130

киро

преди 14 години

ченгетата са виновни за всичко

129

до който чете :)

преди 14 години

не е виновна родината - нацията ни е куца; и да тръгнат полицаите, и да не тръгнат с калашници файда от ползата никаква. всеки може да си намери калашник - по интернет за $100 (БГ производство) и като стане престрелка и няма да е само 1 убития. България си е готина, болшинството от хората са смотани. (не мое се мъчиш да целиш контейнера за *** от терасата на 8-ия етаж и да се зовеш човек - *** пример).

128

Анонимен

преди 14 години

Браво на тебе и на всички който мислят като теб прости 7мо класници защо не прочетете някоя книга история да видите преди 9 септември 1944 жандармерията как е гонила партизаните с хайки с кучета и автомати както предлагате вие и кво е станало дали са ги истребили .За съжаление някои хора се самозабравят и историята се повтаря .Снощи престъпниците са си мислили ,че ще ги хванат и пуснат после друг път вече ще знаят ,че полицайте идват с намерение да ги убият и вервайте няма да стрелят във въздуха

127

СЕЛЯНИН

преди 14 години

ЗА ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА Е НЕОБХОДИМА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!!НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА!ПОНЕЖЕ СЪДИИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ МАФИОТИ ОТ ГОРКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН СИ РИСКУВАТ ЖИВОТА.

126

до 117

преди 14 години

ами Бойко Борисов, като е "заработил" толкова много пари, защо не даде на пенсионерите поне по 100 лв за Коледа, а си прави гавра с тях

125

Митенцето

преди 14 години

Много обичам Родината си, в която ПОЛИЦАЙ = ПРЕСТЪПНИК.

124

до 122

преди 14 години

Крокодила и Бойко Тиквата продават вестниците за съжаление, не професор Азарян (Бог да го прости!). Живем в Абсурдистан, а не в цивилизована държава. Така ще е ...

123

шоп

преди 14 години

всичко з н а я т за бандитите а те навънка егати и държавата

122

хХх

преди 14 години

Добавете моля и 6 бр. "Климент Ворошилов" с достатъчно муниции за 6 месеца кръгова отбрана. Благодаря предварително!

121

Петков

преди 14 години

Вместо водещата новина да е смъртта на професор Крикор Азарян, четем за разни Крокодили

120

Савата

преди 14 години

който е на възраст до 30 години да се маха от това блато-***

119

българин

преди 14 години

Стига сте плюли БЪЛГАРИЯ това е държавата която НИЕсами си създаваме.Когато плюеш ще живееш сред плюнки и храчки.

118

Макаров

преди 14 години

Един човек загинал-е..ти заглавието,престъпниците не са хора.Щом вадиш оръжие срещу полицията на място трепане като бясно куче.Браво на полицията.Така е в всички нормални държави.

117

Аз

преди 14 години

полицейски патрули по магистралите въоръжени с калашници нощно време това му е решението. Може да не е демократично но бандитите са по-добре екипирани и въоръжени. Тогава ще четем след кратка престрелка .... бандата за въоръжени грабежи разбита.

116

ИНФО, братя!

преди 14 години

Цветелина Бориславова Карагьозова е българска бизнесдама, от 2001 г. основен акционер и председател на Надзорния съвет на Стопанска и инвестиционна банка АД (СИБанк). Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на Първо Главно Управление ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД. Тя участва в различни фирми и стопански организации, между които:CSFI, Консорциум каучукова индустрия- АД, София - член на Съвета на директорите;Ай Ти Пи - България-ЕООД - собственик и управител;Интерпрайм тобако-ООД - съдружник и управител;ИПОН-2ООД - съсобственик (1992);Сириус-2-ООД съсобственик (1992);Цебра-ООД съдружник (1994);Прахайм-ООД - Червен бряг съуправител (1996);Химтекс-АД - член на Съвета на директорите (1997).На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. Метални парчета се забиват в лицето и тялото ѝ. Тя е тежко ранена и обезобразена. Цветелина претърпява пластични операции, които ѝ връщат предишния външен вид.В началото на 2009 г. Цветелина Бориславова продава част от дела си в СИБанк на Novator Finance Bulgaria - Люксембург, собственост на исландския милиардер Тор Бьорголфсон (Thor Bjorgolfsson), като запазва 22% участие и остава председател на Надзорния съвет на банката.Инвестира в българските зимни курорти. Споделя, че е привърженик на езотеричния, духовния подход към парите, усетени през призмата на личното израстване, защото не можем да използваме като възможност за лично израстване нещо, което не сме придобили със собствени усилия и не се отнасяме към него с грижа и любов.Предполага се, че имуществото й възлиза на 155 млн. лв.Към 2009 година Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери, Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев - син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев.

115

до Мими

преди 14 години

а, моето момиче не си права - има и изключения. Богатството на Бойко Борисов наплимер и Цветелина Бориславова е натрупано по изключетилно честен и почтен начин.

114

Мими

преди 14 години

Всяко богатство в България през последните 20 години е натрупано по нечестен начин - от рекет и грабежи.

113

Не на Булгаристан

преди 14 години

*** ! Маймунска държава с маймунски управляващи .Линч!

112

Жо

преди 14 години

ДОТАМ Я ДОКАРАХМЕ, престъпници с Калашници да се разхождат на свобода от Вакарел до "Фантастико"! Какво означава "...с РЕГИСТРАЦИИ за взрив, оръжие и боеприпаси"? Къде се правят такива регистрации, защото искам да си РЕГИСТРИРАМ две Гаубици, 5 ракети земя-земя, три танка,една трансконтинентална ракета "Пършинг" и две прашки за врабчета. Да си регистрирам покупката /за пред данъчните/ и да си изтегля ДДС-то.

111

samodiva

преди 14 години

Анонимен защо в новините няма нито ред за Киркор Азарян ?