140

Анонимен

преди 14 години

Какви са тия ЕГН-та, които сте публикували!?!?

139

IND

преди 14 години

Някой може ли да ми отговори на въпроса ако предположим, че сте изправен пред цялата европейска общественост, европейските лидери, депутатите и комисарите от европейският парламант бихте ли излъгали при условие, че истината ще излезе наяве в най-близки дни? Едва ли някой нормален би го направил. Личното ми мнение е че това са подривни действия от БСП-ДПС мафията в България! Подронват престижа и се опитват да унизят страната ни само заради личната си изгода. Да пукнат дано!

138

Boom

преди 14 години

А бре Ахмед то и ти си за лудницата ама и там те нещат че си достигнал критичното ниво и трябва да сте слагат във газовата камера ***.

137

Консултант

преди 14 години

Екстремно алчна жена, пристрастена към далаверите и незаконното печелене на големи суми и препъване на всякакви рационални инициативи и идеи, които биха могли да доведат до подобряване на жизнения стнадарт в България. Това е накратко веруюто както на Желева, така и на всички останали фирмаджии.

136

Петков

преди 14 години

Браво :)

135

Прокопи

преди 14 години

Нека лицето Ивета Кирилова Колева, с ЕГН, което се вижда на снимката, да си плати здравните осигуровки за 2001-ва, 2002-ра и 2003-та година. :)

134

Петков

преди 14 години

Ква османска империя, аланкоолу, ти за Мустафа Кемал не си ли чувал

133

Тони

преди 14 години

В това правителство са събрани хора от"кол и въже",козируващи на Б.Б.,който си въобразява,че може да управлява сам.Всъщност той се изживява като император,но в 21 век и в страна членка на ЕС ще му е трудничко.То не е като да раздаваш шамари на непослушните кандидат-зетьове.

132

Ахмед

преди 14 години

Не сте за Европа само сте за Османската империя,ама и тя не ви ще вече.

131

Петков

преди 14 години

Има и Удостоверение за актуално състояние. Мисля, че всички са наясно с ползите на публичността на Търговския регистър.

130

Анонимен

преди 14 години

Станишев , Станишев върви да му оближеш топките/ отговарям в твой стил/

129

Синоптик

преди 14 години

Важното е бизнеса да просперира и демокрацията да процъфтява. Чудно е защо никой не е попитал Желева за същността на нейния бизнес- същия, който уж не бил действащ докато е била евродепутат. Трябва да стане ясно колко хора е консултирала ка да направят далаверите с еврофондовете и какви комисиони е получавала за "консултациите".

128

grao4

преди 14 години

Моля, *** на сайта да прикрият ЕГН-тата от показаните документи - преьвърлянето на дяловете. Мисля че прокуратурата може да се самосезира за публикуване на лични данни.

127

Анонимен

преди 14 години

нема начин брате... самочувствието на бойко е доста по-напред от възможностите и акъла му.... то вече трябва книга да се издаде с гафовете на него и някой от прехвалените му протежета

126

Анонимен

преди 14 години

ХА СЕГА ДЕ?!?! КЪДЕ БАТ БОЙКО ДА КАЖЕ КОЕ КАК Е! НО ТОВА НЕ Е КАТО ДА РЕЖЕ ЛЕНТАТА НА НЯКОЙ 100-200МЕТРА НОВ ПЪТ......

125

Гошо

преди 14 години

Какво ще кажете бе бойкогъзоблизци, пред фактите и боговете мълчат. Кой е виновен за това пак ли Станишев?

124

МУСТАФА

преди 14 години

Становището ми е, че към настоящия момент няма по-добра алтернатива за България от настоящото и управление. Просто им дайте време.

123

Анонимен

преди 14 години

дали ПРОКУРАТУРАТА ще се самосезира за нарушеното законодателство и конфликта на интереси?

122

резил

преди 14 години

лелееее, срам и резил! ИЗЛАГАЦИЯ :-)))))))))))) Лъжкиня! Как да й вярват тези, които са я избрали? Желева да се свре в миша дупка и изобщо да не се показва! Но след като Станишеффф продължава да се излага публично, тая ще е същата. Какъв срам! Направо съм възмутена!

121

нио

преди 14 години

на кривата ракета Желева, космоса и е крив