287

По-зле сте от Желева

преди 14 години

да се справят с нещо по-сериозно от вземане на изпит по регионалистика и география и тогава да критикуват...Вие бихте били по-зле от Желева на такова изслушване. А що се отнася до висококвалифицираните кадри - деца, вие определено не сте от тях. Нас ни изгони от България не друг, а Станишката!

286

По-зле сте от Желева

преди 14 години

Желева е първеню, това е ясно, но същото важи и за тия софийски 'генийчета', които са написали този пълен ***. Никой от тях няма необходимите компетенции да коментира процедурите по изслушване и избор на Еврокомисар, да оценява качествата, които един комисар трябва да притежава, познанията, които трябва да има в едно новоизлюпено и напълно безсмислено портфолио.Най-малкото тия малки студентчета (завършили само английска гимназия) могат да дават езикови оценки...Да оправят първо своя речник

285

Анонимен

преди 14 години

be dobro dobro...izloji se kato kifladjiika,pokrai neja i nas izlaga,ama neka im,v evropa ne vjarvat na lokumi kakto nie

284

Asya

преди 14 години

ами както винаги и навсякъде става и там се изложихме да не кажа изпосрахме е казах го,но така мисля.Човек който се кандидатира за Еврокомисар на България да отиде там и като го питат конкретен въпрос да не отговори,еми естествено,че крие нещо.Как ще отиде там неподготвена,недоумявам?!?!?!?!?

283

Анонимен

преди 14 години

abe kvoto da si govorim,izloji se kato kifladijka mometo...tapoto e 4e i nie pokrai neja,neka im,v evropata ne vjarvat samo na lokumi kato tuk

282

еврофобос

преди 14 години

Тя стана стана жертва преднамерено отношение ако те нарочат за виновен винаги ще има за какво да се хванат на мен кака Руми ми харесва,даже е и сексапилна,ако я гледаш под остър ъгъл и отдалече.

281

Анонимен

преди 14 години

Ами тя не знае къде е Аденския залив...какви кризи ще оправя тогава

280

Анонимен

преди 14 години

Извинявай, но това не беше конкурс за Мис или Мисис, за да гледаме само визията и.Статията много ми хареса заради трезвата преценка по случая и запазването на добрия тон. Не е пропита с излишна емоционалност, а и до голяма степен моето мнение се припокрива с това на автора.

279

зелева

преди 14 години

Лошо много е зле по география , направо като американски президен е горката....:)

278

за Н..Х.. не ставаме

преди 14 години

За пореден път показахме на Европа,че сме корумпирана страна с много неизвестнии неовладяна престъпност.Срана на коятоне може да се има доверие във всякакъв аспект.Бойко да търси специалисти и експерти а не познати и приятели.Може дори да погледне в така мразения от Герб БАН.:)

277

анонимка

преди 14 години

Анонимните защитници на гафовете на неподготвени хора много се засилиха по всички форуми. Така бе и по комунизма с анонимки и доноси . С анонимки се разрушаваха и семейства. Сега уж се пишите демократи , но от вътре сте същите...

276

Анонимен

преди 14 години

Е глупости,как ще е така,нали рано или късно всичко ще излезе наяве и тогава ще оберем голям срам.Желева направо да излиза от политиката,за нищо не става,Европа и го каза!

275

ебало си мамата

преди 14 години

Е, погледнете го от положителната страна...ако не друго, то поне показахме на "европата",като си нямаме чисти политици, то поне имаме говорещи коне....макар да са *** и да гледат тъпо..

274

простак

преди 14 години

Когато забележиш, че яздиш умрял кон (Желева), слез от него!

273

очевидец

преди 14 години

Пожарникар -> Кука = Мутра = Премиер

272

ochevidec

преди 14 години

жената изглежда впечатляващо - най-хубавата бе в залата. Дано им стане шеф на всичките в залата.

271

Пожарникар = Премиер

преди 14 години

Сега на ***-аджийте ли лижеш *** бе Бойкоооо!!! Ще ни следиш и в нета а? пожарникар!!! Като те питат сериозен и много смислен дори въпрос само знаеш да псуваш предишните и не отговаряш на въпроса щото не ти изнася :D после си пишеш че си отличник! ***!!! Спомни си стария виц за Никита Хрушчов и Сталин с трите плика... Сталин завещава на Хрушчов 3 плика и му казва да ги отваря само когато държавата изпадне в криза. Минало време и в СССР криза, Хрушчов отваря първия плик и там пише: Хвърли ви

270

Koй съм аз

преди 14 години

На това визия ли му казваш 269

269

ххх

преди 14 години

257 Как ще изглежда като истинска еврокомисарка? не ги ли видя всички какви бяха раздърпани и подпухнали като превтасало тесто? Нали затова така я "емнаха". Тя направо ги вкара в 3-та глуха с визията си.

268

ххх

преди 14 години

258 Подкрепям, точно така е.