32

racho

преди 14 години

Оооо, селските бекове се засегнаха нещо ;) Леко само да не се задавите с дима от долнопробните си цигарки! Чалгийка и повсеместна посредственост. Какво още му трябва на булгаристанеца за да му е пълно щастието? Някоя и друга евтина цигарка. Друго си е да виждаш дъха си. Иначе не знаеш "жив" ли си... ;) Знам, че последното ще го дешифрират само по-интелигентните. Другите не се пънете... пушете си, пушете си... отрепките край нямат...

31

Не пуша

преди 14 години

А Бойко за пурите дето ги пуши ще го глобят ли?

30

6500

преди 14 години

Браво на арабелите......

29

Не пуша

преди 14 години

Колкото забраняваме и правим на сила едно нещо по-сладко ни се струва то.

28

54690

преди 14 години

Знаеш ли колко ми пука за ОАЕ? ;-)

27

Анонимен

преди 14 години

Верно само селяните ли пушат? хахахаха... Много си зле, човеко.

26

racho

преди 14 години

Евала! Така трябва да стане и у нас в България! Застана на спирката - смърди на цигари от мазни, необразовани и злонамерени селяни! Седна в заведение за хранене - смърди на цигари от мазни, образовани и злонамерени селяни! Вървя си из града - смърди на цигари от мазни необразовани и образовани селяни! "Града" ли казах?! Lapsus Lingue! Село София имах предвид.

25

Анонимен

преди 14 години

Как къде - в ОАЕ, нали за там говорим?

24

Бивш пушач

преди 14 години

От юни се очаква да влезе забраната и у нас. Обаче ако не предприемем драконовски мерки и за пушачи и за собственици на помещения, в които се пуши непозволено - няма да стане нищо. Българите нали хитреем винаги та така и ще си умрем с черни дробове. Който иска да пуши - навън да пуши! Не ща пушачи в заведенията, баровете и дискотеките!

23

54690

преди 14 години

Къде? Цигари винаги ще има!

22

Анонимен

преди 14 години

НЕ знам дали забеляза ама и производството спират.

21

==+==

преди 14 години

Агнешки майки сте!!! По-голяма глупост от това което си иЗакал по темата няма.Ти къде си даваш парите??? Хазарт, трева, ***, алкохол и т.н. Всеки ще си харчи парите както сметне за добре!!! Въпроса не е колко даваме за цигари, нали така! Еб.ас.и тъ.па.н.а дето си, честно!!!

20

Анонимен

преди 14 години

Вместо снимка на опаковка за цигари от днес бг да сложат снимка на мелеза Обама как си дръпва спокойно цигарка докато на избирателите му им е забранено.Почвам да си мисля че цялата тая работа със спирането и забраната за пушенето е за да предизвикат у хората масова психоза .Аз не пуша ,баща ми пушеше до онзи ден и спря ,,не му се давали 5 лева за цигари".Абе всичко една психологична война .

19

до 18

преди 14 години

Половината ли?! Ооо в грешка си! :DИмам позната, която взема 260лв заплата и дава 190лв за цигари! :D:D:D Е да, вярно е че се издържат на заплатата на мъжа й, но при условие, че имат и две деца, ситуацията е трагична! :(((((

18

Анонимен

преди 14 години

Да и тук трябва да е така. Като спрете да си давате половината заплата за цигари, ще спрете и да се оплаквате, че сте бедни. ;)

17

Анонимен

преди 14 години

Ей това са драконовски мерки. А не като тук - вдигнат 30% на 2 години.

16

Анонимен

преди 14 години

В САЩ - АЕЦи!В 80% от АЕЦи!В България - ще правим "вентилатори"!В България - е.б.а.л.и сме има майката - ние сме много по-напред от тия "***", те ще ни казват кое и как. Едвам свързват двата края, не са напреднали като нас!

15

I

преди 14 години

Тия са ненормални - пиенето е забранено а сега и пушенето. После се чудим защо арабесите изперкват и стават камикадзета...

14

Анонимен

преди 14 години

В САЩ - забранено!В 80% от ЕС - забранено!В ОАЕ - забранено!В България - е.б.а.л.и сме има майката - ние сме много по-напред от тия "***", те ще ни казват кое и как. Едвам свързват двата края, не са напреднали като нас!

13

Анонимен

преди 14 години

Че кой носи смокинг? Това е супер неудобно. С нормално костюмче си е ОК.