12

aha

преди 14 години

nali znaete 4e nai golqmata mutra i nai golemiq mafiot v BG e bb

11

papi

преди 14 години

В строителството се набутаха най-наглите далавераджии. В контрола - мафията "мой човек" и огромни подкупи. Може би трябва да друсне едно земетресение като турското и да срине 80% от сградите в София, за да започнат да търсят отговорност на тези, които допускат да се строи некачествено и без документи. До преди месец се опитвах с всички законови средства да накарам ДНСК да извърши проверка на строеж. Вместо това те го въведоха в експлоатация.

10

hgh

преди 14 години

Нека не забравяме ,че именно "Главболгарстрой" финансира кампанията на настоящия премиер въобще няма да има глоби........... само ще го спре и това е Бойко нали трябва да плати за победата.

9

Анонимен

преди 14 години

Джингъл белс..джингъл белс...на-на-на-на-наааааааааааааааааа

8

Иван

преди 14 години

Държавата да сложи нечовешки глоби на "Главболгарстрой" и да ги осъди за нелоялна конкуренция, корупция, неизпълнение на проект и тн. и тн. Има ли някой топки , за да го направи това?

7

Akciza

преди 14 години

ДО ДНСК?:Няма такова нещо като глоби на вожда.Превърнахме се в една съвременна варварско-феодална страна.Бойко е прав дори ,когато греши!

6

Федята

преди 14 години

както винаги сме много силни на приказки на маса и на идеи , а пък после катъо трябва да се действа сме едни много мудни и нескопосни хора , които дори и не се срамуват или притесняват от това , че да речеме не сме си свършили работата като хората не ами изобщо !!!!!

5

ДНСК?

преди 14 години

Не виждам да пишат нищо за глоби... Не е ли редно да се глобят отговарящите за това строителство без надзор?

4

Анонимен

преди 14 години

Разрешението за строеж се дава от местната власт. Промените в градоустройствения план също са инициатива на местната власт. В такъв случай: Защо, бивш кмете, строежът е незаконен и няма строителен надзор? Защо е издадено разрешение за строеж от настоящата местна власт, без да бъде упражнен контрол? И кой е кмет в момента?

3

коко

преди 14 години

НАЛИ ТОВА БЕ ЕДНА ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ХВАЛБИ НА БАТ БОЙКО.ЩЕШЕ ДА Е ЗАРАДИ НЕГО И ГЕРБ ЕВТИНА ЗАЛА И КАЧАСТВЕНО СТРОЕНА.СЕГА СЕ ПРАВИ НА ЗАСТРЕЛЯН.НЕ ЗНАЕЛ,ЧЕ НЕ Е НАРЕД ДОКУМЕНТАЦИЯТА.АЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.НИЕ ПАСТИ ПАСЕМ.ПРАВЕТЕ СМЕТКА КОЛКО ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ 50МЛН. АКО МИНЕ НОМЕРА ТРЯБВА ДА ОТИДАТ ПРИ НЕГО.

2

защо

преди 14 години

А тия двамата ,като ги гледах ми щракна, а бе да би да лобират за други.Защо не искот да се изпълнява строежа по големите показатели ,ами го спират.Май ще узаконят занижените параметри ище пуснат "нашите".

1

Akciza

преди 14 години

Това изобщо не е изненада!Гербаджиите така ги разбират нещата.Вожда казал нещо и всички изпълняват.Това не е правова държава а варварщина.Между другото това не е единствения случаи ,в който погазват грубо правилата.В Ямбол смениха тръбопровода за 4 000 000 лева без проект и строително разрешение.Не знам те са *** или народа ,който ги търпи , а някой дори им се радват.