249

Бай Григор

преди 14 години

На път сме да останем без първия истински поборник за българщината във всички правителства от 65 години насам.... позор ! Жалко че и Б.Б. почна лиже з......те на турците!

248

Истината за Одрин

преди 14 години

Истината за битката при Одрин.Турската войска воюва с руснаците на изток.България напада Одрин,където има оставен само един граничен гарнизон.Цяла Тракия е разграбена и опожарена.В грабежа масово се включват и българите от Южна Тракия.Заграбеното имущество се товари на влакови композиции.При вида на идващия от изток турски аскер,българската войска благоразумно плюе на петите си и оставя всички заграбени територии без бой.Турската войска започва да ликвидира българските чети и банди от Южна Тракия.Местното турско население,което е видяло какво са направили българите,също се опълчва срещу българското население.Единственото решение на проблема е българите да се изселят.Изселващото се българско население е конвоирано от войска,с цел предпазване от линч.Битката при Одрин е извоювана от България срещу турски гарнизон с цел грабеж.Нищо повече.Но тази битка забърква тази каша с бежанците.Аре сега слагайте минуси.

247

Turk

преди 14 години

bravos boyko borisov .

246

Расъл у Расник

преди 14 години

Димитров е грък, а както се знае те не се обичат с *** - та оттам идва всичко...Недейте да мислите, че защитава някакви български интереси тоя ***...Агент на ДС, кандидат депутат 2001 от листата на Коалиция за България (т.е ***)...Пълен ***!

245

баси

преди 14 години

пиши на суахили не така само си изчепвам очите да разчитам

244

ОПТИМИСТ

преди 14 години

Трябваше на местото на тоя да сложат Стоичков. Влиза с 2 паса и 3 майки и нещата се оправят.

243

Tania Makaveeva

преди 14 години

Brabvo,Boiko! B.Dimitrov da malcgi za Turzia ,za Makedonia ,dokato vsicgki davcgat istoriata ni i prodalzavat da si prisvoiavat kogoto si pozelaiat ot nashite nazoinalni geroi,poeti i pisateli.G-n Borisov procgetete dnegsnia broi na makedonskia vestnik "Utrinski vesti ",nadivam se da vi se priiska Banshno ministersvo da reagira .

242

Анонимен

преди 14 години

Че пробвай се да си решителен и да не си мекушав де.

241

адем

преди 14 години

Смях без *** :)))

240

Анонимен

преди 14 години

Начинът, по който се изявява Б.Димитров, може и да не е на-добрият. Но по принцип е прав. Не трябва да сме толкова мекушави. Защо да отстъпваме и да се правим, че няма проблем? Никой не уважава слабите и нерешителните. След като не изискваме твърдо компенсациите, значи признаваме, че тези земи и имоти, изоставени от бягащите пред ятагана българи, не са наши?

239

Анонимен

преди 14 години

кво стана бе много ентусиазирани бяхте вчера всички неска всики плюете министара че било грешка ама така става когато говориш без да мислиш

238

Срам

преди 14 години

Това правителство ми прилича на в развод-караници,кавги,простотии и то пред хората.Господа министри СРАМ ме е от вас!!!

237

:)

преди 14 години

Драги форумни дейци и радетели за България! Вземете да превръщате думите си в дела не само да плюете насам натам, че ще се обезводните и пак ще пиете по една студена вода. Нещата трябва да тръгнат отдолу нагоре.

236

Анонимен

преди 14 години

Божко,Божкооооо,лаладжия такъв.Ай сиктир оттам ве,*** такъв.Целият ти живот е пълен с глупости и лалане.Ко стана с качествената ти ***?

235

Анонимен

преди 14 години

И спирането на новините на турски и тези мангизи все са идеи на атакистите.Правете си изводи за тези ***.

234

Анонимен

преди 14 години

Аре ве,парите са готови.Що не идват Божко и Волен да ги вземат от Анкара.Ама да доведат и Капка.И по пътя да си купят фенери.

233

Анонимен

преди 14 години

Остава по-умните в България да си направят изводи какви министри ни управляват.Това са все простотии идващи от Волен Сидеровите ***.

232

Анонимен

преди 14 години

Аз казах ли ви,че ще ги получим га цъфнат налъмите на султана.Еееххххххх,как щяхме да си ги харчим.Поне си помечтахме 1 ден.

231

онбашията

преди 14 години

а, сети се побойко че си е наврял таралеж в гащите с тоя луд.

230

Анонимен

преди 14 години

Ехееееееееееее,ко тана как бе?