407

Анонимен

преди 14 години

Поп-фолкът беше се превърнал в добра музика през 2003-2004 година, обаче след 2005 година пак стана мазна просташка чалга. И телевизиите се чалгаризираха след 2005 година. ДО 2004 ГОДИНА НЯМАШЕ РИАЛИТИ ФОРМАТИ.За това са виновни Станишев и Доган!!!!

406

до 405

преди 14 години

Дано ЕС да забранят казаните и да затворят в затвора тези които варят домашна ракия като теб!!!! На вас и затвор ви е малко, отровихте нацията.

405

Анонимен

преди 14 години

403 ей като кажем че пием ракия,не казано наведнъж да я пием и не хлопаме по масите като вас

404

нач. учителка

преди 14 години

Този народ си заслужава съдбата! Никога вече не гласувайте за РЗС, Атака, ДПС, КБ, ГЕРБ. При НДСВ живяхме доста добре. Но явно не ви изнася да си спомните. А при ОДС също живяхме много добре, даже повече.

403

до 402

преди 14 години

Изчадие са простите селяни които са те направили. И не съм от София, а от Пловдив. Омръзна ми от прости алкохолици в тази държава, които тропат по масата и гледат бози като Перла или Мюзик айдъл.

402

Анонимен

преди 14 години

отровна е била ракията ей подло софиско изчадие,имам ракия грам захар не съм слагал,каде ще намериш такава ракика аа

401

нач. учителка

преди 14 години

Аз не виждам какво спечелихме от ЕС (освен безвизовото пътуване) - един голям, тлъст х** може би?

400

До 393

преди 14 години

Преди една година руснаците признавайки казаха ВОЙНАТА ШРЕЩУ ТУРЦИТЕ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМА ГРЕШКА НА РУСИЯ

399

До 397

преди 14 години

Тезата коsто казаха гостите в шоуто на Слави за домашната ракия е вярна.Друг е въпросът ще авторът на темата и тези които го подкрепят сигурно правят точно такава ракия.И ги е страх да не ги хванат и да влязат в затвора. А вашите жени са прости сифилистични коне.За това почват да оплюват всеки които не на тяхното мнение.

398

до 391 с ракиятя

преди 14 години

Ракията и виното които се правят от изсъхнало и увяхнало грозде за мен е отровна.В моя роден град по магазините точно такава отровна ракия се продава.И няма никакъв лиценз.Всеки балък може да си я купи.Можеш да бъдеш сигурен в това.Хората които не са съгласни със тезата на гостите в шоуто на Слави.Просто ги е страх да не ги хванат и затова ще отричат всичко.Това е самата истина и никой не може да ме убеди в противното.Така ще точка по въпроса.

397

Анонимен

преди 14 години

до 392 виж какво отворко,защо тогава не си стоиш в София и Пловдив,та лятото идваш на БАЛКАНА,МОРЕНЦЕ,ГОНИШ НАШИТЕ КАКИ!стойте си в София и недейте купува имоти на балканите като много лаете

396

до бЪЛГАРИНА

преди 14 години

я ми обади кой е първия терорестичен акт в света - аз да ти обадя отвличането на кораба "РАДЕТСКИ"

395

До 391 алкохолика

преди 14 години

Напротив много лесно хората могат да се набудат вътре със отровна ракия.Като толкова много ти знае злобната устичка .Я ми кажи защо в магазините продават алкохол менте.Ако не знаеш аз ще ти отговоря.Същата тази отровна домашна ракия менте се продава и в магазините.И всеки балък може да си я купи.Това е самата истина другото са празни приказки.

394

шимшек

преди 14 години

до нач.учителка най-хубаво да си починеш,какво се занимаваш с тия диваци тука окей

393

до 384

преди 14 години

прочел съм ги и невярвам на нито една дума от тях при положение , че руските освободители като видели, какво освобождават се зачудили от какво и кого освобождават - богатите българи от богатите български градове с големи къщи, училища, църкви, дюкяне и много още неща и ще те попитам кой уби К.П.Войвода

392

до 391

преди 14 години

Аз не общувам с хора от прованса. Общувам само с хора от Пловдив (от Пловдив съм, не от София) или от София. Мразя селския провинциализъм.

391

Анонимен

преди 14 години

до 376 да ние варим ракия,но вие софиянците като дойдете в провинциите та се нас**те от пиене.ей имам такава ракия каквато няма да я намериш в магазина прасчо

390

нач. учителка

преди 14 години

Радвайте се роби на ЕС - Еврейския Съюз. Бяхме под византийско, турско, влашко и руско робство. А сега сме под робството на ЕС.

389

Българин

преди 14 години

ДО 380Захари Стоянов - Записки по българските въстания

388

нач. учителка

преди 14 години

ЕС са едни нещастници. И са Еврейски Съюз!Причината да избера отново вестниците и списанията е, че там няма коментари под статиите. Изобщо не се интересувам от мнението на някой си човек, който е от някое задръстено село в Балкана например. Също така не ме интересуват селските изцепки на гагаузите учителки, които въртят кълка на чалга ритми. За разлика от тях, ние, бургаските учителки си държим на репутацията.