". Много перверзно.

335

Павел Тренчев

преди 14 години

Късно снощи, след като Бойко Борисов не прие оставката на Румяна Желева, гербаджиите решили все пак да я приемат. Това каза Цветан Цветанов и добави, че самият Борисов можел да съвместява и този пост, въпреки че било малко вероятно. Защо, питаме ние. Борисов може всичко. И всичко едновременно.

334

++

преди 14 години

ФИДИ, ОБИЧАМ ТЕ!!!

333

Цвета

преди 14 години

Сега ще вгорчат живота на някоя дипломатическа мисия в чужбина с нейното присъствие. За съжаление мисията ще е във важна и цивилизована държава. Г-н Желев от лятото е напуснал работа и се беше приготвил да играе тенис в Брюксел. Сега още ще берем срамовете на височайшето смешно семейство на друго място в Европа.