21

1212

преди 14 години

АБЕ ЗАЩО РЕВЕТЕ НИКАДЕ НЕЕ ПИСАНО ЧЕ ЦЪРКВАТА ЩЕ СЕ СЪБОРИ ЧЕТЕТЕ ПО ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ

20

Петрол

преди 14 години

Не бива да се позволява разрушаването на тази светиня. Алчността на някои стоителни апетити е известна, но има неща, които са недопустими. да се осъди виновника, който позволява такива неща, да се случват! А антисемитизма, като цялостно обобщение, няма място, заради някакви еврейски фирми. Евреите вярват в Йехова, но навлезлите ислямистки секти на Йеховах, тук напоследък, не са еврейски, а по други антиправославни причини. Трябва да се разделят нещата, а не да се мрази всичко от всякакви народи!

19

Петрол

преди 14 години

Русснаците спасиха, с тяхната саможертва и страдание не само евреи, но и всякакви народности: българи, французи, англичани, американци, и много други. Виновни са не всички евреи, а някои евреи. Те принадлежат на няколко потайни ордена, които искат да владеят света и стоят, в сянка. Тази евреи, управляват и НАТО-армията, както и много други правителства и организации. Част от тях са хазари, част от тях са ешкенази, но това е второстепенно. Този орден предаде на унищожениие и много невинни евреи.

18

Калин

преди 14 години

Ако не бяха безбожните комунисти, това нямаше да се случва!

17

1212

преди 14 години

ХАЙДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ПЛЮЕМ ЕВРЕИТЕ ЗАЩО СА КУПИЛИ ТЕРЕНА КАКТО ПЛЮЕМ НА ТУРЦИТЕ ОТ ЗАВИСТ

16

Богослов

преди 14 години

Ч И Ф У Т И Цензура !!!!!

15

Богослов

преди 14 години

Да изгорим Синагогата , джамията и всички протестантски и католически храмове !!!!! Да си правият после върху земята каквото щат !!! Гадните и да не посягат на Руската църква !!! Мамицата им гадна и долна !!!

14

Анонимен

преди 14 години

честно казано започнах да се замислям дали наистина цар Борис трябваше да спасява евреите в БГ вместо да ги прати на ексзия в Аушвиц

13

грешка

преди 14 години

най-голямата грешка на руснаците по време на втората световна война е че спасиха евреите. Тази грешка ще тегне над света до следващата световна война.

12

петрол

преди 14 години

И двете думи, са правилно написани. Израел, произлиза от древносанскритското "Езра" (хезра; бог; HZRA; хазар; слънчев бог). На славянски, еквивалента е "Перун" (слънце, хелиос). Така, че няма нужда от спорове. А кой им даде правото да събарят тази светиня? Кой е този архитект и строителен надзорник, който позволи това да се случи?

11

Ко

преди 14 години

Ееее,.. общиното не може да спре мераците на Израелската компания,... не може или не иска,.. много лесно може,.. за това има градоустройствен план,..

10

Пинко

преди 14 години

Лудницата България в пълна сила.....

9

Анонимен

преди 14 години

Как е открита медната жица? Двама евреи хванали една монета едновременно.

8

той

преди 14 години

АБЕ ***, НЕГРАМОТНИ, ПИШЕ СЕ ИЗРАЕЛСКА, А НЕ ИЗРЕЛСКА, НЯМА ДЪРЖАВА ИЗРЕЛ, а ИЗРАЕЛ. НЕКЪДЪРНИЦИ ЖАЛКИ. НИЕ ЛИ ВСЕ ТРЯБВА ДА ВИ УЧИМ.

7

Анонимен

преди 14 години

Tezi izraelci pykl koga dokopaha tozi teren?

6

Иванчо

преди 14 години

А някой някога ще потърси ли отговорност от бившия главен архитект Янев за белите, които нанесе на София? Погледнета каква архитектура се строи в чертите на града - напълно несъобразена с околната среда и другите сгради. Кой ги решава тези въпроси? Или пак - "Керванът си върви, кучетата си лаят"

5

Чичо

преди 14 години

Не го ли знаете вица.Дето габровеца казал на евреина.Ти си плати сега и аз ще ти платя ама в натура.

4

Чичо

преди 14 години

Много ми хараса тази статия.Сетих се за ония виц с ния евренин.

3

Анонимен

преди 14 години

Е това вече е кощунство .... просто нямам думи .... След обществен натиск тогавашният главен архитект на София Стоян Янев отменя заповедта си, след като с промени в Общия устройствен план на София и на базата на Закона за устройство на Столична община този терен е предвиден за озеленяване и поради тази причина на него не може да се строи нищо.Да разбираме че вече не е така ?

2

моше

преди 14 години

МОЖЕ БИ ЩЕ ПОСТРОЯТ И ПРОЗРАЧНА СГРАДА